درود اساتید عزیز
دوربین بنده D5300 هست، با توجه به کارم نیاز دارم از دو فلاش اکسترنال با فاصله ی تقریباً 5 تا 10 متر از دوربین استفاده کنم، میخواستم ببینم برای تحقق این خواسته چه کاری میتونم انجام بدم، داخل پرانتز عرض کنم تعداد 2 عدد فلاش SB700 کارکرده با قیمت خیلی مناسب دم دستم برای خرید هست، برای همین سوال رو تو همین تاپیک پرسیدم
سوال بعدیم این هست که بر فرض که بتونم از دو عدد SB700 همزمان به صورت بیسیم استفاده کنم، آیا امکان تنظیم مقدار نور خروجی هرکدوم از این فلاش ها به طور جداگانه هست؟
ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید
سلام
بله قابل تنظيم مي باشد . هم از طريق دوربين و هم از روي فلاش
اما شما بايد بفرمائيد سوژه عكاسي شما چيست؟ چون تا فاصله 10 متر پاسخگو نمي باشد. و شما ميتوانيد با استفاده از دو عدد سه پايه و قرار دادن فلاشها روي آنها ، منبع نور را به سوژه مورد عكاسي نزديك كنيد و خودتان در هر فاصله اي قرار بگيريد.
لطفا جزئيات كارتان را روشن بيان كنيد تا بتوان بهتر كمك نمود.
موفق باشيد
ویرایش توسط Behzad43 : Saturday 11 July 2015 در ساعت 11:09 دلیل: اصلاح املائي كلمه
غلامرضا فرخ نسب
اگر فلش دوربین حالت کامندر داشته باشه دو گروه رو میتونه فرمان بده و از روی بدنه دوربین میتونید شدت نور رو تنظیم کنید وگرنه باید برای تغییر نور به صورت دستی و از روی خود فلش اقدام کنید
ممنونم از پاسختون
لنز من 85میلیمتر هست، با این لنز هم عکاسی پرتره میکنم و هم عکاسی از اجسام، شاید از سوژه 10 متر فاصله نگیرم ولی شاید هم موقعی مجبور به این کار شدم، دوربینم کامندر نداره برای همین نمیدونم چطور میشه این کار و انجام داد
ممنون میشم راهنمایی کنید
سپاس
ممنونم از پاسختون، ولی دوربین من کامندر ندارهاگر فلش دوربین حالت کامندر داشته باشه دو گروه رو میتونه فرمان بده و از روی بدنه دوربین میتونید شدت نور رو تنظیم کنید وگرنه باید برای تغییر نور به صورت دستی و از روی خود فلش اقدام کنید
ممنونم از پاسختون، ولی دوربین من کامندر نداره[/QUOTE]
خب کار شما یکم سخت شد.
1-با رادیو تریگر و اون هم در حالت منوال میتونید فلاشها رو فعال کنید اما تنظیم دستی فلاش در دسترس هست.
2-یکی از فلاشها روی دوربین و بصورت Master و دومی روی سه پایه و نزدیک سوژه بصورت Slave قابل استفاده بوده و تنظیم از روی دوربین قابل اعمال است.
3-راه دیگر ارتقاء Body به D7100
موفق باشید
غلامرضا فرخ نسب
ممنونم
خب کار شما یکم سخت شد.
1-با رادیو تریگر و اون هم در حالت منوال میتونید فلاشها رو فعال کنید اما تنظیم دستی فلاش در دسترس هست.
2-یکی از فلاشها روی دوربین و بصورت Master و دومی روی سه پایه و نزدیک سوژه بصورت Slave قابل استفاده بوده و تنظیم از روی دوربین قابل اعمال است.
3-راه دیگر ارتقاء Body به D7100
موفق باشید
فکر میکنم گزینه ی 1 برای کاری که من میخوام ایده آل باشه
فعلاً امکان تعویض بادی رو ندارم، بودجه نیست
همین که دو تا فلاش اکسترنال همزمان کار کنند و به صورت دستی هم بشه تنظیمشون کرد برای من ایده آل هست
ممنونم از کمکتون
سلام دوستان خسته نباشید
بنده قصد تهیه این فلاش رو برای دوربین d5200 خودم دارم و کارم عکاسی پرتره در شب هست! البته قصدم اینه که نور این فلاش رو در شب از دیفیوزر رفلکتورم رد کنم!
حالا چند تا سوال برام پیش اومده!
توی نورسنچی مشکلی برام پیش نمید یعنی دوربین راحت میتونه نورسنجی کنه؟ کلا نورسنجی وقتی فلاش روی دوربین بسته میشه به چه شکلی انجام میشه؟
من از لنتز 50 1.8g استفاده میکنم و میخوام در اکثر موارد از 1.8 استفاده کنم، با این فلاش مکشکلی واسم پیش نمیاد؟
با تشکر