با سلام خدمت دوستان هم فرومی!
جهت لانگ اکسپوژر برای عکاسی از آبشار و رودخانه و کنار ساحل مواج دریا صرف نرم کردن حرکت آب با کدوم فیلتر ND کارم راه میفته؟
قصد خرید برند HOYA دارم! کدوم بیشترین کاربرد رو داره؟
1000 / 400 / 64 / 32
ممنون
با سلام خدمت دوستان هم فرومی!
جهت لانگ اکسپوژر برای عکاسی از آبشار و رودخانه و کنار ساحل مواج دریا صرف نرم کردن حرکت آب با کدوم فیلتر ND کارم راه میفته؟
قصد خرید برند HOYA دارم! کدوم بیشترین کاربرد رو داره؟
1000 / 400 / 64 / 32
ممنون
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
اینستاگرام
سلام خدمت دوستان عزیزم
آیا شیشه خاصی در بازار وجود داره که مثل فیلتر nd عمل کنه ؟
یعنی با نگه داشتنش جلوی لنز ، فقط کاهنده نور باشه و تاثیری در رنگ و کیفیت تصویر ایجاد نکنه ؟
مثلا من نمونه ای که با شیشه جوشکاری این کارو کردن دیدم ، ولی افت شدیدی تو کیفیت عکس ایجاد کرده بود
ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره به اشتراک بزاره
سپاس
دوستان فيلتر متغير Nisi ND 2-400 ، كجا مي تونم پيدا كنم و براي دهانه 67 ، تو چه حدود قيمته ؟
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
سلام نظر اساتید در مورد فیلترای nd متغیر چیه؟ کیفیتشون نسبت به قیمت و کارایی مناسبه؟
درود
تو بازار قابل یافتنه
شرکتی هم هست که مدعی نمایندگیش هست اگر لازم بود پیام خصوصی کنید در خدمتم.
بستگی به استفاده شما داره!
اگر از نهایت تاریکی فیلتر استفاده نکنید و در حد تعریف شده باشه گزینه مناسبیه ولی اگر بجای فیلتری مثل ND1000 قصد استفاده دارید اصلا توصیه نمی شه
ارادتمند
فیلترهای ان دی متغیر رو بنده بیشتر برای فیلمبرداری توصیه میکنم.
در نظر بگیرید در عکاسی طبیعت و منظره، آنچه باعث زیبایی حرکت ها ( آب، ابر و .... ) میشه، سرعت شاتر های بسیار پایین هست و رسیدن به این سرعت شاتر با فیلترهای متغیر امکان پذیر نیست. زیرا فیلترهای متغیر عملا در استاپ نهایی قابل استفاده نیستند.
اینستاگرام