سلام
پوریا جان
تا نمونه عکستون رو قرار ندید نمیشه نظر داد
ولی خب من پیشنهاد میکنم که اول سعی کنید چروک فون رو برطرف کنید یا حتی فون رو عوض کنید
من حتی فون های کاغذی رو به خاطر یک دست بودن و صاف بودن به فون های پارچه ای ترجیح میدم
اینطوری خیلی راحت ترید و لازم نیست زحمت خیلی زیادی هنگام ویرایش بکشید
ولی به هر حال نمونه عکستون رو قرار بدید
بله جناب دلباز. شما درست میفرمایید فون های کاغذی راحت تر هست اما برای کسی که آتلیه داشته باشه و .. من این کارو توی خونه و فقط به خاطر علاقه شخصیم دارم انجام میدم(تازه 20 روزه که دارم پرتره رو تجربه میکنم بوسیله فلاش استدیویی:) )
چند ماه پیش توی آتلیه یک نفر بودم. دیدم بوسیله یه فون چروک عکس هایی گرفت و وقتی ادیت شده اون کارو دیدم تعجب کردم.هیچ اثری از چین و چروک نبود..انقدر بک گراند یک دست و تمیز بود که فکر کردم سوژه رو از بک جدا کرده و بک دیجیتالی گذاشته! شاید از کم تجربگی من هست که هر کاری میکنم نتیجه خوب نمیشه.. راهنمایی کنید ممنون میشم
به سمت چپ پایین این عکس توجه کنید. تشکر
ویرایش توسط Pouria Arshadi : Friday 19 August 2011 در ساعت 07:47
پـوریـا ارشدی
سلام با اجازه آقای دلباز
البته راههای زیادی برای از بین بردن این چروک هست ولی فکر میکنم ساده ترین راه استفاده از ابزار clone stamp هست.
مهدی
sسلام
دوست عزیزبقول دوستمون ازراه های زیادی می توانید این مشکل را برطرف کنید اما با کلون استمپ و patch toolبه راحتی می توانید این چروک هارو برطرف کنیم .من با ابزار patch tool این چروک هارو ازبین بردم.
انشالله همیشه شادیتون رو ببینیم
یا حق
اسدالله مداح
سلام
دوستان که راهنمایی لازم رو انجام دادند
منم یه نکته بگم
در این طور مواقع ( پس زمینه ای که بافت نداره ) من معمولا از فیلتر Surface Blur استفاده میکنم و به راحتی و بدون زحمت زیاد ( مثل نمونه برداری و ... ) این چروک ها رو بر طرف میکنم
یک لایه بالای لایه اصلی بسازیداین فیلتر رو روش اجرا کنید و با لغزنده ها به قدری بازی کنید تا چروک های مورد نظرتون حذف بشه
از این لایه جدید فقط قسمت هایی رو که لازم دارید نگه دارید و بقیه قسمت ها رو پاک کنید
فایل زیر رو دانلود کنید .
کد:http://delbaz.persiangig.com/other/AA.rar
البته من در فایل زیر از Smart filter استفاده کردم
روش راحت و بی درد سریه و در اکثر مواقع نه تنها برای چین و چروک بلکه برای از بین بردن بافت هم استفاده میشه
سلام جناب دلبازیک لایه بالای لایه اصلی بسازیداین فیلتر رو روش اجرا کنید و با لغزنده ها به قدری بازی کنید تا چروک های مورد نظرتون حذف بشه
از این لایه جدید فقط قسمت هایی رو که لازم دارید نگه دارید و بقیه قسمت ها رو پاک کنید
با تشکر از روشهای پیشنهادی شما.جناب دلباز چندتا سئوال برایم پیش امده بود که مطرح می کنم.
عکس قسمتی از یک کامل بوده که من کراپ کردم بگراند عکس هم جنسش از نوع کاغذ است و بافت کاغذ اصلا مورد نظر نیست.همانطور که می بینید این کاغذ دارای برجستگی شده.
من از روشی که شما پیشنهاد دادیداستفاده کردم (فیلتر Surface Blur).در این روش مشکلات ایجاد شده رو با شما گذاری مشخص کردم.
مشکل شماره یک .من در این قسمت همانطور که در بالا گفتید قسمت مورد نیاز را با پاکن (براش لبه نرم) پاک کردم همانطور که می بینیدقسمتی از بگراند لایه زیرین بیرون خواهد امد.
مشکل شماره دو. با براش لبه تیز عمل پاک کردن انجام شده .همانطور که می بینید با ز قسمتهایی از لایه زیرین بیرون زده است.
این سوال برای من پیش امده که چگونه با پاکن قسمتهای که نیاز نداریم را پاک کنیم که این دو مشکل بوجود نیاید ؟چون به نظر من برای پاک کردن قسمت هایی که نیاز نداریم با استفاده از شیوه های دیگر وقت گیر و بدون زحمت نخواهد بود.
مشکل سوم .من اسلایدرهای لازم در فیلتر انقدر جابجا کردم تا چروک ها ازبین رفت حتی زمانی که اسلایدرها رو کمی جابجا کردم و چروک ها از بین نرفته بود هاله ای که با شماره 3 مشخص نمودم وجود داشت و فکر کنم استفاده از فیلتر های مجموعه بلر این مشکل را ایجاد می کند(در عکس با شماره 3 مشخص شده است)سوال اینجاست ایا شما راهکاری دارید که ما این فیلتر را که اعمال کردیم این هاله ایجا د نشود؟تا دردسر پاک کردن ان را نداشته باشیم.
مشکل شماره 4.
اغلب استفاده از فیلتر بلر سبب بهم ریختگی رنگ می شود بخصوص که رنگهای موجود در یک منطقه از عکس از رنگهایی مثلا تک رنگ و یکنواخت و هم خانواده با تیرگی هایی کمی تا خیلی متفاوت باشد. در عکس زیر با شماره 4 مشخص شده است.مسلما این مشکل کوچکی نخواهد بود چرا که شما این مشکل را در چاپ عکس بوضوح خواهید دید.
ایا شما برای این مشکل ایجاد شده راهکار مناسبی دارید؟ب
ا تشکر از راهنمایی های شما دوست عزیز
همیشه شادیتون رو ببینیم
یا حق
اسدالله مداح
اگه بخواهیم بصورت واقعی چین و چروک را روی فون پارچه ای برطرف کنیم چکار باید بکنیم؟
فکر کنم اگه خیس بشن رنگشون بره یا خراب بشه؟
سلام
جناب مداح عزیز
مشتاق دیدار
خدمت شما عرض کنم که به هر حال هر روش در جایی کارایی خواهد داشت
یعنی نمیشه یک روش رو برای تمام موارد به کار برد و انتظار اجرای صحیح داشت
روشی که عرض شد با توجه به عکس دوستمان آقای پوریا بود ( که پس زمینه روشن و چروک ها کوچک بودند )
در عکس شما اشکال کار عدم وجود تن های روشنایی به مقدار کافی در قسمت های تیره ( همان پس زمینه ) است
وقتی تن های روشنایی در یک منطقه کم باشه , استفاده از ابزارهای Blur ( همه روش های Blur ) موجب ایجاد Banding خواهد شد
یعنی همان مشکل شماره چهارم که اتفاقا مشکل بزرگی است
در این گونه موارد همان روش نمونه گیری و استفاده از ابزار Clone که خودتان فرمودید , میتونه روش بهتری باشه . هر چند که اگه با این روش بخواهید کار کنید هم زمان زیادی خواهد گرفت و هم اینکه شاید نتیجه دلچسب نباشه
=======
روش هایی که ما برای اصلاح عیوب عکس به کار میبریم نه تنها بستگی به شکل و رنگ و حالت عکس داره
بلکه راحتی و توانایی و انتظاری هم که ما از عکس داریم میتونه در روش ویرایش ما تاثیر گذار باشه
مثلا اگر خود من با چنین عکسی برای ویرایش روبرو بشم , قطعا ابزار clone رو مناسب نمیدونم . در واقع این ابزار راضی ام نمیکنه
حتما سوژه رو از پس زمینه جدا میکنم و سپس به صورت کلی تر روی پس زمینه ویرایش اجام میدم و در مواقعی حتی شاید پس زمینه رو از نو بسازم
اگر قسمتی از پس زمینه رو در اختیار دارید که رنگ و نور یکنواخت داره , به راحتی میتونید از اون یک Pattern بسازید و کل پس زمینه رو با اون الگو پر کنید
من هم ابتدا این کار رو کردم
سپس فیلتر معمولی Gaussian Blur رو به کار بردم ( که این دیگه بستگی به خود شما داره که بخواید بافت رو از بین ببرید یا نه )
با این وجود من فکر میکنم اگر از فون های تا نشده و چروک نشده استفاده نکنید خیلی مناسب تر خواهد بود تا اینقدر به زحمت نیافتید
اگر چروک ها خیلی کم باشه یا هدف شما از بین بردن بافت کاغذ یا پارچه باشه معمولا همون روش Surface blur مناسب خواهد بود