نمیتونم برای vnd هزینه کنم
نمیتونم برای vnd هزینه کنم
Nd1000 nisi or nd1000 hoya
راهنمایی کنید کدوم بهتره؟؟؟؟؟
درود
هویا شارپنس رو تا حدودی کاهش میده که البته این مسأله در کراپ صد در صد خودش رو نشون میده. اما از نقاط قوتش اینه که ته رنگ خاصی بر روی عکس اعمال نمیکنه.
نیسی افت شارپنس نداره ولی ته رنگ روی عکس به جا میگذاره که البته طبیعی است و براحتی رفع میشه!
نتیجه اینکه هر کدوم رو بخرید ضرر نکردین. البته اگه چاپ خیلی بزرگ دارید به نظرم نیسی بهتره.
ارادت
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
این بحث کاهش شارپنس فیلتر هویا، زمانی که خودم هم قصد خرید فیلتر داشتم برایم اهمیت زیادی داشت. مقایسه ای هم در اینترنت دیدم بین 4 فیلتر nd 1000 که در آن نیز افت شارپنس اشاره شده بود و به عنوان مشکل اصلی این فیلتر عنوان شده بود. اما مسئله ای که باید در نظر گرفته شود، اساسا استفاده این فیلتر برای نوردهی های بالاست و طبق بررسی ای که اگر اشتباه نکنم در همین تاپیک انجام شده بود، دوستان نمونه عکس قرار داده بودند و در نوردهی های طولانی مدت این مسئله شارپنس اصلا دیده نمیشد. به نوعی شاید بگویم اصلا موضوعیت نداشت.
بنابراین شاید لازم است عنوان شود که فیلتر های هویا در نوردهی های لانگ مشکل شارپنس ندارند.
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
در تکمیل عرایضم، لینک پست جناب ایمان مهر که این تست را انجام داده بود را اضافه میکنم... دیدن آن خالی از لطف نیست
لینک
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV