از دوستان کسي مي دونه نمايندگي فروش فيلتر سيگما تو تهران کجاست؟
از دوستان کسي مي دونه نمايندگي فروش فيلتر سيگما تو تهران کجاست؟
یه فیلتر uv میخوام واسه 500D با لنز کیت
یه فروشنده فیاتری معرفی کرد 10 تومن گفتم فیلتر بهتری ندارید
گفت لنز کیت چیز خفنی نیست که بخوای هزینه زیادی بکنی
بعد که لنز رو عوض کردی یه فیلتر هاما یا سیگما بگیر
اگه یه فیلتر مناسب معرفی کنید ممنون میشم
سلام
اول اینکه اگه تایپیک رو با دقت مطالعه کنید احتمال خیلی زیاد متوجه میشید که چه فیلتری مناسب شماست.
اما در مورد مطلبی که اون فروشنده گفته باید عرض کنم درسته لنز کیت لنز خفنی نیست ولی فیلتر غیر خفن باعث میشه خروجی عکسهاتون طوری بشه که این حالت به شما دست بده
این رو هم عرض کنم که شما باید هدفتون رو از تهیه فیلتر بدونید منظورم حفاظت فیزیکی یا بهره گیری از مکانیسم فیلتر uv؟
میتونید به فیلتر های sky light یا حتی polarized به صورت ثابت هم فکر کنید.
در آخر هم توصیه دارم همه پست های تایپیک رو مطالعه کنید ضرری نداره. و باور کنید یه فیلتر بد میتونه بهترین و شارپترین لنزهای دنیا رو به زانو در بیاره و نذاره خروجی های واقعی نمایان بشه.
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
نمیدونم تو ایران باشه یا نه ولی حدودا فروردین ماه بود یه برنامه مستند میدیدم که داشت فن آوری ساخت لنزهای لوکس کانن و زایس رو نشون میداد تو همین برنامه میگفت شرکت توکینا داره رو سیستم روکش نانو کار میکنه که بتونه با کمترین اختلال نوری پوششی رو روی عدسیها و فیلترها ایجاد کنه که این پوشش باعث عدم جذب بخار آب روی شیشه بشه البته تا یه دمای خاصی حالا نمیدونم این تکنیک انجام شده و الان ازاین پوشش استفاده میشه یا نه.
شنیدم سری جدید فیلترهای هویا یه همچین خاصیتی رو دارند ( البته هنوز ندیدم و تست هم نکردم هر چند بعید به نظر میرسه)
سوال دوم شما:
کلا شیشه های مالتی کوتینگ (فیلتر یا لنز) این خاصیت رو دارند که به خاطر استفاده از المانهای خاص در ساخت شیشه و لایه های صنعتی خاصی از فلوراید منیزیم و بعضا کربنات سدیم میتونن باعث از بین رفتن بسیاری از فلر های رایج ایجاد شده در سایر شیشه ها در هنگام گذشتن نور از اونها و همچنین به حد اقل رساندن ضریب شکست نوری و انعکاس های ناخواسته شوند.( البته بحث این مطلب فکر کنم در باب عدسیهای به کار رفته در لنزها شده بود)
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام دوستان
در چند روز آینده میخوام یک فیلتر GND با هولدرش رو بگیرم میخواستم بپرسم دوستانی که در این زمینه تجربه دارند چه مارکی خوبه؟ و اصلا آیا فیلتر با هولدر بگیرم یا فیلتر دایره ای (Screw in)؟
البته در بخش مربوط به این فیلتر ها دیدم که مثلا جناب بن عباس و جناب کحال خریدند اما چون تاریخ خرید انها مربوط به قبل بود گفتم شاید مدلهای جدیدی هم آمده باشد
سپاسگزارم
سلام،
دهنه لنزم 77 هست و دنبال فیلتر پولاریزه CL B&W میگردم.
کسی میدونه تو تهران از کجا میشه خرید؟
ممنون
سلام
از بین دوستان کسی میدونه مغازه ای که تو ناصرخسرو فیلتر uv سیگما را داره نشونیش چیه؟ اگر نمیشه اینجا آدرس را ذکر کرد ممنون میشم به من پیغام خصوصی بدید.
با تشکر
نادر صالح اوفCanon S3IS+Canon 7D/Canon 24-105 f:4 L/Canon 70-200 f:4 L IS/Canon 100mm Macro f:2.8 L/Canon Flash Speedlite 580 EX II/Manfrotto 190XPROB