nisi با توجه به اینکه جناب سعادتم تاییدش کردند خریداری شد البته هنوز به دستم نرسیده ... با تشکر از دوستان
nisi با توجه به اینکه جناب سعادتم تاییدش کردند خریداری شد البته هنوز به دستم نرسیده ... با تشکر از دوستان
هادی . م
درود
بالاخره چند روز پیش پس از مشورت با دوستان لنز 10-18 ابتیاع گردید و در پروژه عکاسی جدیدم ازش استفاده کردم ، باید بکم کمی سوپرایز شدم ، لنز فوقالعاده ای است . حال برای طبیعت گردی و ثبت های شخصی نیاز به فیلتر 1000ND دارم ، و از آن جایی که احتمالا این لنز مهمان 1 سال بیشتر من نباشد به زودی 16-35 رو تهیه میکنم (دهنه فیلتر از 67 به 77 افزایش پیدا میکند) قصد خرید فیلتر را دارم که موقع فروش هم به مشکل بر نخورم . یا باید فیلتر های مربعی cokin را بگیرم که در آینده بتوانم در لنزهای دیگر استفاده کنم ، یا از فیلتر های عادی استفاده کنم و بعد با لنز فیلتر را بفروشم . با این تفاسیر دوستان پیشنهادشان چیست ؟ در پست های اخیر nisi و Hoya مد نظر دوستان بوده ؟ اما کمی هم نظر به فیلتر مربعی Cokin Nuances Lightcatcher ND P1024 دارم .
خودم به این دو گزینه رسیدم :
پیشاپیش ازتون تشکر میکنم ....
ویرایش توسط M.Mobin : Sunday 13 March 2016 در ساعت 12:12 دلیل: حذف لینک تجاری
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
فیلتر ان دی 1000 دهنه 77 بگیر با تبدیل به 67که فردا فقط تبدیله بمونه رو دستت که قیمتی هم نداره
هادی . م
پیشنهاد منطقی هستش ، فیلتر مربعی هزینه زیادی رو دستم میگذارد ، ممنون هادی عزیز
خوب دوستان شدیدا بین hoyaو nisi دو دل هستم ، پیشنهاد نهایی کسانی که کار کردند با هر کدوم از فیلتر ها چی هست ؟
و سوال آخر از دوستان چون آف عجیبی به Nisi ND1000 82mm(W) II خورده ، آیا تبدیل 82 به 67 موجود هست ؟ چون تا حالا این سایز تبدیل رو حد اقل ، در نت ندیدم .
ویرایش توسط I.Givili : Friday 11 March 2016 در ساعت 13:51
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
درود
دقیقا نمی دونم چه لنز 35-16 ای مد نظر شماست!
ولی اگر اشتباه نکنم دهنه 35-16 F/2.8 باید 82 باشه!
در ضمن می شه از جاهایی تو حدود 250 دهنه 82 هویا ND1000 رو پیدا کرد!
اما در مورد فیلتر های مربعی!
این سری فیلترها ارزش هزینه دارند!
به شخصه اگر کوکین ساز p در بازار یافت بشه تهیه می کنه!
خوبی فیلتر مربعی در یانه که شما به راحتی می توانید فوکوس را انجام دهید و بعد فیلتر را روی لنز بگذارید. در حالی که این قضیه در فیلتر های رینگی به این راحتی مقدور نیست
ارادتمند
ویرایش توسط M.Mobin : Sunday 13 March 2016 در ساعت 12:11 دلیل: حذف لینک تجاری
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
در يكي از بررسيها كه سيستم فيلترهاي مربعي nisi و cokin و lee را بررسي كرده بود بهترين سيستم فيلتر مربعي را با اختلاف زياد nisi معرفي كرده بود:
Photographic Filters. NiSi, Cokin & LEE review & comparison | Paul Reiffer - Photographer | Commercial Landscape Cityscape
در اين بررسي بر روي 4 فاكتور مهم در اين فيلترها تمركز شده است:
- Simple and easy to use
- No “light leaks”
- No “colour cast”
- Durable and hard-wearing
البته به يك بررسي نمي توان اكتفا كرد. اگر كلمات nisi filter system review را در گوگل امتحان كنيد بررسي هاي زيادي براي اين سيستم فيلتر وجود دارد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
ویرایش توسط M.Mobin : Sunday 13 March 2016 در ساعت 12:11 دلیل: حذف لینک تجاری
درود
ممنون دوستان مخصوصا مطصفی و نیمای عزیز
نیما جان این فیلتر مربعی nisi با خواندن ریویوهاش کلی قلقلک شدم برای خریدش ، به قول آقا مصطفی یک بار برای همیشه هستش ، امروز پیگیری میکنم ببینم میتونم ست nisi رو پیدا کنم .(کلا تجربه ای هم در فیلتر مربعی و حتی نحوه بستش و ملحقاتش ندارم خدا به خیر کند )
از راهنمایی همه دوستان ممنونم ، معمولا هر خریدی با مشورت عزیزان انجام داده ام راضی بودم.
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir