با سلام و ممنون از پاسخ
به دلیل مشغله زیاد به کل این پست را فراموش کرده بودم. تا جایی که به یاد دارم هنگاه روشن شدن ارور ظاهر میشد که البته خدا رو شکر
پس از گذشتن حدود 4 ساعت و به ترتیب زیر مشکل حل شد.
1./ remove battery & Lens
2./ remove CF card
2.1/ Put battery back in. (Leave Lens off)
3./ Put camera in C1 (C2 & C3 didnt work)
4./ turn camera off
5./ turn setting to CA
6./ Turn Camera on
7./ Turn Camera to new (any) setting
8./ TestDo small dance due to not having to pay for new camera…
سلام وخسته نباشيد،باتشكراز پاسخ شما،
دوربين كه D800 و D90 هست. مگه به دوربين هم مرتبط ميشه اين مشكل؟ بعداينكه عدسي پشتي وجلويي لنز٢٤ م م اف٢ هست كه بايد تعويض بشه.
لنز ١٣٥ اف٢.٨ هم روي عدسي جلويي يك نقطه خيلي كوچك داره كه درخيلي ازعكسها هم اثرش چندان مشخص نيست ولي حالاكه براي اون لنز اگه اوكي بشه كه بيام خدمتتون،فك كردم كه اين لنز وهم زحمتش رو بهتون بدم.
فقط ميخواستم ببينم بي زحمت هزينه حدودي هم مقدوره بفرماييد.
24 mm f2 ; سريال 207194
135 mm f2.8 ; سريال 847618
باتشكرازشما.
با سلام
من یه چند هفته ای هست که یه دوربین60dگرفتم (البته اصلا تجربه داشتن دوربین حرفه ای رو نداشتم تازه کارم و تازه دارم عکاسی رو یاد می گیرم)یه چند تا عکس پرتره گرفتم و الان این عکس هارو که ریختم رو کامپیوتر تا طراحی کنم برا مشتریام می بینم رزولیشن عکس هام 72هست ! نباید رزولیشنش 300 باشه؟برا آتلیه ای که طراحی می کردم عکس هایی که با دوربین d7000 می گرفت می داد من طراحی کنم رزو لیشنش 300 بود !
جناب قاسمی سلام
در مورد یک فوکوسینگ اسکرین D7000با شما صحبت کرده بودم , و شما یک شب تلفنی به من اعلام کردید که قطعه را برای من ارسال کردید ولی بعد از حدود 1 ماه هنوز بدستم نرسیده در تماسهای تلفنی که با شما داشتم به نتیجه نرسیدم برای شما پیامک هم ارسال کردم ولی جوابی نگرفتم ! اگر برایتان مقدور است و پیگیری کنید ممنون میشوم
با تشکر
علی مهدی زاده
من دیروز لنز را بردم و پس از اینکه نگاهی کردند گفتند که باید لنز آنجا بماند. گفتم که شما در اینجا گفتید آنی تحویل می دهید جوابی به من ندادند. امروز که زنگ زدم گفتند که تعمیر رینگ فوکوس این لنز ۷۰ هزار تومان هزینه دارد و باز هم با اینکه من گفتم شما گفتید که مجانی انجام می دهید گفتند فقط برای تمیز کردن سنسور خدمات مجانی هست.
من از اول هم انتظار خدمات مجانی نداشتم. ولی وقتی شما اینجوری می گویید و بعد در آنجا یک جور دیگر با آدم رفتار می شود آدم دل چرکین می شود.
دوست عزیزم باسلام و پوزش از شما
متاسفانه این اتفاق در بعضی مواقع در مراکز خدماتی بوجود میاید با توجه به تاکید فراوان اینجانب به دوستان عزیز در سایت عکاسی مبنی بر اعلام عضو بودن در سایت محترم عکاسی بسا عده ای از دوستان این راهنمایی را نکرده و در مواقعی دچار سو تفاهمات میگردد لذا طبق دستور اکید اینجانب به کلیه کارمندان بخش سرویس -حسابداری و رزوشون مراکز خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین مبنی بر سرویس کاملا متفاوت و کلیه موارد خدماتی در اسرع وقت و همچنین رایگان بودن موارد خدماتی با نظر اینجانب و سوپر وایزر بخش فنی سرکار خانم خمیس ابادی به اعضای محترم سایت عکاسی اعلام مینماییم
لطفا درهنگام مراجعه و در هنگام تحویل کار اکیدا اعلام فرمایند از اعضای محترم سایت عکاسی هستند .
مجددا پوزش اینجانب و کلیه پرسنل سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال را بپذیرید
با تشکر سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم سبحان
در دوربینهای سری 50d عمر مفید شاتر تا 120000 shot cont است البته نمیتوان به برنامه که اعلام کردید اکتفا کرد ولی باید به عرض برسانم چنانچه مایل هستید در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا بوسیله نرم افزار خصوصی اعلام وضیعت دقیق و همچنین اعلام قیمت شود
با تشکر بخش فنی سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین