من یک سیگما با قیمتی 32 تومن گرفتم و خیلی راضی هستم.
البته مشکل اینجاست که باید فروشنده خیلی آشنا باشه که سیگمای تقلبی رو به جای اصلی نده چون اعوجاج وحشتناکی داره تقلبی ها که اکثرا هم قیمتشون خیلی کمه وتشخصی تقلبی و اصلی هم کار ما نیست
به نظرم باید از نمایندگی معتبر خرید کرد یابه فروشنده اطمینان بالا داشت
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام کسی در مورد فیلتر های Giottos اطلاعی دارد ؟
نوع uv با کوتینگ های مختلف اراعه شده .کد:http://www.giottos.com/UV.htm
10 لایه 77م م: 35000
16 لایه 77مم : 55000
بین این مدلها و sigma و hoya کدام را پیشنهاد می دهید ؟
مثل این مرکز تجهیزات حرفه ای جدید وارد کرده.
حامد چرخ انداز
سلام دوستان
روی fz35 هم میشه فیلتر نصب کرد ؟
از چه نوعی باید گرفت؟!
من اطلاعی در این باره ندارم ببخشید
سلام
من دو روز پیش برای خرید فیلتر uv دنبال سیگما77 بودم ولی جو گیر فروشنده شدم و چون نداشت مجبور شدم hama uv HTMC IV بخرم به قیمت 60 تومن
الان که دارم راجع به فیلتر مطالعه میکنم میبینم تقریبا هیچ کسی توصیه نکرده و اکثرا همون sigma رو پیشنهاد میدهند.
حالا واقعا هاما معتبر هستش یا نه
البته از یکی از فروشگاههای بزرگ ناصر خسرو گرفتم که شاید همه بشناسند.
ولی الان بدجوری ناراحتم که چرا سیگما نخریدم.
میخوام بدونم ایا میشه اسم فروشگاه رو بنویسم تا دوستان راجع به خریدم از این فروشگاه نظر بدهند؟
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
سلام امروز دنبال فیلتر 72mm 8xND بودم تو ناصر خسرو یه مغازه هست که فیلتر فروشیه که به نظرم قیمتهارو بالا میگه، پنجاه تومن برای تمام مارکها HOYA ,HAMA,KENKO .از سیگل که پرسیدم مارک HOYA داره که حدود چهل تومن میده. اگه دوستان منو راهنمایی بکنند که چه مارکی مناسبه و از کجا بگیرم ممنون میشم.
سلام
من دیروز رفتم ناصر خسرو . همین مغازه که فقط فیلتر داره . یه فیلتر UV مارک B + W خریدم صد هزار تومان و یه فیلتر پولاریزه همون مارک هم گرفتم صد و پنجاه هزار تومان . شاهکاره !!! واقعا عالیه . به نظر من اگه کسی میخواد روی لنز خوب ببنده حتما همین رو بگیره