قطعا انتظار ندارید که دید شما با من یا هر کس دیگه یکی باشه!
من هم نمیتونم قبل از ارسال عکس از تمام اعضا نظر سنجی کنم که آیا این عکس از دید اونها زیبا هست یا نه!عکسهای دیگه ای از همون سوژه با تنظیمات دیگر گرفته شده بود!
ولی قطعا نتیجه نهایی این عکس رو دوست داشتم (بدون نظر سنجی عمومی) که اون رو ارسال کردم!طبق روال این فروم هم اگر مدیران عکس رو مناسب نمیدونستن اون رو به تاپیک مناسبش منتقل میکردند!که باز هم جای اعتراضی رو برای من نداشت و نداره!
مثلا نوع نوشتن عباس علی در آی دی شما به چشم من اصلا زیبا که نیست،خیلی هم زشت و پیچیده هست ولی این نظر شخصی من هست و این دلیل نمیشه که شما برین درخواست تغییر اون رو بدید!از دید شما حتما این گونه نوشتن زیبا و جالب بوده که اون رو انتخاب کردید!
من هم هیچ وقت نگفتم و نمیگم که عکسهام مشکل نداشتند و ندارند!که اگر اینطور بود دیگه اینجا نبودم!
در مورد نورپردازی این عکس. این عکس نورپردازی خاصی نشده و مسلما مسعود جان در رستوران شرایطش رو نداشته اند که نورپردازی کنند.
هدف از نورپردازی روشن نمودن تصویر و ایجاد سایه های بجا در جهت نشون دادن حجم اجسام است. در مورد نور از پشت در مورد مواد غذایی در صورتیکه نور جلو کاملا تامین باشد نور شدیدتر از پشت و متمایل به بالای سوژه کمک میکنه که با توجه به شلوغ بودن و تکه تکه بودن مواد غذایی سایه های زیبایی در قسمت جلو ایجاد بشه که به نشون دادن حجم مواد غذایی کمک زیادی میکنه. و البته اگه میزان و زاویه نور خوب کنترل بشه رفلکت های نوری قشنگی رو برای براق شدن و ایجاد بوکه های زیبا ایجاد میکنه. ولی باز هم تاکید میکنم که این مدل نورپردازی به تجربه نتیجه خوبی ایجاد میکنه ولی برای هر غذا و سوژه باید دید که جواب میده یا نورپردازی بهتری میشه انجام داد.
در مورد سئوال دومتون. بله ایشون میتونستند ایزو رو کم کنند تا هم نور کم بشه و هم به نویز کمتری برسند.
احتمالا یا حواسشون نبوده یا مشغول تست ایزو ، دیافراگم و سرعت شاتر در شرایط نوری کم بوده اند!
سلام
به به!
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
اولین تجربم تو عکاسی از غذاها , خوشحال میشم دوستان نظراتشونو بگن که بتونم ایراداتمو برطرف کنم
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
مهمترین مشکل، زاویه و کادر عکس است.
سلام
آقای محمودی
بیننده تصور میکنه گویا عکس قرار بوده کامل باشد.
حذف جزئی جالب نیست. کراپ به نظرم ناقصه یعنی تکلیف بیننده مشخص نیست. یا نباید کراپ کرد یا آنقدر باشد که به کادری جدید و زیبا رسید.
پیروز باشید.
با جناب روشن همزمان شد
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
با سلام
عکس زیبایی شده است اما اگر لبه داخلی (سمت چپ) قبل از عکاسی تمیز میشد به مراتب بهتر میشد.
این حس به مخاطب القا میشه که ظرف برای بار دوم پر شده است.
در کل اگر قرار باشد اینگونه عکسها در مجلات اختصاصی آشپزی یا منوها چاپ شود بهتر است این نکته رعایت شود.
موفق باشید
ناصر شعبانی
سلام
يك مسئله ي قديمي در مورد عكاسي از غذاهاي ايراني اين است كه غذاهاي ايراني بر خلاف مزه ي خيلي خوبشان (لا اقل به ذائقه ي ما ايراني ها) ظاهر خوبي ندارند. مثلا شما عكس هوس انگيز ترين خورش هاي ايراني را وقتي مي گيريد از ديد بيننده ي غير ايراني نه تنها ممكن است اشتها بر انگيز نباشد بلكه ممكن است نا خوشايند باشد.
در عكس شما شايد بهتر بود از زاويه ي بالاتري براي عكاسي استفاده شود كه بيشتر روي غذا و تزئينات به چشم بيايد.
مطلب بعدي استفاده از ظرف مناسب غذاست. در عكس شما ظاهرا از يك شكلات خوري براي ريختن غذا (سوپ/آش) استفاده شده كه مناسب نيست.
عكس، اشكالات عمومي مثل فوكوس ناقص و عمق ميدان نامناسب و ... نيز دارد.
منتظر عكسهاي اشتها برانگيز تر شما هستيم :biggrin:
فرهاد حسيني