سلام
خیر دوست عزیز، چنین چیزی نیست
شما ببرید تعمیرگاه مرکزی و به آقای قاسمی اعلام کنید که از اعضای سایت عکاسی هستید، رفع هات پیکسل یا پیکسل سوخته رو بصورت رایگان انجام میدن
(حداقل برای بنده که رایگان انجام دادند که جا داره باز هم تشکر کنم ازشون)
نهایتا هزینه این کار دریافت میشه ازتون
اما در هر حال این رو بدونید که مشکل دوربینتون برطرف میشه
موفق باشید
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
یک مشکل هم بنده با لنز Nikon 18-200 VR II دارم که میخواستم درصورت امکان راهنمایی کنید
لنز در حالت اتو فوکوس، عکسهایی که میگیره روی 18 میلیمتر فوکوس نیستند و هرچی به انتهای لنز(200 میلیمتر) نزدیک میشم، فوکوس درست میشه
و همچنین عددی که فاصله فوکوس رو روی لنز نشون میده هم درست نیست
برای مثال من وقتی روی 3 متر فوکوس میکنم (اتوفوکوس)، ضمن اینکه تصویر تار هست، فاصله ای که روی لنز نشون داده میشه هم حدود 2 متر هست
یا وقتی روی بینهایت فوکوس میکنم (فاصله چند کیلومتری کوه ها یا ابر ها) نشانگر روی لنز کمی جلوتر از عدد 3 رو نشون میده
که این مورد هم هرچی به 200 میلیمتر نزدیک میشیم درست تر میشه
البته برای اطمینان از اینکه مشکل از دوربین نباشه، با لنز 50 میلیمتر ثابت و همچنین لنز 18-55 VR G هم تست کردم که روی اونها چنین مشکلی وجود نداشت
درصورت نیاز به تعمیر لنز، آیا امکان ارسال لنز بصورت پستی به تعمیرگاه هست؟ یا باید حضوری اقدام بشه؟
(با توجه به اینکه بنده تبریز هستم)
با تشکر
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
با سلام خدمت استاد بزرگوار آقای قاسمی. یه وسال داشتم خدمتون از نرمافزار " گاردا" چیه که میگن وقتی رو دوربین نصب میشه دیگه تو دوربین پیکثل سوخته ایجاد نمیشه؟ و اینکه من شهرستانم( زنجان) چقد میکشه پیکثل سوخته های دوربینمو رفع بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام خسته نباشید.من یه دوربینی دارم که خانواده ام دو سال پیش از مکه خریدن مشکلش اینه یهو وسط فیلم برداری هنگ میکنه و باید باتری رو در بیاری دوباره جابزنی و فیلم یا عکس که میگیره نشون نمیده و پیغام فایل ارور میده این فایل هارو توی کامپیوتر هم با هیچ نرم افزاری نمیشه بازش کرد یا چند ثانیه شو نشون میده بعد ارور میده البته از هر 15 تا عکس یا فیلم یه بار اینطوری میشه.میخواستم بدونم مشکلش چیه؟میشه درستش کرد؟هزینه اش چقدر میشه چون گارانتی نداره؟مشکلش بعد از درست شدن ممکنه دوباره پیش بیاد؟ فیلم و عکس هایی که باز نمیکنه رو میشه با برنامه ای چیزی بازشون کرد؟چون اگه چند ثانیه اولشو نشون بده میتونم با چندتا برنامه درستش کنم.و اینکه تعمیرش چقدر طول میکشه؟راستی مدلش هم سونیMXD-H300 است.ببخشید زیاد حرف زدم
سلام دوربینم سر یک دقیقه خاموش میشه میزنه (خطای دوربین شناسایی شد E32)
میشه بگین چشه؟
سلام دوستان...
من ی سونی w370 دارم و ازشم راضیم البته تو فکر هستم ی دوربین بهتر بگیرم...
ولی تا الان همیشه رضایت بخش بوده...
متاسفانه خیلی وقت پیش دوربین در حال فیلم برداری از ارتفاع دومتری افتاد...
به کف خورد زمین واسه همین به لنز آسیب نرسید...
اما چند وقتی دوربین هنگ میکنه انگار...
یعنی وقتی ی عکس میگیرم یا باید خیلی صبر کنم تا بشه ی عکس دیگه گرفت یا باید باتریرو در بیارمو و .........
یا اینکه وقت خاموش شدن خیلی طول میکشه تا لنز جمع بشه....
این مسایل خیلی اذیتم میکنه...
میشه لفطفا راهنمایی کنین که راه چاره چیه!؟؟؟
یعنی دوربینم فاتحه!!!
خیلی عکاسی رو دوس دارم ولی دوربینم اذیت میکنه
ممنون پیشاپیش از لطف دوستان
یاعلی
سلام
من يك دوربين nikon d3200 با لنز كيت 55-18 دارم. نورسنج دوربينم مدتي هست كه دچار اشكال شده و نور محيط رو خيلي بيشتر او اونچه هست نشون ميده . در نتيجه فقط به صورت تجربي با حالت manual اش كار ميكنم و با دو حالت A و S كه اصلن نميشه كار كرد.براي مثال موقع عكاسي در خيابون در طول روز وقتي من با حالت A ديافراگم رو روي ٥/٦ ميذارم به دليل مشكل نورسنجي عكسها تاريك ميشه. چون نورسنج دوربين نور محيط رو بيشتر از عادي تشخيص ميده و درنتيجه شاتر رو تا حد 1/4000 ميرسونه و عكسها تاريك ميشه.( ولي در حالت Automatic عكسها مشكلي ندارند)
ویرایش توسط Nafiseh.s : Friday 20 December 2013 در ساعت 18:23