دوربین D700 بود .عکس زیبایی شده...
یه سوال دوربین چی بوده؟
و اینکه شما 3 تا عکس ثبت کردید؟اگه آره یعنی به سوژه گفتید که وایسه تا عکس بگیرید؟آخه من 3 تا عکسو راحت 1.5 ثانیه اینا طول میکشه تا دوربینم ثبت کنه...)d5100)
این عکس فقط یک ثبت می باشد .
لازم نیست که همیشه از سه یا چندین عکس برای HDR استفاده بشه .
به نسبت اختلاف نوری که میشه در RAW به دست اورد مثلا یک استاپ منفی و یک استاپ مثبت لازم نیست که این عکس درسه شات عکاسی بشه .
همینطور که می بینید من هدفم دراین عکس از بین بردن سایه و بازیابی در نقاط اندراکسپوز نبود .
که دراین صورت نتیجه تا حدودی این چنین میشد .
کمی دود بیشتر لازم بود که این هم اختلاف نور زیادی لازم نداشت .
Nikon D600
درود ...
HDR toning
AEB 3 shots 4/3 stop on 1/200sec
ƒ No. 8
ISO 100
Canon EOS 1100D - Focal Length: 18mm - Aperture: f/4.0 - ISO equiv: 200
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
با سلام
با توجه به زاویه تابش نور خورشید ( از روبرو ) اگر نورسنجی روی آسمان انجام می شد ، سازه آندر اکسپوز بود و بالعکس اگر روی سازه بود آسمان اوراکسپوز
بنابر این فکر می کنم بین این عکس و عکس ساده قطعا تفاوتی خواهد بود . برای بهتر روشن شدن موضوع سه عکس اصلی ضمیمه شده
اگر دوستان صاحب نظر نکته ای اضافه کنند ممنون خواهم شد .
موفق و پاینده باشید .
پی نوشت : این کالیبره بودن مونیتور هم خود حکایتی است بس شیرین ! امروز در محل کارم این عکس رو ( که در منزل و با لپ تاپ ادیت شده ) دیدم . انقدر رنگ زرد و نارنجی توی ذوق میزد که با خودم گفتم حتما اشتباهی از طرف مدیران انجام شده و عکس تایید شده
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
HDR 32bit panorama
canon 6D
canon 24-70
سه شات با فاصله یک استاپ
Canon 50D-Canon EF-s 15-85