اردک کله سبز
زاینده رود - اصفهان
Canon 7D, Canon 400 f5.6L
اردک کله سبز
زاینده رود - اصفهان
Canon 7D, Canon 400 f5.6L
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام به همه دوستان
من هم تعداد خیلی کمی عکس از پرندگان دارم که ممنون میشم دوستان اسم اونها را بگن من که خودم اطلاع دقیقی از اسم اونها ندارم . ممنون
سلام؛
خوب پيرو بحث پيش آمده در مورد نورسنجي صحيح در عكاسي از حيات وحش، كمي جستجو كردم؛ نظر آرتور موريس در مورد نحوه نورسنجي صحيح در ادامه آمده است. (به علت گستردگي مطلب و جهت عدم اشغال صفحات فروم، خلاصه نظر وي را به صورت يكي فايل Word آماده كرده ام)
کد:http://www.filefactory.com/file/a1589e4/n/AM.rar
اين نظرات برگرفته از فصل 6 (صفحات 502 الي 540) كتاب معروف ايشان با عنوان The Art Of Bird Photography II بوده كه از لينك زير قابل داونلود است:
--------------------------------------------
البته نظر باب اتكينز (هر چند كمي قديمي است)، استفاده از Spot Metering با شرايط زير است:
1-براي پرندگان با تون متوسط، پذيرش نورسنجي دوربين
2-براي پرندگان با تون سفيد استفاده از 2EV+ نسبت به نورسنجي دوربين
3-براي پرندگان با تون تيره، استفاده از 1EV- جبران نوردهي
کد:http://photo.net/nature-photography-forum/002HZN
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
Lense:sigma 150-500 OS HSM
Camera Model: Canon EOS 7D
Image Date: 2009:12:26 15:32:16
Focal Length: 500.0mm
Exposure Time: 0.0016 s (1/640)
Aperture: f/8.0
Focus Distance: 9.95m
ISO equiv: 1600
White Balance: Auto
Metering Mode: Matrix
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Photographer: Masoud Mobin Ali
سلام
این عکس رو من برای روش و سیستم استتار این پرنده گذاشتم که ببینین با چه ترفندی کاملا موفق بوده
فکر کنم پرنده یک نوع چکاوک باشه که یا کلا این طرح و رنگ رو داره یا تو زمستون برای استتار بیشتر این رنگیه
چقدر خوب میشه دوستانی که وقت میگذارن برای پرنده گرافی و اطلاعات خوبی دارن عکسهایی در رابطه استتار یا شکار یا ..... و کلا به نوعی تنازع بقا بگذارن
ممنون
ببینین چقدر خوب همسان شده با طبیعت اطرافش
اینم کراپش
محمد امدادی
با سلام
آقای امدادی بعضا پرندگان استاد مسلم استتارند ، حتی پس از ویرایش هم نمی توان به خوبی از پس زمینه جداشون کرد ;)
یک جفت چکچک دشتی در کنار لانه ، مکان : کیامکی
اصغـرمحمـدی
با سلام و تبریک سال نو میلادی
شکارهای امروز صبح :
جغد کوچک :
چند عکس از سهره طلایی :
و
و یه کراپ 100% :
اصغـرمحمـدی
با سلام
خوش به حال شما دوستانی که در مناطقی دسترس دارین که هنوز حیات وحش بکری دارد متاسفانه تعداد سهره های طلائی
در اطراف تهران بسیار کم شده و بجاش جمعیت داخل قفسهای انها زیاد و با زنده گیری و فروش انها و معمولا در اسارت زودتر از انچه که باید زندگی کنند می میرند و از طرفی هم چون فقط جنس نر زنده گیری می شود باعث کاهش زاد و ولد نیز می شود و در اسارت هم این پرنده زیبا تولید مثل نمی کند
خلاصه خدا خودش رحم کنه هم به ما هم به این موجودات