.
Flash and hotshoe. Like its predecessor, the D5300 includes both a pop-up flash, and an iTTL hot shoe for external strobes. The camera supports Nikon's Creative Lighting System, but unlike higher-end Nikon DSLRs, the built-in flash does not support commander mode. You'll have to use a mounted SB-910, SB-900, SB-800 or SB-700 flash, or an SU-800 Speedlight commander to control remote flashes wirelessly
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
نقل قول از کن راکول : Nikon SB-700
I use the tiny SB-400 for fill-flash all the time in all of my DSLRs, from my D40 to my D3. I don't need or want to carry anything bigger.
I use an SB-600 in the very, very few occasions I need more power, or if I'm shooting a 35mm camera or any vintage.
سلام دوستان
لوازم من شامل d90 +SB700 هست و مشکلی باهاش دارم که ممنون میشم اگر اطلاعی دارید راهنماییم کنید. من از سیستم CLS (یا به قول LCD فلاشم، حالت ADVANCED) استفاده میکنم و بجز بحث بارقه کوچک فلاس پاپ-آپ مشکل دیگه ای باهاش نداشتم! حالا میخوام قدرت فلاش رو خودم تنظیم کنم ولی این اجازه رو بهم نمیده! ( با اینکه حالت گروه فلاش در دوربین رو از TTL به M تغییر دادم و خود فلاش رو هم از طریق ماژول فیزیکی به M) ودر حالت slave-off camera استفاده میکنم. فقط از طریق پروتکل SU-4 این تغییر دستی قدرت امکان پذیره که به کار من نمیاد متاسفانه!
اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم دوستان
سلام فلاش sb700 با دوربین 7100 بصورت کامندر عمل کرد بایستی درست تنظیم شود یعنی رو حالت ریموت رفت و کانال بندی روی کانال 1 و شلیک>>>
فلاش sb700 مد SU4 داره یا نه؟
سلام دوستان چه باتری برای این فلاش پیشنهاد میدید؟