لاز م مي دانم از آقاي قاسمي عزيز و همه كاركنان تعميرگاه مركزي دوربين تشكر و قدرداني كنم. باز هم مثل هميشه لطف جناب قاسمي شامل حال من شد و تمام مشكلات دوربين 60D من به بهترين وجه ممكن برطرف گرديد.
ارادتمند
جناب قاسمی سلام و خسته نباشید و تشکر از زحمات تون . حدود یک ماه و نیم پیش تعمیرگاه مرکزی بودم و ازتون درباره فراخوان برای دی 600 نیکون و رفع مشکل شاتر سوال کردم گفتید که به زودی تو آذر میرید برای آوردن رابر ، میخواستم ببینم خبر جدیدی نشد و معلوم نیست چه زمانی فراخوان برای تعمیر و رفع مشکل دی 600 انجام میشه ؟ تشکر
با عرض و خسته نباشید خدمت آقای قاسمی. یک لنز Nikon 50mm F1.4 G دارم که بر روی بدنه نیکون D5100 استفاده میکنم و وقتی از توی چشمی عمل فوکوس را انجام میدهم، عکس ثبت شده نشاندهنده ی این است فوکوس چیزی حدود یک متر عقبتر از محل اصلی فوکوس شده که یعنی لنز بک فوکوس دارد اما وقتی از داخل لایو ویو فوکوس میکنم عکس ثبت شده هیچ مشکلی در فوکوس ندارد. ضمنا از صحت عملکرد سیستم فوکوس دوربین هم مطمئن هستم (با لنزهای دیگه مشکلی نداره) حالا بنظرتون مشکل از کجاست؟
جناب قاسمی سلام.
آیا دوربین های GoPro هم گارانتی ایده آل هستند؟
بنده یک دوربین Gopro خریداری کردم که فروشنده کارت گارانتی ایده آل را برای من ثبت نموده است.
از اینکه در این خصوص بنده را راهنمایی می فرمایید کمال تشکر را دارم.
Nikon D7000 l Nikkor 18-105 l Nikkor 50mm D f/1.8 l Micro Nikkor 105mm G l SIGMA 70-300mm APO MACRO l Manfrotto 190x PROB
Gopro Hero 3+
سلام بنده در مد های وایت بالانس (به جز حالت دستی) مشکل دارم. اکثر عکسهام در مدهای مختلف رنگ عسکها به سمت نارنجی رفته . این مشکل به هیچ عنوان در مد مانوال دیده نمیشه. البته این اتفاق زمانی هست که در روز نباشه و از چراغ و لامپ استفاده شده باشد. دوربین 5D II .
لطفا راهنمایی بفرمایید.
Dslr
جناب قاسمی عزیز
با سلام و عرض ارادت
یک سئوال از خدمتتان داشتم
دوربین کنون 500 دی بر روی ال سی دی یک شیشه پلاستیکی دارد که دقیقا بر روی صفحه ال سی دی می باشد( به ال سی دی آسیبی نرسیده است) و بر اثر یک برخورد ترک برداشته آیا امکان تعویض این قاب شیشه ای پلاستیکی موجود است و اگر امکان پذیر است اعلام هزینه هم بفرمائید.
{ بـاوركـن كـه مـي تـوانـي آنـگـاه خـواهـي تـوانـسـت }
سلام اقای قاسمی ال سی دی دی800 دی610....کمی تمایل به رنگ سبز زرد دارند برخی از نمایدگی های نیکون اون طور که تو اینترنت دیدم امکان تغییر وکالیبره کردن طبق سفارش مصرف کننده دارند این امکان تو تمیرگاه مرکزی با توجه به داشتن نرم افزارهای اختصاصی نیکون هست ؟