7D - 300 F2.8 L + TC 2x - F 7.1 - s 1/800 - ISO 400
7D - 300 F2.8 L + TC 2x - F 7.1 - s 1/800 - ISO 400
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
علی جان درود.
از دید من اون پرنده که داره غذا برمیداره از روی آب (یا شاید از آب گل نیالود داره ماهی میگیره ) کمی اور اکسپوز شده. اگر میشد کمی جزئیات (Detail) را در اون نقطه بیشتر میکردی یا نور را کم میکردی بسیار بهتر میشد. بدن پرنده و تمام بال سمت راستش فقط یک تیکه سپیدی دیده میشه برای من. مانیتورم با دستگاه کالیبره هستش و در مکینتاش هم همینگونه بود.
پاینده باشید.
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
وقتی هوا خیلی سرده ، یه مهمون داریم ولی لونه ای که براش ساختم رو دوست نداره :
350d + 100-400 @285mm , F/5.6 , 1/50 s , Iso200 , handheld
اصغـرمحمـدی
سلام
روز چهار شنبه هم تا نصف راه بندرعباس برای سفر به دو جزیره هنگام وهرمز رفته بودم که زنگ زدن نیا عامو که هوا بدجوری خرابه!!!
روز جمعه صبح به بندر عباس رفتم برنامه سفر مجددا, رفتن به جزیره هنگام و هرمز بود.اول صبح تمام تشکیلات اعم از دوربین و سه پایه و تک پایه و چادر ,پتو, لپ تاب و خوراکی و تنقلات لباس برای یک سفر دو سه روزه جمع کردیم ریختیم تو ماشین.همین که رسیدم پلیس راه بندر دیدم اینقدر مسافر به بندر عباس آمده بود که من فکر کردم شاید عید سال شده و من خبر ندارم. گفتم عامو اسد امروز هم روز سفر تو نیست خلاصه بی خیال سفر به جزایر مورد نظر شدم.گفتم برم از همون فلامینگو ها ی کناردریا عکس بگیرم بهتر.
البته از فلامینگو ها هم هفته گذشته عکس گرفته بودم.
خلاصه
عاموهفته گذشته به فلامینگوها گفته بودم که جمعه آینده میام ازشون عکاسی می کنم.فلامینگو ها هم خودشون رو آماده کرده بودند و چند تا برنامه برای عامو اسد تدارک دیده بودن.از جمله همین مسابقه دو که عکسش رو می بینید.خلاصه پس پایان عکاسی از فلامینگوها,برام دوسه دور افتخار بالای سرم زدن و رفتن چند صد متر دور تر نشستن.
من هم بازبرای بار دوم شرمنده برگشتم خونه والبته وسیله خنده اهل بیت و نزدیکان شدم.
این هم از سفر های انفرادی عامو اسد
حالا این ها همه هیچ .مو ناراحتم برای دلفین های جزیره هنگام , که چقدر منتظر عامو اسد نشستندکه مو برم (Berom) ازشون عکس بگیرو م.
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
سلام
یاد این خاطره امیر سوکی عزیز افتادم
http://www.akkasee.com/forum/showthr...7686#post67686
سلام
ایندفعه یه جورایی خوش شانس بودم. داشتم با ماشین توی پارک ناژوان اصفهان میرفتم که دیدم این ساره روی درخت نشسته، گفتم سار خیلی تکراریه ولی بگذار یه عکس ازش بگیرم. عکس سار رو گرفتم دیدم یه چرخ ریسک هم در موقعیت خوبی اونطرف تر نشسته، 1-2 تا عکس هم از چرخ ریسکه گرفتم. اومدم برم یه هو دیدم یه دونه دارکوب هم از روی درخت پرید و نشست 5-6 متری من . سه چهارتا عکس هم از دارکوبه گرفتم. تا حالا سابقه نداشت که در یک موقعیت سه نوع پرنده نصیبم بشه .
Canon 7D + 400 f 5.6 L
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
البته شانس زیادی هم خوب نیست .هم فوکوس دوربین قاط میزنه هم فوکوس عکاس :biggrin:
و
و
--------------------------
آبچلیک :
اصغـرمحمـدی
D300 - Sigma 500 F4.5 - S 1/320 - F 5.6 - ISO 200
Grey-Necked Bunting
زردپره گردن خاکستری - لار