با سلام
پیرو اشارات دوستان ، عکاسی از پستانداران (چه گوشخوار و چه گیاهخوار) با توجه به چثه بزرگترشان راحت تر هم هست ولی متاسفانه سوژه کمیابه.
اصولا با جاده کشی در کوه و کمر و بیابون مخالفم چون باعث راحتی دسترسی انسانها و محدودتر شدن محدوده حیات حیوانات می شود. باور کنید زمانی شغال در منطقه ما زیاد بود و در حاشیه روستاها به کرات رویت می شدند لکن الان تقریبا دوسالی می شود که شغال ندیده ام. از طرفی افزایش میل به شکار به عنوان تفریح سلطنتی عده ای به اصطلاح خوشگذران و به تبع آن افزایش جمعیت چیپ و پاترول سوار از نوع شکارچی و سیاستهای نادرست صدور مجوز شکار و اشاعه بیماری تیراندازی به همه چیز باعث کاهش جمعیت پستانداران شده است.
یادش به خیر زمانی گرازها را می شد در نزدیکی شهر هم دید ولی حالا تا تقی به توقی می خوره و گرازی زمینی رو شخم میزنه ، اهالی روستاها با بیل جلوی فرمانداری تجمع می کنند و دستور کشتار گزارها را طلب می کنند. همین چند ماه پیش بود که خرسی را با چوب وسنگ و چاقو کشتند:
کشتن خرس به خاطر چند کیلو عسل :
کد:
http://www2.irna.ir/14/news/view/line-9/8807227704130442.htm
سال قبل یادش به خیر خوتکا و اردک کله سبز در بندهای روستاها دسته دسته پرواز می کردند ولی امسال فقط شکار کبک ممنوع شده ؟؟؟؟ و شکار باقی پرندگان بلامانع است. آخرش نفهمیدم شکار و خوردن کبوتر با چثه کوچکش و انواع مرغابی با چربی فراوان چه لطفی دارد ؟؟؟
با این اوصاف چیزی نمی ماند بجز اظهار تاسف و طلب فرهنگ آشتی با محیط زیست و حیوانات برای جمیع ملت همیشه در صحنه.
برای همین به هر جا می نگرم فقط کلاغ است و کلاغ و پرندگان کوچک. و گاهی روباه :
و اما روباه ، بعد از ظهر عید قربان امسال به سرم زد تا برای عکاسی از روباه عازم شوم برای همین و با توجه به سردی هوا و کمبود منابع غذایی مقداری از امعا و احشا و خون لخته شده گوسفند ذبح شده را با خودم بردم، از دور روباهی را دیدم و مقداری از خون لخته شده را بروی سنگی در کنار جاده خاکی متروکه ریختم تا شاید بوی خون به مشام آقا روباهه برسه . به عقب برگشتیم و پشت سنگی کمین کردم و نقشه ام گرفت و روباه کنار جاده آمد :
روباه با ولع در مسیر رسیدن به بوی خون :
و
این عمل را چند بار تکرار کردم ولی زمینه برای گرفتن عکس خوب و از نزدیک مساعد نشد و این بار دیگر همان رویاه بود که دنبال وسیله می آمد و اندکی جلوتر مکانی مناسب پیدا کردم و چند تکه از احشای گوسفند را روی سنگها گذاشتم و روباه با احتیاط نزدیکتر و نزدیکتر می شد و سر مبارکش از پشت سنگها هویدا شد :
و با آمدن روی سنگها امکان عکاسی از نزدیک فراهم تر بود و عکسهای زیر ماحصل آن روز است که قبلا نمونه اش را گذاشته بودم :
کادر اصلی (عکس ریسایز شده)
و
کادر اصلی (عکس ریسایز شده )
برای رعایت توصیه آقای مداح مجموع حجم 6 عکس حدود 343 کیلوبایت است.