صفحه 65 از 149 نخستنخست ... 15 55 61 62 63 64 65 66 67 68 69 75 115 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 641 تا 650 , از مجموع 1489
Like Tree1729تشکر

موضوع: راهنمايي براي انتخاب و خريد فيلتر مناسب

كاربر بسیار فعال ata_m3 آواتار ها
    تشکر کرده
    5142

نقل قول نوشته اصلی توسط omid mohebbi نمایش پست ها
    سلام دوستان ارادتمندیم.
    در مورد فیلترهای fotodiox دوستانی هستند که اطلاعات داشته باشند ؟
    بعد از تهیه لنز 24-14 و یا لنزهای مشابه که قابلیت نصب فیلتر ندارند اولین چیزی که ادم رو قلقلک میده تهیه نوعی فیلتر هستش که بتونه روی این نوع لنزها نصب بشه
    دوست عزیزیاین برند رو پیشنهاد کرد که گویا برای 24-14 و لنزهای اولترا واید مشابه فیلتر تولید میکنه که البته با هولدر مناسب و ویزه اون لنز قابل استفاده هستش.
    در سایت هم سرچ کردم مطالبی کوتاه و البته قدیمی در این مورد وجود داره. اما نتونستم در مورد کیفیت اونها اطلاعات مناسبی پیدا کنم.
    عزیزی هستش که این نوع فیلترها یا کیت اونها رو داشته باشه و یا تجربه کار با اونها رو ؟
    https://www.fotodioxpro.com/catalogs...esult/?q=14-24
    چون به تازگی این کیت شامل هولدر و فیلتر پولاریزه :
    WonderPana 145 Essentials Kit - System Holder, Lens Cap and CPL Filter
    و همچنین فیتلتر ان دی 32 اون رو تهیه کردم. :
    Fotodiox Pro 145mm Neutral Density 32 (5-Stop) Filter - Pro1 Multi-Coated ND32 Filter (works with WonderPana 145 & 66 Systems)
    البته هنوز به دستم نرسیده.
    اما قصد دارم در مورد اونها نظر تخصصی دوستان رو جویا بشم.
    با سپاس از همگی عزیزان

جناب محبی عزیز با سلام،

شرکت cokin فرانسه هم انواع و اقسام فیلتر های مربعی شکل برای فیلترهای اولترا وایدی که فیلتر روشون بسته نمیشه ارائه میده که خوشبختانه در تهران هم قابل دسترسی هستند و برای شما که بندر عباس هستید فکر کنم تهیه اونها آسونتر باشه.

حتی جدیدا کیتهایی ارائه داده که شامل هولدر و چند نوع فیلتر شامل UV، ND و Polarizer هست.

فیلترهای این شرکت جزو فیلتر های خوب محسوب میشوند و می تونید ازشون استفاده کنید. در مورد برند fotodiox بنده تا حالا چیزی نشنیدم اما چیزی که مشخصه معمولا جنسها با برندهای مشهور که طرفدارهای زیادی دارند، اطلاعات و ریویوهای زیادی هم از اونها وجود داره که ظاهرا در مورد fotodiox صادق نیست. در مقایسه با cokin، من برند cokin رو پیشنهاد می کنم.
    omid mohebbi و hamed.baheri تشکر می‌کنند.

كاربر فعال omid mohebbi آواتار ها
    تشکر کرده
    1405

نقل قول نوشته اصلی توسط ata_m3 نمایش پست ها
    جناب محبی عزیز با سلام،

شرکت cokin فرانسه هم انواع و اقسام فیلتر های مربعی شکل برای فیلترهای اولترا وایدی که فیلتر روشون بسته نمیشه ارائه میده که خوشبختانه در تهران هم قابل دسترسی هستند و برای شما که بندر عباس هستید فکر کنم تهیه اونها آسونتر باشه.

حتی جدیدا کیتهایی ارائه داده که شامل هولدر و چند نوع فیلتر شامل UV، ND و Polarizer هست.

فیلترهای این شرکت جزو فیلتر های خوب محسوب میشوند و می تونید ازشون استفاده کنید. در مورد برند fotodiox بنده تا حالا چیزی نشنیدم اما چیزی که مشخصه معمولا جنسها با برندهای مشهور که طرفدارهای زیادی دارند، اطلاعات و ریویوهای زیادی هم از اونها وجود داره که ظاهرا در مورد fotodiox صادق نیست. در مقایسه با cokin، من برند cokin رو پیشنهاد می کنم.
    ارادت داریم و ممنونم از پاسختون
    من دو کیت سری p و سری Z رو دارم. منتها بحثم بر سر فیلترهای دایره ایی بود. ضمن اینکه برای این لنز و نلزهای مشابه باید سری ایکس اون استفاده بشه که اون هم البته مشکلاتی داره که باید کمی دستکاری بشه ! هم برای سوار شدن و هم برای جلوگیری از نشتی نور 0 البته مدلهایی که من دیدم و شایدبهتر از اینها هم وجودداشته باشه )
    http://lozzmann.blogspot.ru/2009/09/...-nikon-14.html
    http://jorgesantosphoto.wordpress.co...on-14-24-f2-8/
    https://www.flickr.com/photos/138472...n/photostream/
    مگر اینکه بریم سراغ فیلرتهای lee که البته تو دوبی خیلی راحتتر از فتودیوکس گیر میاد ! منتها اوها هم بیشتر فیلترهای مربعی هستند.
    ata_m3 تشکر می‌کند.
    NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit

http://www.omidmohebbi.com/

كاربر فعال
    تشکر کرده
    4244

ارادت داریم و ممنونم از پاسختون
    من دو کیت سری p و سری Z رو دارم. منتها بحثم بر سر فیلترهای دایره ایی بود. ضمن اینکه برای این لنز و نلزهای مشابه باید سری ایکس اون استفاده بشه که اون هم البته مشکلاتی داره که باید کمی دستکاری بشه ! هم برای سوار شدن و هم برای جلوگیری از نشتی نور 0 البته مدلهایی که من دیدم و شایدبهتر از اینها هم وجودداشته باشه )
    http://lozzmann.blogspot.ru/2009/09/...-nikon-14.html
    http://jorgesantosphoto.wordpress.co...on-14-24-f2-8/
    https://www.flickr.com/photos/138472...n/photostream/
    مگر اینکه بریم سراغ فیلرتهای lee که البته تو دوبی خیلی راحتتر از فتودیوکس گیر میاد ! منتها اوها هم بیشتر فیلترهای مربعی هستند.
    سلام جناب محبی
    لنز جدید مبارک.

انتخاب خیلی خوبی هست محصولات سری WonderPana کیفیت بسیار مناسبی دارند.
    از فیلتر ND برای Go Pro گرفته تا Polarizer برای 24-14.
    معمولا به دلیل قیمت بالا و چندان شناخته نشدن اونها در بازار داخلی که بعید هست پیدا شوند.

توصیه میکنم حتما این بررسی رو ملاحظه کنید ، نکات مهم در مورد از بستن و باز کردن صحیح کیت و مواردی که باید در نظر بگیرید مطرح شده.
    omid mohebbi تشکر می‌کند.

كاربر همراه MEHRDAD.D آواتار ها
    تشکر کرده
    3379

دوستان ایا نصب فیلتر های UV برای دوربین ضروری هست ؟ برای سلامت سنسور و یا ثبت بهتر عکسها تاثیر داره ؟
    یااینکه بهتره با کمی هزینه بیشتر فیلتره پلاریزه تهیه بشه که در عکاسی منظره تاثیر بهتری داره ؟
    خرید کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید ؟
    ویرایش توسط MEHRDAD.D : Friday 9 May 2014 در ساعت 18:37

كاربر فعال omid mohebbi آواتار ها
    تشکر کرده
    1405

توصیه میکنم حتما این بررسی رو ملاحظه کنید ، نکات مهم در مورد از بستن و باز کردن صحیح کیت و مواردی که باید در نظر بگیرید مطرح شده.
    ممنونم از توضیحات خوبتون
    بله این روزها این ویدئو و امثال اینها رو زیاد دیدم. البته این ویدئو به نظر در مورد ورژن قدیمی تر این هولدر هستش و در ورژن جدید کمی تغیررات داده شده.
    خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید. به هر حال من کیت شامل هولدر و فیلتر پولاریزه و یک عدد فیلتر ان دی32 اون رو به قیمت 293 پوند ( با هزینه پست به ایران ) تهیه کردم. منتظرم زودتر به دستم برسه و خودم هم شخصا بررسی کنم.
    D.Daneshmand تشکر می‌کند.
    NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit

http://www.omidmohebbi.com/

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

نقل قول نوشته اصلی توسط MEHRDAD.D نمایش پست ها
    دوستان ایا نصب فیلتر های UV برای دوربین ضروری هست ؟ برای سلامت سنسور و یا ثبت بهتر عکسها تاثیر داره ؟
    یااینکه بهتره با کمی هزینه بیشتر فیلتره پلاریزه تهیه بشه که در عکاسی منظره تاثیر بهتری داره ؟
    سلام
    به شخصه تاثیر مثبتی از فیلتر UV در تصاویر ندیده ام (با توجه به اینکه همه لنزها امروزه پوشش UV دارند) ولی تاثیر منفی از قبیل گوستینگ، اختلال در عملکرد فوکوس، کاهش شارپنس، افزایش فلر) زیاد دیده ام (به خصوص در فیلترهای نه چندان مرغوب). به نظرم فیلتر uv امروزه فقط برای حفاظت فیزیکی از عدسی بیرونی لنز به کار می رود. فیلتر پلاریزه کاربرد کاملاً متفاوتی دارد و کاملاً کاربردی و مفید است (به خصوص در عکاسی منظره) ولی نمی توان همیشه آن را روی لنز بست و از آن برای حفاظ فیزیکی لنز استفاده کرد(یک استاپ کاهش نور دارد)
    ویرایش توسط Dariush Chegini : Friday 9 May 2014 در ساعت 21:37
    MEHRDAD.D تشکر می‌کند.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    4244

ممنونم از توضیحات خوبتون
    بله این روزها این ویدئو و امثال اینها رو زیاد دیدم. البته این ویدئو به نظر در مورد ورژن قدیمی تر این هولدر هستش و در ورژن جدید کمی تغیررات داده شده.
    خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید. به هر حال من کیت شامل هولدر و فیلتر پولاریزه و یک عدد فیلتر ان دی32 اون رو به قیمت 293 پوند ( با هزینه پست به ایران ) تهیه کردم. منتظرم زودتر به دستم برسه و خودم هم شخصا بررسی کنم.
    شما که خودتون واردترید جناب محبی
    از جایی که هزینه ی زیادی دارید میکنید امیدوارم نتایج رو هم در انجمن به اشتراک بذارید لذت ببریم.
    خیلی وقت هست عکسی از شما ندیدیم

در پناه حق
    omid mohebbi و Dariush Chegini تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    5142

موضوع استفاده کردن یا نکردن از فیلتر uv از زمانهای گذشته وجود داشته و دارد و خواهد داشت و این بر میگرده به سلیقه طرف که دوست داشته باشه یا نه.

کسایی که استفاده نمی کنند نظرشون بر این هست که یک عامل اپتیکی اضافه بر روی لنز بسته میشه و نتیجه اش انواع و اقسام فلر ها و کاهش کنتراست و بروز خطاهای اپتیکی دیگر هست.

در مقابل کسایی که استفاده می کنند معتقدند که اولین مزیت فیلتر uv محافظت از عدسی جلویی لنز هست چرا که هزینه تعویض عدسی جلویی لنز خیلی خیلی بیشتر از گران قیمت ترین فیلتر جهان هست و در واقع علاج واقعه قبل از وقوع آن را در نظر می گیرند. به نظر این گروه تمیز کردن فیلتر راحتتر از تمیز کردن عدسی لنز هست و ریسک افتادن خط و خش یر روی عدسی رو به صفر می رسونه. مخصوصا که سری HD برای Hoya و Ever clear 5 برای کوکین ادعا دارند که روغن و آب و گرد و خاک جذب فیلتر نمی شند و روی اون قرار نمی گیرند. مورد بعدی، جلو گیری از نفوذ آب و رطوبت و گرد و خاک از سمت جلو به داخل لنز هست و مورد آخر تاثیر مطلوب روی تصاویر با افزایش جزیی کنتراست و حذف اشعه uv.

همه دوستان مستحضر هستند که بهترین فیلتر های جهان متعلق به B+W آلمان هست و این فیلتر رو دست نداره. جالبه که چند روز پیش در سایت منصورف داشتم می خوندم که ایشون در لابراتوارش و با imatest رزولوشون تصاویر رو موقعی که فیلتر روی لنز هست با موقعی که فیلتر روی لنز نیست رو بررسی کرده بود. ایشون از فیلتر های B+W سری XS-PRO استفاده کرده بود که گرون قیمت ترین و بهترین سری فیلترهای این شرکت هستند. موردی که باعث تعجب خود من شد این بود که در تصاویری که فیلتر روی لنز بود، رزولوشون تصویر بیشتر از موقعی که فیلتر روی لنز وجود نداشت بود، غیر از گوشه های تصویر که شاهد افت رزولوشون بودیم!!!!!

توجه کنید که coating uv که بر روی لنز ها وجود داره تنها به میزان خیلی ناچیز و کمی می تونه اشعه uv رو دفع کنه اما فیلتر های uv مرغوب به بهترین شکل ممکن این کار رو انجام می دند که حداقل تا 390 نانو متر و حداکثر تا 410 نانو متر اشعه uv رو دفع می کنند.

نتیجه اینکه استفاده از فیلتر uv از برند شناخته شده و اصلی تاثیر مثبت روی کیفیت عکسها داره. این فیلتر ها کدری و ماتی ( haze) به وجود اومده از اشعه ماورا بنفش رو حذف میکنند و با عث میشند که عکستون شفاف تر و رنگها زنده تر و پر کنتراست تر بشند به خصوص در عکاسی طبیعت.

مورد بعدی استفاده از فیلتر پلاریزه هستش که تابع شرایط خاصی هست. مثلا خورشید حتما باید تو آسمون باشه و بیشترین تاثیرش زمانیه که زاویه دوربین با خورشید 90 درجه باشه یعنی بیشترین تاثیرش موقع ظهر و زمانی که خورشید بالا سر شما قرار داره هستش. توجه کنید که فیلتر پلاریزه الزاما تاثیر مثبتی روی عکسها نداره. این فیلتر با حذف انعکاسهای نور قطبیده که از سطوح براق مثل شیشه، آب، فلز و ... به سمت لنز تابیده می شند رو باعث میشه تا کنتراست تصاویر به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کنه که نتیجه همیشه مطابق میل و خواسته عکاس نیست و همونطور که اشاره کردم تابع شرایط خاصی هست کاربرد دیگه اون می تونه حذف انعکاسهای شیشه و آب باشه.

مورد آخر در مورد فیلتر های polarizer این هست که این فیلتر رو بر روی لنز های اولترا واید استفاده نمی کنند چرا که به میزان بیشتری تاثیری در عکسهاتون نخواهد داشت دلیلشم اینه که چون زاویه دید و به عبارتی angle of view در این گونه لنزها بسیار وسیع هست لذا نور از تمام جهات ممکن وارد لنز میشود و این فیلتر اونطور که باید و شاید نمی تونه عملکرد مناسبی داشته باشه.

تمام این حرفها منوط به استفاده از فیلتر های مرغوب هست و اگه قرار باشه بر روی لنز گرون قیمتی فیلتر ارزون یا بی کیفیت استفاده کنید در این صورت نبستن فیلتر بهتر از بستن اون هست چرا که 100% عکسهاتون خراب خواهد شد. درست مثل این میمونه که برای پورشه از لاستیکهای بی کیفیت استفاده کنید.

موفق باشید.
    msh2200، MahBaz، kiavash و 5 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه MEHRDAD.D آواتار ها
    تشکر کرده
    3379

خیلی ممنونم از توضیح کاملتون.
    میشه چند فیلتر uv با کیفیت که حدود قیمتش خیلی بالا نباشه رو مثال بزنید ؟

تشکر کرده
    5142

خیلی ممنونم از توضیح کاملتون.
    میشه چند فیلتر uv با کیفیت که حدود قیمتش خیلی بالا نباشه رو مثال بزنید ؟

دوست عزیز، بر خلاف برندهای آلمانی که محصول ارزون تو لیست محصولاتشون نیست، برندهای ژاپنی مثل Hoya و Kenko در مورد قیمت انعطاف پذیرترند. برای نمونه هر دو این برند ها فیلتر هایی دارند که حدود 50 تومن قیمتشه، منتها همونطوری که عرض کردم این فیلتر ها فاقد coating مناسب بوده و حتما روی عکسهاتون تاثیر منفی خواهد گذاشت و تاثیر خیلی جزئی در جذب اشعه ماوراء بنفش دارند و بیشتر وظیفشون حفاظت از لنزه. شما اگه نمی خوایید از برندهای آلمانی استفاده کنید که قیمتهاشون معمولا بالاست می تونید از بهترین محصولات hoya و کنکو استفاده کنید، البته من نمی دونم لنزتون چی هست ولی طبعا هر چقدر دهنه لنزتون بزرگتر باشه، فیلترش هم گرون قیمت تر خواهد بود.

برای مثال سری HD برای Hoya برای دهنه 72، حدود 215 تومن قیمتشه یا سری Zeta برای kenko، حدود 195 تومن قیمت دارند. درسته که کارخونه های hoya، kenko و tokina با هم ادغام شدند و کیفیت فیلترهای kenko تقریبا با hoya برابری می کنه اما به نظر شخصی من شما اولویت رو برای hoya قرار بدید، اگه جایی نتونستید پیدا کنید اونوقت از kenko استفاده کنید. توجه کنید که حتما از سری HD برای HOYA یا سری Zeta برای Kenko استفاده کنید.

موفق باشید.
    کوروش و MEHRDAD.D تشکر می‌کنند.

صفحه 65 از 149 نخستنخست ... 15 55 61 62 63 64 65 66 67 68 69 75 115 ... آخرینآخرین