سلام
دوستان فیلتر Marumi چطوره ؟
ND 8 اون تو یک سایت 120 تومنه ، در صورتی که رودن اشتاک 495 تومن ...
فیلترهای مارک اشمیت چطور ؟
سلام
دوستان فیلتر Marumi چطوره ؟
ND 8 اون تو یک سایت 120 تومنه ، در صورتی که رودن اشتاک 495 تومن ...
فیلترهای مارک اشمیت چطور ؟
سلام سهیل عزیز
مارومی 120
والا حقیقتش من خودم خریدم ان دی 4 البت برای 18-55 بد نبود ولی خب در حد همون 120 تومن و 18-55 برای چه لنزی میخوای ؟ اگه معمولیه بگیری بد نیست من که مشکلی نداشتم باهاش
در نهایت هم با 55-200 هدیه دادم به عزیزی
مارک اشمیت کار نکردم امیدوارم آقا مصطفی بیاد درست راهنمایی کنه
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
امروز یک 70 200 تامرون گرفتم ... برای اون می خوام ...
چرا 72 رودن 220 تومنه 77 495 تومن
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
بله از همون سایت
متوجه اشتباهم شدم ، فرق اون 8X با اونیکه 0.9 داره چیه ؟
اون اعداد ضریب کاهش نور هستند هرچقدر بزرگتر باشن نور ورودی کاهش بیشتری پیدا میکنه ( و البت قیمت فیلتر هم بالاتر میره ) و میشه از سرعت شاتر آهسته تری استفاده کرد که اینجا تو ان دی 8 اگه اشتباه نکنم 8 برابر حالت بدون فیلتر یا 3 استاپ نوردهی طولانی تر
این عکس شاید بهتر راهنمایی کنه :
Best_ND_Filter_conversion_chart.jpg
دوستان عزیز که جایی رو برای خرید فیلتر nisi nd 1000 سراغ دارن اگه در پیام خصوصی اطلاع بدن خیلی ممنون میشم.اگه امکان خرید اینترنتی وجود داشته باشه که چه بهتر.
در خصوص ایجاد اثر X هیچ استثنائی در فیلترها وجود نداره
تمام مدلها هم در انتهای میزان تاریکی دچار این اثر می شوند.
تقریبا استانداردترین مقدار قابل استفاده از VND تا حدود 400 و خیلی خوش بینانه 800 هست.
بعید هم می دونم شرکتی باشه که به دانش تولید خاصی از این سری فیلترها رسیده باشه