با سلام مجدد
جای دوستان در میانکاله خالی بود. البته بعد از ما تعدادی عکاس هم آمدند که از اعضای یک گروه پرنده نگری بودند. آقای منصوری هم برای راهنمایی تعداد علاقمند و عکاس آنجا بودند. آقای منصوری وبلاگی با نام دیده بان میانکاله دارند به آدرس ذیل :
کد:
http://miankalehsit.persianblog.ir/
این وبلاگ را از آن جهت معرفی کردم که از ورودی تا نزدیکیهای تالاب حداقل 5 کیلومتر راه است که فرعی زیاد دارد و اگر اشتباه کنید سر از گاوداریهای محلی در می آورید، چند کیلومتر بعد از ورودی به یک آسیاب بادی می رسید و پس از آن باید به سمت شرق طی مسیر کنید تا به تالاب برسید. البته اغلب سواریهای شخصی به دلیل گل زیاد مسیر قادر به رفتن تا کنار تالاب نیستند و رفتن با ماشین شاسی بلند و داشتن راهنما معقول تر است.
عصری در مسیر برگشت به بهشهر و عباس آباد دو سنقر تالابی دقایقی سر به سرمان گذاشتند و با دوربین محسن از داخل ماشین دهها عکس ازش گرفتیم که حتما محسن عکسشون رو میزاره.
در این سفر یکروزه هر چند نتوانستیم عکسهای خوبی بگیریم ولی تجربه جالبی بود و خوش گذشت.
دسته فلامینگوها و پشت سر آنها اردکهای کله سبز و ... ، اوایل صبح : محسن چون مسلح به چکمه بود تا 50 متری آنها رفت .....
من هم بیکار نموندم و برعکس سفر دریاچه نئور که محسن از من عکس گرفت ، از محسن عزیز در مسیر بازگشت از وسط تالاب بعد از ملاقات فلامینگوها عکس گرفتم ;)