امروز بعد از دو روز که LR3 رو اجرا کردم متوجه شدم که هیچکدام از عکسها پس از Import در LR دیده نمی شوند در حالی که مشخصات Exif عکسها نشان داده می شوند اما نه خود عکس نه thumbnail ونه هیستوگرام رو نمیشه دید برنامه رو uninstall و مجددا نصب کردم اما فایده ای نداشت والبته یادمه که آخرین باری که lr رو اجرا کردم عکسهای کاتالوگ فعلی رو پس از ادیت حذف کردم. مشکل هم فقط به فایلها raw محدود نیست و تمام فایلهای تصویری رو شامل میشه
سلام
من هم يك بار به اين مشكل بر خورد كردم يك هفته سركار بودم درست مشابه مشكل شما از دوستان هم سئوال كردم نتوانستد راهنمايي كند راه حل كه پيدا كردم و درست شد نصب مجدد كارت گرافيك بود . راه انداز آن را از روي سي دي خودش نصب كردم و تمامي عكس ها كه قبلا همه اطلاعات را مي ديدم فقط خود عكس را نداشتم به يك باره ظاهر شد .
يك بار شما اين راهكار را انجام دهيد من نتيجه گرفتم .
موفق باشيد
==========
علي چاوشي
با سلام
هنگامی که نویز عکسی رو کاهش میدهم، این اثر بر روی عکس در Develop Tab در حالت نمایش fit to window نشان داده نمیشود و فقط در حالت actual size کاهش نویز قابل مشاهده است. با این حال در library tab و در حالت نمایش fit to window هم عکس نویزگیری شده مشاهده میشود.
لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم تا در Develop Tab و حالت نمایش fit to window عکس به گونهای نمایش یابد که اثر نویزگیری بر آن اعمال شده باشد.
با سپاس فراوان
سلام
تصوير را در حالت 1:1 مشاهده كن ببنيم درست مي شود يعني با ابعاد 100% و مي تواني تغييرات اعمال شده را مشاهده نمايي ؟
==========
علي چاوشي
افزونه جدید شرکت ادوبی برای نرم افزار لایت روم.
با این افزونه، این امکان را دارید که عکسها را مستقیماً از لایت روم به picasa web بفرستید (export کنید)کد:http://www.adobe.com/cfusion/exchange/index.cfm?event=extensionDetail&loc=en_us&extid=1523521
ج.ابراهیمی
جديدا هنگام استفاده از گزينه ي Edit in و اجراي پلاگين هايي مانند Color Efex يا پلاگين پرتره برنامه دچار كاهش شديد سرعت ميشه.
يك بار برنامه را پاك كرده و حتي در درايو ديگري هم نصب كردم ولي نتيجه تغييري نكرده.
به نظر دوستان چه مشكلي ميتونه باعث اين مشكل شده باشه؟
با درود
مدتی است یک هارد خارجی جدید اضافه کردیم و با صلاحدید همکاران به این نتیجه رسیدیم که هارد قبلی راهم در شبکه نگهداریم و بطبع آرشیو به دوبخش تقسیم میگردد قسمتی در هارد قدیم وقسمتی در هارد جدید...
اما سوال از آنجا پیش آمد که موقع ایمپورت آرشیو جدید عکسها در قسمت جدیدی می آید ....میتوان به این شکل کار کرد اما همیشه چیزی هست که فکر ما را به خود مشغول کند و موجب زحمت دوستان شود.
واما خود سوال اینکه آیا راهی هست که دو قسمت مشخص شده در تصویر پیوست بدون اینکه سورس فایلها جابه جا شود باهم ادقام شود به عبارت دیگر فقط قسمت A به B اضافه شود بدون اینکه سورس فایلهای از قسمت A به B منتقل شود؟
باتشکر از توجه دوستان