نیکلاس عزیز سلام
عکسهاتون نور و فوکوس خوبی داره. ولی هیچکدوم از کادرهاش به دلم ننشست. البته کادربندی های نسبتا خوبی دارید.
از نظر من پیتزا جذاب ترین و مشکل ترین غذا جهت عکاسی هست. جذاب از لحاظ جزئیات و ظاهر تزئین شده اش و مشکل به خاطر شکل تخت و گرد اون. از نظر من بهترین کادرهایی که یک پیتزا میتونه داشته باشه یکی کاملا از بالا ولی با ترکیب با المانهای خاص و ایجاد یک چیدمان جذاب که پیتزا هم جزئی از اون باشه. یکی با زاویه عکس وسطتون ولی با کادربندی محدود تر طوری که مثلا یک سوم از سمت چپ پیتزا خارج از کادر و سمت راست بشقاب داخل کادر باشه. البته تو این حالت باز هم بکگراند کار خیلی مهمه که تو این عکس شما زیاد جالب نیست. وجود اون ظرف قرمز خیلی نگاه رو جذب میکنه. برای مواد غذایی بک گراندها و محیط های روشن و سفید بیشتر توصیه میشه و به جذابیت عکس خیلی کمک میکنه. البته حالت های مختلف دیگری هم میشه انتخاب کرد مثلا یک تکه از پیتزا در حال برداشته شدن در حالی که پنیر اون کش میاد و ...
البته یکی از ایرادهای دیگه هم از نظر من قرار گرفتن پیتزا در اون بشقابه که به صورت یک کادر ناهماهنگ عمل میکنه. بهتر بود پیتزا در یک جعبه مقوایی قرار میداشت یا اینکه در ظرفی تقریبا اندازه خود پیتزا قرار میگرفت.