سلام . خوب هستید دوستان ؟؟
یه سوال داشتم ، راستش یه نیم ساعتی هم وقت گذاشتم ولی جوابم رو پیدا نکردم توی پستهایی که بود از قبل.
من 3شاخه فلاش 150 ژول دارم که با توجه به جای کمی که فعلا" در اختیار دارم (یعنی اتاق 3 در 4.5 متری) وقتی واسه عکاسی این فلاشها رو روشن میکنم اتاق در عرض نیم ساعت میشه عین سونا خشک. یه جوری که هر کسی که تو اتاق باشه کلا" قید عکس و همه چیز رو میزنه . (حالا کولر هم همیشه کار میکنه ولی باز هم خیلی گرم میشه)
سوالم اینه : اینکه آیا قانونه خاصی داره روشن کردن نور مادلینگ ؟ یعنی تاثیرش روی وایت بالانس عکس اونقدری زیاد هست که ما حتما" از نور مادلینگ استفاده کنیم ؟
حداقل یکی از فلاشها واسه فوکوس دقیق روی سوژه باید از روبروی سوژه روشن باشه. ولی در مورد بقیه چی ؟
من امحتحان هم کردم . روی عکس تاثیر میزاره . ولی خواستم اینجا هم مطرح کنم اگر کسی راه حلی داره ؟؟
من 2 تا سافت باکس یه بزرگ و یه متوسط و یه دونه چتر (یا شیدر_بستگی به عکس داره) استفاده میکنم. و عادت هم کردم که هر 3 تا فلاشم رو ازشون نور مادلینگ میگیرم ؟ درسته این کارم ؟؟
مرسی از راهنماییتون پیشاپیش .
نور مدلینگ هیچ ربطی به وایت بالانس ندارد
و ۹۹% فلاش ها به صورت اتوماتیک لحظه قبل از شلیک لامپ مدلینگ رو خاموش میکنند که تاثیری تو عکس نداشته باشه
اگه نیاز به کمک لامپ تو تشخیص نور پردازی ندارید میتونید خاموش کنید میتونید از لامپ کم مصرفتر استفاده کنید یا فقط زمان عکاسی روشن کنید فلاش هارو
یعنی فلاش هایی که من دارم جزو اون 1 % ه ؟؟ یا خرابه ؟ یا تنظیم میشه این خاموش شدن نور مدلینگ قبل از فلاش زدن ؟
بعدشم اینکه اگر خاموش نشه موقع عکس ، توی وایت بالانس تاثیر داره ؟ نداره ؟
آیا در سرعت شاتر 1000 یا سریعتر فلاشهای استودیویی همراهی میکنند
فلاشهایی که دیده ام بیشتر از سرعت 160 سینک نمیکنند
در عکسهایی که با سرعت زیاد بخواهیم بگیریم نیاز به مدل خاصی از فلاشهای استودیویی دارند؟
سلام.
1 سوال دارم که امیدوارم جای درستی مطرح کرده باشم.
میخوام بدونم اگر فون توی استدیو یه کم چروک شده باشه چه راهی پیشنهاد میکنید که چروک ها توی عکس خودشون رو نشون ندن ؟ من سوژه رو از فون هم دور کردم ولی باز هم چروک ها آزار دهنده هست... حالا اگر موقع عکاسی به هر دلیل این چروک ها توی عکس نمایان شد توی فتوشاپ چه کاری رو پیشهاد میکنید که بشه برطرفشون کرد ؟