این هم از عکسها
این هم از عکسها
Canon EOS 400D | | Ef-s 18-55 mm
من هم نگفتم منظورتان این نبوده. گفتم این کار را نکرده اید. یعنی نتوانسته اید حتی به منظورتان نزدیک شوید. نتیجه نهایی شما با یک شات به راحتی قابل وصول است، نه جزییاتی در مناطق سایه (گنبد) دارد و نه جزییاتی در مناطق پر نور (شیشه های رنگی بالای در).
دو شات برای صحنه ای با چنین کنتراست شدیدی خیلی کم است. حتی اگر تعداد را به 5 هم افزایش دهید، احتمال اینکه نتیجه خوبی نگیرید زیاد است. روشن ترین عکس شما باید به گونه ای باشد که جززیات تاریکترین بخش صحنه، یعنی داخل گنبد را به خوبی نشان دهد. تاریکترین عکس شما هم باید به گونه ای نورسنجی شده باشد که جزییات پرنورترین بخش صحنه یعنی پشت شیشه ها را به درستی به نمایش بگذارد. تکنیک HDR فقط این نیست که روی هوا چند شات بگیریم و با هم ترکیب کنیم و ندانیم دنبال چه هستیم. نتیجه نهایی شما هیچ نشانی از High Dynamic Range ندارد، Dynamic Range بسیار کمی دارد که شاید حتی با یک شات در یک دوربین کامپکت خوب هم قابل وصول باشد.
آرش شاهکار
ممنون از نقدتون
عکس مورد نظر با یک شات قابل حصول نبود !
به نظر خودم ایراد کار یکی باز بودن دیاف بود. و دیگری زمان عکاسی. در عکسی که براساس تاریکترین نقطه نورسنجی شده، نور شدیدی از پنجره ها وارد می شه که اگه زمان دیگه ای رو برای عکاسی انتخاب می کردم، مثلا بعدازظهر) شدت نور کمتر می شد.
دوربین من جی 10ه و عکسها هم روی دست گرفته شده و از کیفیت قابل قبولی برخوردار نیست.
Canon EOS 400D | | Ef-s 18-55 mm
سلام
اولین تجربه من در این زمینه :
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
سلام آقای فرجیان ممکنه شاتهای اصلی را در اندازه کوچک آپلود کنید.
ممنون
.
فرق زیادی با عکس اصلی نکرده.
سلام
اول بگم که من خیلی مونده تا بشم آماتور.
من وقتی که به این عکسها نگاه میکنم و بکارگیری این تکنیک رو میبینم دو چیز به ذهنم میرسه یکی خود عکس و نوع عکاسی و دوم تکنیکها و تنظیمات بکار گرفته شده در برنامه های مختلف بر روی آنها. خوب قسمت اول که هیچ ولی قسمت دوم نیاز به بحث بیشتری دارد من به واقع نمیدانم همین عکس پست قبل آیا بهترین تنظیمات رویش اعمال شده و یا اینکه هنوز جای کار بیشتر و بهتری دارد و فکر کنم کسی که خودش هم عکس را ویرایش میکند تا نمونه کار بقیه بچه ها روی همان کار را نبیند نمیتواند تصمیم بگیرد که عالی عمل کرده یانه (ممکن است یک نفر دیگر با همین سورس عکسها کیفیت و زیبایی بسیار بالاتری را بوجود بیاورد) پیشنهاد میکنم ما چند عکس ثابت و تقریبا استاندارد را انتخاب کنیم (مثل عکسهای مثال در cs4) و روی آنها کار کنیم و نتیجه و تنظیمات را ارایه دهیم تا دوستان دیگر هم استفاده ببرند و در زمینه کار با نرم افزارها آموزشهای عملی بسیار خوبی ببینیم.
و اگر احتاج است یک تاپیک مجزا برایش بزنیم.
منتظر ارایه نظرات شما هستم.
با تشکر