سلام اقایه قاسمی عزیز
می خواستم بدونم پلاستیک دور ویزور دوربین550دی کنون رو هم دارید؟
دوست عزیزم سلام و خیلی متاسف هستم که نتوانستم پاسخ شما را سریع بدهم امیدوارم پوزش مرا بپذیرید
ایا در موقع جلو وعقب رفتن فوکس دوربین صدای بیب را میشنوید و شاتر شما ازاد میشود .جلو وعقب رفتن فوکس لنز میتواند به خاطر کمبود نور -پیدا نکردن سوزه-سفیدی کاملا خاص در متن عکاسی و..... باشد که این امر کاملا طبیعی است ولی چنانچه نتواند فوکس انجام شود و جلو عقب بشود مربوط به قسمت AFدوربین است که مستلزم بازدید است
در رابطه با بیمه خواهشمندم به بخش بازرگانی ایده ال دوربین مراجعه و حتما اعلام فرمایید از اعضای سایت محترم عکاسی هستید تا بلافاصله نسبت به این امر اقدام شود
منتظر پاسخ شما هستم
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
سلام جناب اقاي قاسمي
من كرمان هستم چند روز پيش لنز ١٨ -٧٠ نيكون من قفل كرده يعني تمام فاصله هاي كانوني رو طي نميكنه وقتي واژگونش ميكنم درست ميشه اما دوباره همون مشكل رو داره أيا درست و اگر باز بشه أيا كاليبره و به روز اول بر ميگرده ممنون ميشم راهنماءي بفرماءيد ضمنا در صورت درست شدن ادرس هم لطف بفرماييد.
سلام جناب قاسمی
شما دوربین های سامسونگ رو هم تعمیر می کنید . من یک سامسونگ gx20 دارم البته گارانتی نداره . تریگر فلاش فکر کنم سوخته . هم هات شو هم تریگر دومش.
فلشی که بهش وصل کردم ولتاژ 6.5 ولت داره نمی دونم چرا سوخته .
با تشکر
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
روز پنجشنبه به اتفاق آقاي چگيني دوربين رو براي سرويس برديم خدمت آقاي قاسمي، ايشون هم لطف كردند و علاوه بر سرويس و برطرفكردن خطاي فكوس و... يك عدد Eye Cap هم روي دوربين نصب كردند كه با وجود نداشتن گارانتي هيچ هزينهاي از بنده دريافت نشد. ضمنا از ما با روي خوش و شربت خنك هم پذيرايي كردند!
شايد از كنار همه محاسن آقاي قاسمي بتوان گذشت، اما تشكر نكردن از برخورد خوب و اخلاق نيك آقاي قاسمي واقعا بيانصافي است، براي همين هم خواستم از اين طريق از ايشان تشكر كنم.
با عرض سلام و پوزش در تاخیر ارسال پاسخ
مطمینا اشکال بوجود امده مربوط به ضربه خوردن لنز میباشدکه باعث شکستگی FECXEDشده است و عملیات زوم در لنز شما به صورت استاندارد کار نمیکند و باعث گیر کردن لنز
میشود که مستلزم بازدید دقیق توسط بخش فنی میباشد در بخش فنی کلیه ابزارالات تنطیم دقیق طبق آخرین استانداردهای کمپانی های معظم وجود دارد تا کلیه محصولات تعمیری به صورت کاملا دقیق انجام شود
خواهشمنداست در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تانسبت به رفع اشکال برای شما دوست عزیز اقدام شود
www.tamir.ir
دوست عزیزم پیمان
با سلام و پوزش از شما باید به عرض برسانم احتمالا شما از فلاش غیر اورجینال سامسونگ استفاده کردید و باعث قطع شدن سیستم تخلیه فلاش گردیده است یعنی ولتاز بشتری از حداستاندارد به کفشک رسیده است و باعث قطع شده است نگران نباشید خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دو مراکز خدماتی ما تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
سلام
آقای قاسمی عزیز؛ متاسفانه لینک tamir.ir که به کاربران معرفی میکنید از کار افتاده است.