صفحه 70 از 100 نخستنخست ... 20 60 66 67 68 69 70 71 72 73 74 80 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 691 تا 700 , از مجموع 999
Like Tree2001تشکر

موضوع: فیلتر (ND) ان دی

كاربر جديد
    تشکر کرده
    7

نقل قول نوشته اصلی توسط rasoul2014 نمایش پست ها
    دوستان کسی از کیفیت عملکرد فیلتر متغیر مارومی اطلاع دقیقی داره؟ من توی یکی از فروشگاه های سطح شهر دیدم و یکی هم که از این فیلتر استفاده کرده بود خودش اونجا خیلی تعریفش رو کرد. خوشحال میشم نظر فنی دوستان رو هم بدونم.

پ.ن: فیلتر phottix هم هست که نظرات منفی و مثبت زیاد داره...
    این ویدئو عملکرد فیلتر مارومی متغییر رو نشون میده. از همین ویدئو من به این نتیجه رسیدم که به درد نمیخوره. برای فیلمبرداری به درد نمیخوره چه برسه به عکاسی:
    https://www.youtube.com/watch?v=wmEnKSfVdRg

در ضمن در سایت آمازون هم بیشتر افراد ناراضی بودن. چک کن اونجا نظراتشون پای هر کالایی هست. بعضی ها براشون خوب بوده. بعضی ها هم اصلا قابل استفاده ندیدن.
    ata_m3 و rasoul2014 تشکر می‌کنند.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    6396

نقل قول نوشته اصلی توسط Farzin7s نمایش پست ها
    این ویدئو عملکرد فیلتر مارومی متغییر رو نشون میده. از همین ویدئو من به این نتیجه رسیدم که به درد نمیخوره. برای فیلمبرداری به درد نمیخوره چه برسه به عکاسی:
    https://www.youtube.com/watch?v=wmEnKSfVdRg

در ضمن در سایت آمازون هم بیشتر افراد ناراضی بودن. چک کن اونجا نظراتشون پای هر کالایی هست. بعضی ها براشون خوب بوده. بعضی ها هم اصلا قابل استفاده ندیدن.

فیلتر هایدا هم چک کنید مثل اینکه باصرفه هستش
    rasoul2014 تشکر می‌کند.
    داود معانی

كاربر بسیار فعال ata_m3 آواتار ها
    تشکر کرده
    5142

دوستان کسی از کیفیت عملکرد فیلتر متغیر مارومی اطلاع دقیقی داره؟ من توی یکی از فروشگاه های سطح شهر دیدم و یکی هم که از این فیلتر استفاده کرده بود خودش اونجا خیلی تعریفش رو کرد. خوشحال میشم نظر فنی دوستان رو هم بدونم.

پ.ن: فیلتر phottix هم هست که نظرات منفی و مثبت زیاد داره...

دوست عزیز اصلا به فیلتر فوتیکس فکر هم نکنید.
    rasoul2014 تشکر می‌کند.

كاربر همراه rasoul2014 آواتار ها
    تشکر کرده
    436

نقل قول نوشته اصلی توسط ata_m3 نمایش پست ها
    دوست عزیز اصلا به فیلتر فوتیکس فکر هم نکنید.
    بله این رو خیلی ها گفتند ولی بنده یک مقدار اطلاعات فنی بیشتری لازم دارم. مثلا اینکه در تمام رنج این فیلتر نامناسبه یا فقط در تیرگی زیاد؟ آیا مشکل افت شارپنس شدید داره؟ انعکاس؟ تغییر شدید بالانس رنگ یا چی؟ (همینطور در مورد فیلتر مارومی)
    به هر صورت من یک عکاس حرفه ای نیستم که بتونم بهترین فیلتر بازار رو بخرم. باید چیزی رو انتخاب کنم که بالانس معقولی بین هزینه و کارایی داشته باشه...

كاربر جديد
    تشکر کرده
    7

بله این رو خیلی ها گفتند ولی بنده یک مقدار اطلاعات فنی بیشتری لازم دارم. مثلا اینکه در تمام رنج این فیلتر نامناسبه یا فقط در تیرگی زیاد؟ آیا مشکل افت شارپنس شدید داره؟ انعکاس؟ تغییر شدید بالانس رنگ یا چی؟ (همینطور در مورد فیلتر مارومی)
    به هر صورت من یک عکاس حرفه ای نیستم که بتونم بهترین فیلتر بازار رو بخرم. باید چیزی رو انتخاب کنم که بالانس معقولی بین هزینه و کارایی داشته باشه...
    فیلتر فوتیکس رو من امتحان نکردم. در بازار اروپا و آمریکا هم آنچنان نیست که اونوری ها نظر داده باشن. اما دو سه جا خوندم این شرکت فوتیکس با شرکت ویواتار همخانواده هست.بنابرای نظراتی که اونور راجع به ویواتار گفتن رو خلاصه می گم. بخصوص اینکه راجع به اغلب فیلترهای متغییر ان دی ارزون این رو میگن. مهمترین ایراداتی که به فیلترهای Vnd ویواتار می گرفتن این بود که در استاپ های بالاتر از ۴ به شکل همگن نور رو کم نمی کنه. در لنزهای تله، افت شارپنس داره، از یک سری استاپ ها به بالاتر کلا قابل استفاده نیست. مشکل ویگنیتینگ و حاشیه های کادر نسبتا شدیده. کست رنگی میده. با این حال فقط این فیلتر نیست که بهش این ایرادات وارد هست. فیلترهای وی ان دی هاما و چند تا از برندهای ناشناس حتی بدتر هستن.

تا اونجایی که من خوندم اغلب از فیلترهای هویا راضی بودن. الان کنکو و هویا هر دو با قیمت هایی مساوی با مارومی متغییر در بازار هست. یعنی مثلا برای دهانه ۶۷، مغازه پیکسل، هویا متغییر رو میده ۳۹۰ تومن. اما یه فیلتر متغییر دیگه ای که بیشتر راضی بودن یه فیلم خوب هم ازش دیدم فیلتر بسیار ارزون وی ان دی پولاروید هست که فکر نکنم در ایران پیدا بشه. من خودم ولی هویا رو امتحان نکردم. فکر کنم بری مغازه پیکسل اجازه بده تست بزنی، البته مطمئن نیستم. اگه تست زدی بیا نظرت رو دربارش بگو.
    ata_m3 و rasoul2014 تشکر می‌کنند.

كاربر فعال bf  آواتار ها
    تشکر کرده
    964

نقل قول نوشته اصلی توسط Farzin7s نمایش پست ها

فقط یک سوال از همه دوستان، آیا برندی را می شناسید که فیلتر ان دی ۶۴ را با قیمتی زیر ۱۲۰ تومان و با کیفیتی نسبتا خوب ارایه دهد. اصلا از کجا می توانم ان دی ۶۴ تهیه کنم؟
    اگر امکان خرید از خارج کشور را دارید فیلترهای هویا (یا هر برند معتبر دیگری) که مدلشان قدیمی شده است را به قیمت مناسب میتوانید پیدا کنید. خصوصا اگر دهانه مورد نظرتان کمتر استفاده شود (مثلا 77 یا 82مم نباشد).
    تجربه شخصی خودم - در تابستان سال گذشته یک HOYA PRO 1 ND 64 را برای دهانه 55مم به قیمت 20 دلار خریدم. فروشنده هم از پخش کننده های معتبر هویا در آمازون بود و از عملکرد فیلتر رضایت کامل دارم. دهانه 55مم و تغییر نام یا نسل محصولات هویا از PRO 1 به PRO ND دلیل پیدا کردن چنین قیمتی برای یک فیلتر باریک و با کوتینگ خوب بود.
    Nima Sadigh، rasoul2014 و Farzin7s تشکر می‌کنند.

كاربر همراه ramata آواتار ها
    تشکر کرده
    1216

نقل قول نوشته اصلی توسط ata_m3 نمایش پست ها
    متاسفانه فیلتر های کوکین به دلیل نازک بودن بیشتر از اندازه رینگ فیلتر در شرایط آب و هوایی بسیار گرم یا بسیار سرد در اثر انقباض و انبساط، شیشه فیلتر از حلقه جدا میشه و خرید اونها توصیه نمیشه.
    این امر واقعا تا این حد شدید هست که قید این فیلترها زده بشه؟

جدا از اون برای GND فیلترهای سری P برای دهنه 77 خوب هستند؟

كاربر ويژه msh2200 آواتار ها
    تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط ramata نمایش پست ها
    این امر واقعا تا این حد شدید هست که قید این فیلترها زده بشه؟

جدا از اون برای GND فیلترهای سری P برای دهنه 77 خوب هستند؟
    درود
    منظور عطا جان فیلترهای رینگی هست!
    شما دنبال فیلترهای مربعی سری P هستید که از نظر کیفیت خوب هستند!
    اما در مورد استفاده روی دهنه 77 بستگی به این داره که زاویه وایدشما چقدره؟
    برای 17 را بنده چک کردم مشکلی نبوده! ولی ظاهرا برای فوکال کمتر مثل 11 نشانه ایی از وجود اثر هولدر در تصویر وجود داشته
    اراتمند
    ata_m3 و ramata تشکر می‌کنند.
    باتوجه به تعطیلی فروم در تلگرام پاسخگوی دوستان هستم:Telegram:@msh2200
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر همراه ramata آواتار ها
    تشکر کرده
    1216

ممنون از پاسخ تون.
    لنز من دهانه اش 72 هست ولی چون از فیلتر 77 ان دی استفاده می کنم پرسیدم. یعنی توی 10 م م در دوربین کراپ احتمال ایجاد سایه وجود داره؟

كاربر ويژه msh2200 آواتار ها
    تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط ramata نمایش پست ها
    ممنون از پاسخ تون.
    لنز من دهانه اش 72 هست ولی چون از فیلتر 77 ان دی استفاده می کنم پرسیدم. یعنی توی 10 م م در دوربین کراپ احتمال ایجاد سایه وجود داره؟
    درود
    ممکنه!
    بنظرم یه جایی که Show Room داره پیدا کنید و تست بگیرید! یا از دوستان راهنمایی بگیرید!
    بنده متاسفانه فوکال کمتر 17 را تست نگرفتم!
    در این فوکال وقتی دو تا فیلتر پلاریزه را روی هم ببندید با هولدر عادی و نه واید، روی دوربین کراپ، کنار تصویر کمی سایه می ده!
    ارادتمند
    ali.ehsany تشکر می‌کند.
    باتوجه به تعطیلی فروم در تلگرام پاسخگوی دوستان هستم:Telegram:@msh2200
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

صفحه 70 از 100 نخستنخست ... 20 60 66 67 68 69 70 71 72 73 74 80 ... آخرینآخرین