جناب دلباز، دلم نیومد فقط به زدن دکمه تشکر اکتفا کنم . .
مشکل من که حل شد :) خیلی ممنونم. امیدوارم همیشه شاهد فعالیت شمادر فروم باشیم.
جناب دلباز، دلم نیومد فقط به زدن دکمه تشکر اکتفا کنم . .
مشکل من که حل شد :) خیلی ممنونم. امیدوارم همیشه شاهد فعالیت شمادر فروم باشیم.
پـوریـا ارشدی
سلام به همه دوستان
یه راهنمایی می خواستم البته شاید اینجا جاش نباشه :confused:
من قصد دارم در آینده آتلیه بزارم ولی به نور پردازی آشنا نیستم میخواستم بدونم از کجا شروع کنم بهتره؟
لطفا اگه کتاب،سی دی یا آموزشگاه یا استادی رو میشناسین معرفی کنید
ممنون
سلام
مطالبی خوب و آموزنده توسط جناب محبی :
http://amirmohebi.persiangig.com/doc...hotography.pdf
با سلام
با اجازه از محضر اساتید
بسیاری از این نوع مشکلات با جدا کردن سوژه از پس زمینه به راحتی و بدون مشکل قابل حل است
که البته آموختن روشهای پیشرفته و کارآمد و اجرای دقیق آن ضروری است و در عکاسی پرتره این ,یک باید است
برای از بین بردن چروک که دوستمان سوال کرده بودند ,روش پیشنهای بنده
جدا کردن سوژه از پس زمینه ,اصلاح پس زمینه که با ابزارها و فیلترهای مناسب و متفاوتی مانند dust & Scratches و غیره و نهایتا ادغام لایه ها
با جدا کردن سوژه از پس زمینه بسیاری از مشکلاتی که در حاشیه ها و لبه ها معمولا بوجود خواهد آمد میتوان پیشگیری کرد.
بنا بر تجربه شخصی اصلاح این گونه مشکلات بسیار وقت گیرتر از جدا کردن... خاهد بود.
خودم معمولا از بک دیجیتال استفاده میکنم بنابراین ب این روش زیاد سروکار دارم:
زمانی جدا کردن سوژه در قسمت موها و جاهایی مانند تور عروس و موارد مشابه برایم یک عذاب الیم بود ولی امروز دیگر اینطور نیست.
جناب دلباز خوشحال میشم نظر شما را هم بدانم
با تشکر
یک باید است؟ چطور؟که البته آموختن روشهای پیشرفته و کارآمد و اجرای دقیق آن ضروری است و در عکاسی پرتره این ,یک باید است
.
یعنی مهارت در آن برای یک عکاس پرتره ضروری است ,به همین سادگی :)
سلام جناب سعادت.
بله جناب سعادت درست میفرمایید این روش پیشنهادی شما هم خیلی خوب هست البته در صورتیکه بتونیم سوژه رو خیلی خوب جداکنیم...الان هم برای من جدا کردن سوژه عذاب آور هست !!
میخواستم بدونم شما سوژه هاتون رو (مخصوصا اون عکس اول) رو بوسیله Refine Edge جدا کردید ؟ چون من وقتی با refine edge میخوام کار کنم (مخصوصا وقتی که رنگ بک سفید هست) قسمت هایی از سوژه مثل مو ها پر از ته رنگ میشن. انگار که روی مو ها گج ریخته شده باشه ! هر کاری هم که میکنم بر طرف نمیشه.
تشکــر
پـوریـا ارشدی
سلام...در دو عکس اول به خاطر حذف سایه ها به نظر میرسد سوژه روی هواست
کاملا درسته ,این هم یکی از چالشهای این تکنیک و روش هست البته لاعلاج نیست تلاش برای احیاء سایه اصلی و یا حتی کلون کردن آن و یا حتی ایجاد سایه...
(البته در مثالهای مورد نظر شما با اعمال پس زمینه مناسب این حس در هوا بودن سوژه تا حد بسیاری قابل اصلاح و تغییر می باشد)
در این مثال منظور بنده بیشتر جدا کردن سوژه از پس زمینه بود. ممنون از توجه شما
وحید خان نداند با نخواهد بداند موضوعات مختلفی هستند و هر کدام بحث های جداگانه ای راطلب میکنندخوب، یعنی اگر عکاس، جداسازی شخص از پسزمینه را بنا به دلایل مختلف نداند و یا نخواهد که بداند، یکی از ضروریات عکاسی پرتره را از دست داده؟
اینکه کسی نخواهد بداند ,چندان منطقی به نظر نمیرسه دانستن بهتر از ندانستن هست ,حتی اگر از آن استفاده نشود
با دمپایی هم میشه کوهنوردی کرد با کفش کتانی همچنین ,با کفش مخصوص کوهنوردی همچنین
مگر کسانی که به روشهای پیشرفته پروسس عکس آشنایی ندارند عکاسی نمیکنند؟ هستند عکاسان آتلیه ای که عکسهای خود را کوچکترین ویرایش حتی در حد وایت بلانس نمیکنند(شما بخوانید نمیتوانند...) حتی فایل raw را نمی شناسند(بحث در ین زمینه میتواند بسیار گسترده باشد که اگر علاقه مند باشید ادامه میدهیم)
نظر شخصی شما کاملا محترم هست.جواب منفی است.
موفق باشید