رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
به دلیل رفلکس نور لباس شما و یا همراهان بر روی صورت سوژه و یا خود سوژه ( حتی اگر سوژه بیجان است که بنده 99% با سوژه های بی جان در ارتباط هستم )
اگر فرد مقابل انسان باشد احتمال اینکه وایت بالانس به هم بریزد و یا صورت به سمت یک رنگ برود وجود دارد.همچنین دیده شده که رنگ لباس عکاس در کچ لایت سوژه معلوم می شود.
اگر هم سوژه بی جان است ( مثل بنده عکاسی صنعتی می کنید ) باز هم رفلکس لباس شما باعث تغییر کلوین و رنگ خواهد شد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
یه سافت باکس 120x80 دارم و یه سافت باکس هشت ضلعی 120 مدتیه که دارم تمرین میکنم اما قلق هشت ضلعی 120 اصلا دستم نمیاد و طوری شده که با تک فلاش (80x120) به نتیجه بهتری دست پیدا میکنم.هر دو شاخه فلاشهام هم 300 ژوله خلاصه هم بعنوان نور اصلی و هم بعنوان فیل ازش استفاده کرده ام اما نتیجه دلنشین نیست ...!
فاصله تا سوژه هم حدو یک تا دو متر قرار داده ام
دوستان و اساتید لطفا راهنمایی نمایید با سپاس
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
والله این مورد بیشتر به اطلاعات شما از ابزار و توانایی استفاده از اون مربوط میشه.
بنده به اکثر دوستانی که به دنبال سافت باکس های چند ضلعی هستند توصیه می کنم که به سراغ بیوتی دیش ( سافت لایت کب ) بروند.هم خروجی بهتر و هم زیباتری خواهند داشت.همچنین شارپنس خروجی بهتر خواهد بود.
اما استفاده از سافت باکس هنر های خاص خودش را دارد.سعی کنید از این وسیه به عنوان نور اصلی و از سافت باکس بزرگ به عنوان فیل استفاد کنید .
بسته به بزرگی و کوچکی چند صلغی فاصله را طوری تعیین کنید که کچ لایت فقط در قسمت تیره چشم قرار بگیرد.
کاوه قبادیExposure.ir
دوستان من واسه نور موها از اسنوت خرطومی استفاده میکنم اما اصلا رضایت بخش نیست ... روی پایه فلات هم گذاشته ام ولی نور مطلوبی بهم نمیده و تنها بخش کوچکی از موها رو روشن میکنه...چاره کار در چیست؟
شخصا و بنا بر تجربه نورهای سافت را برای موها نمیپسندم(استفاده از سافت باکس یا رفلکتور و یا هر روش دیگری)
اسنوت و خرطومی هم که بیشتر برای نور پردازیهای خاص و کارهای هنری مفیده در کل در صورت استفاده از اسنوت برای نور موها یک اسنوت معمولا کافی نخواهد بود.
من معمولا از بکگراند دیجیتال برای پرترهام استفاده میکنم و نتیجه دلخواه برای hair light را با یک فلاش بدون سافت باکس و کاسه و یا هر لوازم جانبی دیگری درست در بالای سر آویزان از سقف تجربه کرده ام.(این تجربه اماتوری من هست و لزوما صحیح نمی باشد)
براي موي سر من از كاسه استاندارد استفاده ميكنم و سعي ميكنم از لبه كاسه به اندازه اي كه ميخوام نور بگيرم .
اين نور بخشي از شانه و گردن رو هم روشن ميكنه كه به نظر من خوبه
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
بیوتیدیش خاصیت Specular زیادی دارد و بیشتر جایی کاربرد دارد که مدلی با پوست بینقص داشته باشیم و بخواهیم جزئیات آنرا به رخ بیننده بکشیم، مثل تبلیغ لوازم آرایش و ...
اما اگر در استودیو احساس کردید که نورشما زیادی دیفیوز است (مثلاً وقتی دو سافتباکس را به عنوان اصلی و فیل استفاده میکنید) میتوان از چتر نقراهای یا طلایی به عنوان نور اصلی استفاده کرد.
همان طور که کاوه عزیز اشاره کرد هیچ کدام جای یکدیگر را نمیگیرند، نمیتوان گفت خوب من بیوتیدیش فیلان گرفتم و حالا از همه مشتریها با اون عکس میگیرم.