اسد جان
عکس نیاز به اصلاح رنگ دارد. اگر اصلاح رنگ به درستی انجام شود، عکس ضمن حفظ دمای رنگ مورد نظر شما، اشکالاتش هم رفع میشود. به عبارت دیگر ایندو مقوله، جدای از یکدیگر قابل کنترل هستند.
اسد جان
عکس نیاز به اصلاح رنگ دارد. اگر اصلاح رنگ به درستی انجام شود، عکس ضمن حفظ دمای رنگ مورد نظر شما، اشکالاتش هم رفع میشود. به عبارت دیگر ایندو مقوله، جدای از یکدیگر قابل کنترل هستند.
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
تقدیم به تمام عکاسان حیات وحش فعال در این تاپیک
29اردیبهشت 1387 - خرم دره منطقه محمود آباد - لنز 50-500 سیگما .
31 فروردین 1388 - خرم دره ،بند ویستان - لنز 500 F4.5 سیگما
با عرض ارادت و احترام نسبت به بهزاد فراهانچی ،مهیار سیاسی، امیرحسین مددی و فرید ثانی عزیز که از دیدارشان در مجمع عمومی انجمن عکاسان بسیار خوشحالم کرد.
پی نوشت:
1.منتظر نظرات دوستان هستم
2.در مورد اصلاح ته رنگ ها و همچنین روشنایی عکسها مطمئن نیستم .( به مانیتور لپ تاپ اطمینان ندارم)
جناب كاظمي عزيز
عكس هاي زيباييست
كاش اين همه قفل و زنجيرش نمي كردين.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
Camera Model: Canon EOS 7D
Image Date: 2010:01:15 09:51:16
Focal Length: 500.0mm
Exposure Time: 0.0020 s (1/500)
Aperture: f/8.0
Focus Distance: 14.9m
ISO equiv: 400
White Balance: Auto
Metering Mode: Matrix
Exposure: aperture priority (semi-auto)
ممنون یاسین عزیز
واقعیت این است که تعدادی عکس برای ارائه به جایی آماده می کردم اینها را هم همراه آنها با همان سبک و با اکشن همیشگی کوچک کردم (تنبلی است دیگر).
قفل و زنجیر زیاد هم بد نیست لا اقل از حرص خوردن بعد از چاپ بدون اجازه در....بهتر است.
چشم، از این به بعد سعی خواهم کرد چنین نکنم.
ویرایش توسط Nader Kohansal : Saturday 16 January 2010 در ساعت 21:38 دلیل: حذف عکس از نقل قول
فرهاد رضوی
سلام به همگی
Wren الیکایی
30D -- 150-500 @ 500 mm --- f/10 -- ISO 320 --- Handheld
پارک جمشیدیه (یکشنبه گذشته)
یکی از کوچکترین پرندگانی که در ایران وجود داره الیکایی است( .. مطم،ن نیستم که آیا این پرنده کوچکترین هست یا نه؟...)
برای گرفتن این عکس کمی شانس با من یار بود چون الیکایی پرنده بسیار پر جنب و جوشی است و معمولا در جاهای با تراکم گیاهی زیاد دیده میشه... در نتیجه عکاسی از اون در نور کم و پر شاخ و برگ کمی مشکل است ... با این که آن روز شرایط نوری مناسب بود باز هم کمی عکس دچار تاری هست که تا حدودی به خاطر حرکت خود پرنده و لرزش دست بنده به وجود آمده .. من این پرنده رو در جاهای مختلفی از پارک دیدم مخصوصا در قسمت غربی و مرکزی پارک ...
We have the ability to make images that will teach people about endangered species and places needing protection, pictures that can even change minds, and we have a responsibility to do it
سلام
اردکهای کله سبز از جمله گونه هایی هستند که این روزها آنها را بوفور در زاینده رود میتوان دید و تا اواخر اسفند هم به روال سالهای قبل مهمان اصفهان خواهند بود.
این پرنده ها تا حدی به حضور مردم در اطرافشان عادت کرده اند بطوریکه تا 20-30 متری آنها میتوان نزدیک شد. پیش از این از پریدن و فرار آنها دلخور میشدم ولی حالا این پرواز را یک موقعیت بی نظیر برای ثبت های کمتر تکراری از آنها میدانم :
Canon 7D, Canon 400 f5.6 L
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام
بلبل خرما
سهره سینه سرخ
امروز ارسنجان
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM