سلام کسی اطلاع داره که آیا میشه فیلتر nd8 وnd4بزاریم روهم کیفیت عکس کم نشه.ازمارکcokin
آیا دراین صورت 12استپ کم میشه؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8
سلام
اگر اشتباه نکنم nd4 دو استاپ و nd8 سه استاپ نور رو کم میکنه یعنی در مجموع 5 استاپ
یک بار من همین سوال رو پرسیدم و دوستان گفتند که کیفیت رو کم میکنه
ضریب کاهش سرعت شاتر توسط فیلتر توان 2 هست . یعنی ND8 و ND4 که به ترتیب 2 به توان 3 و 2 می شوند در مجموع 5 استاپ سرعت را کاهش می دهند.
در مورد کیفیت شما هرچه المان بیشتری سر راه رسیدن نور به سنسور قرار بدهید بالطبع از کیفیت کم می شود ولی در فیلتر های مرغوب این مسئله نامحسوس و قابل قبول است.
سلام دوستان
من میخوام فیلتر برای لنز نیکور 18-105 بگیرم برای عکاسی از رودخونه و آبشار و چنتا سوال دارم
دهانه لنز من چند میلیمتر هست؟واگر من بخوام لنزم رو عوض کنم و لنز جدیدم دهانه اش بزرگتر باشه فیلتر قبلی قابل استفاده هست؟
برای اینکار nd4 مناسب تره یا nd8؟
کیفیت مارک Kenko Zeta چطوره؟ وکلا چه مارکی رو پیشنهاد میکنید؟(بیشتر از 200 نمیخوام هزینه کنم)
برای عکاسی از طلوع و غروب خورشید هم از فیلترهای nd استفاده میشه؟چه میزان کاهش؟
ممنون
درود
دهانه لنز شما 67mm
اگر لنز جدید بزرگتر باشه خیر نمیشه ولی بلعکس میشه با تبدیل ها این کار رو کرد
استفاده از فیلتر های ND به شرایط نوری بستگی داره اینکه هوا ابری هست یا آفتابی داخل جنگل هستید یا فضای باز (به نظر بنده ND 32 بهترین گزینست)
برای عکاسی از طلوع و غروب بهتر است از فیلترهای با استاپ بالا استفاده بشه که نتیجه ی شیرین تری رو داره
Nikon D7100 - 11-16 - 50mmInstagram
با توجه به اینکه Kenko Zeta فقط nd4 ,nd8 داره و به نظرتون نیاز به کاهش بیشتر هست چه مارکی و چه میزان کاهشی رو پیشنهاد میکنید