کسی میتونه یه فیلتر خوب برای لنز نیکون 85-16 معرفی کنه ؟
کسی میتونه یه فیلتر خوب برای لنز نیکون 85-16 معرفی کنه ؟
بین فیلتر ها B&W هم خیلی فوق العاده هست اما تا اونجا که من میدونم مارک اصلیش تویه بازار نیست . ولی هویا و سیگما و هاما ایران نماینده دارن.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
ویرایش توسط djmehdi_67 : Sunday 3 July 2011 در ساعت 14:19
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
درود
مارک هایی که فرمودید همگی عالی هستن منتها این دلیل نمیشه که کیفیتشون دقیقا یکسان باشه چرا که از منابع اولیه و ابزار یکسانی برای تولید استفاده نمی کنن .
این تکه رو به دلیل اشکالات تایپی متوجه نشدم .توکینا یه کمپانی هست که فیلترهایی به همین نام رو میزنه و هویا و کنکو یر مجموعه ش هستند(درست عرض میکنم دیگه)
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
تجهیزات
سلام
ازین که مطالب این تاپیک رو نخوندم شرمنده ام.
من دوربین 5100 و لنز 105-18 رو تازه گرفتم و میخوام پیش از استفاده از دوربین محافظ لنز و چند فیلتر کاربردی از جمله Neutral Density Graduated رو تهیه کنم ، اگه در این مورد راهنمائیم کنید ممنون میشم.
معمولا برای عکاسی طبیعت به فیلتر های ND و پولایزه نیاز است که برای هر یک تاپیک های جداگانه وجود دارد،توصیه می کنم آنها را مطالعه بفرمایید.
برای فیلتر محافظ که معمولا همان فیلتر UV می باشد هم میتونید فیلتر های هویا یا سیگما را خریداری بفرمایید.
فیلتر های دیگر عکاسی هم یا با توجه به عکاسی دیجیتال و بحث پروسس نرم افزاری دیگر استفاده نمی شوند..
وحید بیگدلی
سلام
دوست عزیز اجازه بدید به همان اندک آشنائیم با فیلترهای ND و پولاریزه اکتفا کنم و برا خرید هرکدوم یه تاپیک نخونم ، فرض کنید من از هر کدوم یه دونه بیشتر نگیرم چه پیشنهاد میکنید ؟ مث همینکه در مورد محافظ گفتید بفرمائید.
برا جلوه های عکاسی شب فیلتر ستاره ای میخوام بگیرم نظرتون چیه ؟
فیلترها رو میشه روی UV و چند تا روی هم گذاشت ؟
ممنون.
آخه اینجوری که اصلا نمیشه راهنمایی کرد.خو بگیم یه دونه ND بگیر.خوب شما هم میرید برای خرید بعد طرف میگه ND چند؟؟؟ 2؟4؟8؟و شما میمونید ...
عجله نکنید بیشتر مطالعه کنید
چند تا فیلتر که سهله شما میتونید 400 تا هم روی هم ببنید به شرطی که فیلتر در دو طرف رزوه داشته باشه که تقریبا امروزه اکثر فیلترها دو سر رزوه هستند اما معمولا پیشنهاد میشه که چند فیلتر رو روی هم نبندید
چون افت شدید کیفیت و شاپنس رو به همراه داره .میتونه خطاهایی مثل ویگنتینگ(لبه های تاریک در عکس) و غیره ایجاد کنه و حتی باعث کندی و یا گیجی فوکوس و نورسنجی رو به همراه داشته باشه که اگه از فیلترهای با کیفیت استفاده کنید این موارد خیلی خیلی کم پیش میاد
معمولا هم فیلتر پولارایز رو با UV روی هم استفاده نمیکنند
در نهایت برای پولارایز Sigma , HOYA HD رو برای دهانه مورد نظرتون پیشنهاد میکنم
فیلتر جلوه ی شب رو هم به نظرم نخرید چون اون هم مدل های مختلف داره .یا بیشتر مطالعه کنید بعد بخرید یا میتونید در نرم افزار هم به راحتی ادیت کنید
ارادتمند
------------
در پناه اورمزد
تجهیزات