سلام
یک موضوع که امروز متوجه شدم در لایت روم 3 پروفایل لنزم در فرمت raw فعال میشه ولی در jpg غیر فعال.
در کل در فرمت raw خیلی از لنزها دیده میشه ولی در jpg این طور نیست و لنز ها خبلی کم میشن.
Lightroom – Exposure vs. Brightness
http://lightroomkillertips.com/2010/...vs-brightness/
lighthouseexample1.jpg
وحيد جان در مانيتور من تفاوتي ندارند
در مونیتور من کاملا مشهوده مخصوصا روی تنه برج.
با کم کردن Brightness بازتاب نور روی دیوار برج و خانه مشخص است اما با کم کردن Exposure این بازتاب از بین فته و به صورت کلی عکس کدر و بی روح شده.
میگن Exposure روی نور کلی عکس تاثیر میذاره ولی brightness عمده اثر رو روی midtone داره، احتمالا به همین دلیله که با کم کردن اون این این مثال قسمت های هایلایت از دست نرفته ولی با کم کردن exposure هایلایت ها کدر شدن...
Exposure تمام سطوح تونال را افزایش یا کاهش میدهد. تاثیر عمده ای بر نواحی highlight دارد به همین دلیل هم برای ست کردن این نواحی در همان ابتدای کار استفاده میشود.
Brightness نیز بر تمام سطوح تاثیر دارد اما بجای ایجاد Clipping در هایلایت، نواحی تونال روشن را منقبض کرده و نواحی تاریک را منبسط میکند. این کارش گاه باعث کاهش کنتراست هایلایت و حتی تغییر Hue آن قسمت خواهد شد.
با سلام
دو سوال برایم پیش آمده، اگر دوستان راهنمایی کنند سپاسگذار خواهم بود
۱ـ وقتی در Develop Tab عکس در حالت بزرگنمایی(Zoom In) باشد و از ابزار Adjustment Brush استفاده کنم، نمیتوانم عکس را جابهجا کنم... یعنی به همهی عکس دسترسی ندارم!
۲ـ هنگام Export با محدود کردن حجم عکس (limit file size to) به ۲۰۰ کیلوبایت حجم عکس خروجی بیش از ۵۰۰ کیلوبایت میشود. :confused:
پ.ن: ظاهرا مشکل دوم ناشی از metadata بوده! با انتخاب گزینهی Minimize Embedded Metadata حجم فایل خروجی به مقدار انتخاب شده نزدیک شد!