امروز به صورت اتفاقی رفتم پاک ملت (تهران)و باز هم به صورت اتفاقی دوربین و تجهیزات هم همراهم بود!کنار دریاچه پارک نشسته بودیم که یهو دیدم این موجود زیبا و فهیم اون دور دورا برای خودش گل گشت میزنه!کلی حسرت خوردم که چرا 150-500 همراهم نیست!
بعد از یه چند دقیقه دیدم اومده و دقیقا روبروی ما داره با پرهاش ور میره!
دوربین رو برداشتم رفتم جلو ولی دیدم که گل و بته ها و نرده ها مزاحم هستن برای همین هم
مجبور شدم :biggrin: برم توی باغچه!ولی باز فایده نداشت چون باید از بالای سرش ازش عکس میگرفتم برای همین رفتم ییه قسمت از نرده ها که مثل در باز میشد رو باز کردم ولی باز فایده نداشت!پایین اون قسمت خشک بود و سرم رو انداختم پایین و رفتم لب آب ایستادم!
گفتم الانه که حمله میکنن بهم که مرتیکه سرت انداختی کجا داری میری برای خودت؟
ولی دیدم کسی چیزی نگفت من هم تا جایی که جا داشت به پرنده نزدیک شدم!برای اولین بار که در هنگام عکس گفتن از یک پرنده نه تنها رنج تله کوتاه نبود،تو فوکال 70 مم هم به زور باید پرنده رو توی کادر جا میدادم!
یه نیم ساعتی داشت جلوی ما میچرخید و بعد هم همونجا آفتاب گرفت!اگه یه خورده دیگه اونجا مونده بود میرفتم فلاش هم میوردم میچیندم اطرافش!(منشا این مرض مسری مشهدی وحید هست)
از این پرنده همین یه دونه اونجا بود که نمیدونم از کجا اومده بود و قبلا هم اونجا بوده یا نه!
جا داره همین جا از خانمم تشکر کنم که با صبر حوصله حتی وقتی با هم میریم بیرون هم تحمل میکنه و چیزی نمیگه!
یه سوال هم از بهین عزیز
قربان عکسهایی مثل عکس آخر رو چطور انقدر نزدیک به خط افق میگیرید؟اون هم لب ساحل رودخونه که باید گلی باشه!