رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
چظور تماس بگیرم؟سایت داره؟میشه خرید پستی کرد؟
اساتید سلام. تو یکی ازین سایتهای فروش دست دوم میگشتم به اینها بر خوردم:
TOSHIBA 62MM MIRACLE IMAGE
MARUMI SAND SPOT
اینا چه مدل فیلترین؟؟؟؟؟ فروشنده میگفت اولی محو تصویر اطراف دومی هم تصویر ۳ تایی؟!؟!؟!؟!؟
سلام
فیلتر Toshiba همونطور که خودتون گفتیم دایره مرکزی عکس رو بصورت واضح نگه می دارد و اطراف آن دایره را محو میکند
فیلتر دومی هم کاربردش مثل فیلتر فوق است با این تفاوت بجای اینکه اطراف دایره محو شود انرا به رنگ شن (خاک) در می آورد.
البته اضافه کنم حالاتی را که دو فیلتر فوق پدید می آورند براحتی با نرم افزار میتوان آنها را پدید آورد.
شاد باشید.....
دوباره سلام! من روی لنز 50f1.8D یه فیلتر UV marumi داشتم که بعد بستم روی 35f1.8G. روی هر دوتا لنز مشکل مشابه داشت! اونم اینکه اگه توی عکس منبع نوری بود مثل لامپ یا شمع اون رو دوتا نشون میداد! حالا الان یه 50mm f1.8G خریدم. باید براش فیلتر جدید بخرم چون دهنش با اون دوتا فرق داره. از اونجایی که هدف من از خرید فیلتر صرفا محافظت از شیشه لنز در برابر خاک و اثر انگشته، چه فیلتری بخرم؟ یعنی چی بخرم که فقط نقش یه گارد رو ایفا کنه و بس! اول میخواستم واسه این اصلا نخرم. اما بعد دیدم شیشه لنز از داخل موقع فوکوس عقب جلو میره که یعنی یه رینگ باز هست که از اون خاک راحت میره تو
ویرایش توسط شهاب سیّافی : Saturday 21 December 2013 در ساعت 09:54
حتما از فیلترهای مرغوب استفاده کنید که به مشکل نخورید بهترین فیلتر یووی که تا به امروز داشتم Hoya HD است و البته برندها دیگری هم وجود دارد ، در خرید فیلتر خیلی دقت داشته باشید چراکه نامرغوب بودنش باعث افت کیفیت در عکس میشود.