دم جنبانک زرد (جنس نر)
تالاب چغاخور - چهارمحال و بختیاری :
Nikon D300, Sigma 100-300 + 1.4X TC
دم جنبانک زرد (جنس نر)
تالاب چغاخور - چهارمحال و بختیاری :
Nikon D300, Sigma 100-300 + 1.4X TC
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام آقای ناظم رعایا و ممنون از ارسالهای زیباتون
در مورد عکاسی از پرندگان در حال پرواز سوالی از دوستان داشتم .
کلا در این نوع ثبتها چه تمهیداتی به کار می برید؟ منظورم وسایل جنبی و نوع تنظیمات دوربین و تکنیکهای این کاره ؟
اصغـرمحمـدی
سلام کرا÷ 100%
f/8
300mm
1/160
d90
ویرایش توسط ashkan 78 : Thursday 28 May 2009 در ساعت 00:23 دلیل: تصحیح
عباس امراللهي
OLYMPUS E-510 + 14-42/ 40-150/ 70-300
NIKON D7000 + 18-105vr /50 f1.8 G / 85 f1.8 D/70-300vr
حمید رضا مرادی
G12
سلام
دسته مرغ های دریایی Sea Gull
1/125
f = 10
ISO = 320
1/200
f = 10
ISO = 320
احسان
سلام دوست عزیز ، از قبل پیگیر تاپیک مورد نظر و مباحث مطروحه هستم . سوال من دقیقا در مورد تکنیکها و تجربیات دوستان در مورد نحوه تعقیب و عکاسی از پرندگان در حال پرواز هستش ، مخصوصا پرندگان کوچک . چون در عکاسی از پرندگان بزرگتر به دلیل بزرگی سوژه مشکل چندانی ندارم
1- آیا با مداقه و دقت در نوع پرواز و مسیر اون ، در حین عکاسی با تخمین سمت پرواز عکاسی می کنید ؟
2- آیا استفاده از مونوپاد یا احتمالا سه پایه در این نوع عکاسی (حین پرواز) ایجاد محدودیت نمی کنه؟
3- بیشتر روی دست عکاسی می شه ؟
4- سیستم اتوفوکوس روشنه یا با فوکوس دستی اینکار انجام میشه؟
5- آیا در مد عکاسی پیاپی، سیستم اتوفوکوس بر مبنای عکس اول عمل می کنه یا در هر شات، مجددا اتوفوکوس انجام میشه ؟ و این عملکرد در دوربینهای نیکون و کانن عین هم است ؟ یا متفاوت؟
ممنون و سپاسگزار
اصغـرمحمـدی
سلام دوست عزیز
با عرض پوزش از بزرگان
من خودم به شخصه چند باری با لنز یکی از خویشان به جدال طبیعت رفتم 100-400 کانن
در مورد عکاسی از پرندگان در حال حرکت در رنج بالا خیلی سخته که پرنده رو دنبال کنی و اگر از مسیر جا بمونی ممکنه چند فرصت زیبا از دست برود
3 پایه در عکاسی از پرندگان ساکن خیلی کمک میکنه ولی در حال حرکت پرنده که به من کمکی نکرده
من خودم فوکوس رو رو حالت AI Servo قرار میدیم تا در هنگام حرکت پرنده سوژه از نقاط فوکوس من خارج نشود و تصویر به درستی فوکوس شود
اینها تجارب کم بنده در این راستا بود که دو سه هفته ای است شروع به این کار کردم
انشا الله با خرید 150-500 سیگما بتونیم عکاسی حیات وحش رو شروع کنیم
با عرض پوزش دوباره از جناب مداح عزیز و اقای ناظم رعایا و دیگر دوستان این تاپیک
حمید رضا مرادی
G12
اسم پرنده رو نمیدونم
اسم فارسی این خزنده رو هم دقیقا نمیدونم ؟ چلپاسه ؟ سوسمار؟
اصغـرمحمـدی
جناب محمدی اسم پرنده سبز قبا است
اسدالله مداح
سلام جنای محمدی
بابت تاخیر در پاسخ عذرخواهی میکنم. متاسفانه به اینترنت دسترسی نداشتم
برای عکاسی از پرندگان در حال پرواز از این تنظیمات استفاده میکنم :
Auto ISO Mode( Highest ISO =1600, Lowest Shuter speed =800), Aperture Priority, F5.6-8
Single AF, Single shot Mode
در مورد استفاده از سه پایه ، اصولا بندرت از سه پایه استفاده میکنم چون برای عکاسی از پرندگان در حال پرواز نیاز به سرعت عمل فوق العاده زیادی است که با سه پایه امکان پذیر نیست.
من تا جای ممکن به پرنده ایکه در جایی نشسته نزدیک میشم و مرتبا روی اون فوکوس میکنم و بمحض پریدن شروع به عکس گرفتن میکنم چون در مورد پرندگان کوچک با لنزی مثل لنز من که سرعت فوکوس چندان بالایی نداره امکان فوکوس روی پرنده در حال پرواز بدون prefocous وجود نداره.
اگر باز هم در مورد انتخاب این تنظیمات به توضیحی نیاز هست در خدمت هستم. البته تا شنبه بعد از ظهر به اینترنت دسترسی نخواهم داشت.
ارادتمند.
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com