جناب سیافی همیشه سعی کنید از فیلترهای مرغوب ولو گران استفاده کنین. بهترین فیلتر های جهان رو شرکت آلمانی B+W می سازه که متعلق یه Kreuznach Schneider هستش و جدیدا یک سری جدید به نام MRC nano تولید کرده که مثل لنزهای سری N نیکون یک لایه کوتینگ نانو دارند.
من جایی ندیدم که بفروشند اما جدیدا هم خودم و هم یکی از دوستام یک فیلتر Kenko Zeta ZR خریدیم که خیلی راضی هستیم در ضمن فیلترهایی که wide هستند تاثیری در vignetting ندارند.
برند hoya هم جزو معتبرترین برندها هست و با توجه به ادغام شدن سه شرکت hoya، tokina , kenko جنس فیلترهای kenko همون جنس فیلتر hoya هست و فرقی ندارند و اسمشون فرق می کنه.
خلاصه یه نظر من یا hoya بگیرید یا kenko و حتما حتما multi coated باشند که قیمتشون حدود 150-170 هست.
موفق باشید.
سلام به همه دوستان ، راستش من قراره فردا یه دونه 5100 بخرم ، و همون جا هم میخوام یه فیلتر تا حد 200 هزار تومن براش هزینه کن
راستش یکی از دوستان گفت که به جای UV ، یک فیلتر پلاریزه خیلی خوب بگیر ، و همچنین خود 5100 یه جورایی فیلتر UV داره؟؟؟
یکی دیگه از اساتید گفت که یه دونه پلاریزه معمولی با یه دونه UV خوب بگیر!!
راستش من موندم ، چی بگیرم؟؟؟!!!!
فروشگاه پیکسل - Hama Filter UV HTMC 58mm
فروشگاه پیکسل - Hama Filter Polarizer 58mm
فروشگاه پیکسل - HOYA Filter HD Polarizer 58mm
حقیقتش اگه امکان داره ، یه راهنمایی کنین که چی بخرم ؟؟ راستش من دوربین رو بیشتر در مسافرت و طبیعت استفاده میکنم و میخوام عکسای با کیفیتی بهم بده
خب قیمت فیلتر UV معرفی شده بهم 85 هزار تومنه
و قیمت فیلتر پلاریزه یکیش 120 هزار تومن و یکی دیگه 200 هزار تومنه
الان به نظرتون : من پلاریزه 200 تومنی رو بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا پلاریزه 120 + 85 یو وی رو بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا سریع تر جوا بدید؟
خیلی فوریه ، امشب میخوام برم تهران ، صبح هم میخرم!!!
بنده اگر قصد خرید فیلتری داشته باشم فقط نوع سوم رو میگیرم چون مارک هویا در بین دوستان عکاس امتحانش رو پس داده اما اینو بگم که الان فیلتر UV بیشتر کاربرد محافظت از عدسی روی لنز رو داره و دوربین های جدید نیاز آنچنان به این فیلتر ندارند ،ولی این رو در نظر بگیرید که شخصا برای لنز 18-105 که حدود یک میلیون قیمت داره فیلتر UV نخواهم گرفت چه برسد به 18-55 چون همون طور که قبلا گفتم صرفه اقتصادی نداره و با مراقبت بیشتر میشه حدود 250 تومن صرفه جویی کرد.
اما در مورد فیلتر پلارایز هم باید گفت که مارک هویا مدل HD حدود 350 در میاد که اول باید نیاز به پلارایز رو در نظر گرفت و دوم اینکه باز هم بنده برای 18-105 قصد خرید این فیلتر رو ندارم و فقط برای لنز 11-16 که حدود دو میلیون قیمت داره این فیلتر رو در نظر دارم.
در کل به نظر من بیخیال فیلتر برای این لنز بشید ، به جاش یک یک کیف خوب و یک مموری اضافه بگیرید.....
مهدی