طاها جان این همه ادیت برای پرتره و بعد هم HDR کردن عکس زیاد به مزاغم خوش نیامد..
ترجیح میدم روی صورت ادیت خلاقانه انجام بدم تا اینکه زیاد با کنتراست و سایر مسایر سر و کله بزنم.
طاها جان این همه ادیت برای پرتره و بعد هم HDR کردن عکس زیاد به مزاغم خوش نیامد..
ترجیح میدم روی صورت ادیت خلاقانه انجام بدم تا اینکه زیاد با کنتراست و سایر مسایر سر و کله بزنم.
وحید بیگدلی
ممنون وحید جان.من شخصا خیلی این عکس رو یه پرتره (با نیت قبلی)نمیدونم بیشتر اسنپ شات بود (چون اگه دوستم میفهمید دارم ازش در حال سیگار کشیدن عکس میگیرم مطمئنا نمیذاشت!)
در مورد ادیت هم ادیت خاصی روش صورت نگرفته فقط یه مقدار خطوط ترک و شکستگی روی عکس اضافه شده.در مورد این شکل از hdr هم که خوب این خودش یه سبکه خاصه ی از hdr حساب میشه که اغراق توش زیادتر از hdr های معمول هست و در واقع همین هم نکته برجسته این نوع ادیت هست که از قضا منم این نوعش رو دوست دارم.البته خوشحال میشم شما هم یه ادیت اونجوری که دوست دارید روش انجام بدید.یه نسخه از فایل خامش رو هم براتون میذارم
کد:http://up.iranblog.com/Files/44f91806697e4e409c1d.jpg
طاها عظیمیThe Devil is in the Details
اولا من خودم خواستم كه شما نقد كنيد .. اما علت اتهام شما را نمي دانم ... بهر حال متشكرم از نقد شما...
اما در مورد عكس مورد نظر ... حد بالا و حد پايين اين 5 شات را مي گزارم ... و خودتان نظر بدهيد آيا نيازي هست يا نيست... من منتظر نقد هاي تيز شما هستم .....
هدف من داشتن نماي كامل بنا و آسمان آبي بود ... مي دانم نشده اما من خيلي با تنظيماتش ور رفتم و اين بهترين خروجي بود
حباب وار براندازم از نشاط كلاه
اگر ز روي تو عكسي به جام ما افتد...
50D
HDR_Panurama متشکل از 9 شات
سه فریم افقی در سه ردیف عمودی
خودم تست نکردم اما جایی دیدم که با نوردهی بسیار زیاد این مشکل رو تا حد زیادی برطرف کرده بودن هرچند اون بنا در مسیر رفت آمد بود و مردم ثابت نبودنبا سلام خدمت دوستان عزيز اين عكس را از بدترين زاويه ممكن گرفتم ... به علت ازدحام بيش از حد توريست... تركيبي از 5 شات كه در Photo shop تبديل شده ... به نظر خودم رنگ كوه هاي بك گراند خوب در نيامده هر چند كه اين رنگ رنگ واقعي آنها بود ... منتظر تيز ترين نقد هاي شما هستم ....
اولین تجربه من در زمینه اچ دی آر
تصویر حاصل از 3شات در گامهای1-، 0 و 1+
سرعت شاتر : 1/10، 1/40، 1/40
مسجد نصیر الملک شیراز
(بار دوم که این پست رو ارسال می کنم، پست اولم به دلایل نامعلومی ناپدید شده ! )
ممنون می شم اگر راهنماییهاتونو ازم دریغ نکنید
Canon EOS 400D | | Ef-s 18-55 mm
متاسفانه به دلیل ریسایز کیفیت عکس کاهش محسوسی داشته :(
تکنیک HDR را به چه منظور به کار برده اید؟ برای ثبت جزییات در مناطق بسیار تاریک و بسیار روشن؟ معمولا هدف از به کار گیری تکنیک HDR همین است، یعنی دقیقا کاری که شما نکرده اید. هم مناطق Underexposed دارید که اگر جزییان داشتند عکس بهتر میشد و هم مناطق Overexposed.
آرش شاهکار
دوست عزیز من دقیقا به همین منظور از HDR استفاده کردم !
عکس ها رو خواهم گذاشت