درود
قبل از هز جیزی از دوستان برای راهنمایی بابت خرید فیلتر تشکر میکنم . بنا به ان تا دلیل بر خلاف میلم نشد که فیلتر مربعی nisi یا lee رو پیدا کنم و سر آخر به مدل Nisi ND1000 77mm(W) II رضایت دادم و از اونجایی که لتز 18-10 رو داشتم یه تبدیل 77 به 67 هم تهیه شد .
در هر صورت تصمیم گرفتن یه تست سریع و چند عکس از فیلتر تهیه کنم که اگر دوستانی تصمیم به خرید داشتند راحت تر بتونن تصمیم بگیرند.
بسته بندی محصول بسیار تمیز بود و جعبه نگهدار ی فیلتر هم با کیفیت مطلوبی هست .
01.jpg
خود فیلتر هم اولین بار که از جعبه خارج کردم حس خوبی بهم داد رینگ و قاب بسیار با کیفیتی دارد (بنده فقط فیلتر های هویا ، مارومی و بنرو رو از نزدیک دیدم) البته چند ضدگی خیلی میکرونی در داخل رینگ بود که موقع بستن به تبدیل 77 به 67 کاملا حس میشد که مساله مهمی نیست .
02.jpg
عکسی از خود فیلتر هم برای دوستان گذاشتم . البته اولین بار که جعبه فیلتر را باز کردم با ندیدن درج کلمه Japan در روی رینگ تعجب کردم اما با سرچ در گوگل این سری از فیلتر رو بدون درج کلمه japan دیدم ، در بعضی ها هم درج شده (دلیلش رو نمیدونم) !
در هر صورت پس ار نصب فیلتر (با استفاده از تبدیل )چند شات ثبت کردم ، من تغییر محسوسی در شارپنس حس نکردم ، اما ثبت عکسها با فیلتر کمی سرد تر شدند که فکر میکنم در فیلتر های ND مخصوصا در این Density بالا شایع باشد ، دو نمونه ثبت که با فیلتر و بدون فیلتر و با استفاده از 3 پایه و لنز 10-18 و بادی 70D ثبت کردم رو برای مقایسه دوستان قرار میدهم .عکس ها به صورت Jpeg ثبت شدن و فراموش کردم در هر دو نمونه قفل آینه رو فعال کنم ، لوکیشن عکس هاهم در بالکن منزل هست در پست های بعدی سعی میکنم چند ثبت هدفمند تر برای مقایسه انجام دهم .
عکس اصلی با کمی کراپ :
Crop 50% nonFilter.jpg
Crop 50% With Filter.jpg
کراپ 100%
100% Non.jpg
Crop 100% With Filter.jpg
در کل من شدیدا از خریدم تا به امروز راضی بودم وقعا فکر نمیکردم این فیلتر افت شارپنسی نداشته باشه ، در این 2 روز بنده به غیر ار کمی تغیر دمای عکس و Vignetting نا محسوس آن هم در فوکال های پایین نکته منفی دیگه ای مشاهده نکردم (در کل فکر میکنم این موارد جز نکات منفی نیستند و در این نوع فیلتر ها امری طبیعی هستند)
پ.ن :نکته قابل ذکر این است که بنده نه در حدی هستم که از تجهیزات عکاسی تست بگیرم و نه دانش لازم این کار رو دارم ، درج این پست صرفا جهت کمک به دوستانی بود که قصد خرید فیلتر ND1000 دارند و شاید این فیلتر هم جز گزینه هایشان باشد . مجددا از همه دوستان و اساتید که بنده رو راهنمایی کردن و وقتشون رو برای من گذاشتند تشکر میکم .