سلام
در این حالت اگر میخواهید zoom back نکنید , تنها راه این است که مربع محل کادر فعلی در پنجره Navigator (سمت چپ و بالای صفحه) را با نوک ماوس جابجا کنید.
LR3.jpg
سلام
در این حالت اگر میخواهید zoom back نکنید , تنها راه این است که مربع محل کادر فعلی در پنجره Navigator (سمت چپ و بالای صفحه) را با نوک ماوس جابجا کنید.
LR3.jpg
دکمه Space را نگه دارید و بعد عکس را جابجا کنید. دکمه را رها کنید و کار را ادامه دهید.۱ـ وقتی در Develop Tab عکس در حالت بزرگنمایی(Zoom In) باشد و از ابزار Adjustment Brush استفاده کنم، نمیتوانم عکس را جابهجا کنم... یعنی به همهی عکس دسترسی ندارم!
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطور میشه پروفایل یک لنز جدید رو ره لایت روم اضافه کرد و از کجا میشه این پروفایل رو گیر آورد.
آخرین نسخه لایت روم را نصب کنید، خودبخود آخرین پروفایلهای موجود نصب خواهند شد.
دو نسخه بعد از لایت روم ۳ آمده است. الان باید لایت روم ۳.۲ را نصب کنید که پروفایل لنز ۱۸-۲۰۰ را نیز دارد.
پست ۴ام و ۶ام این تاپیک رو ببینید:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=12090
با تشکر از جناب روشن
یک مشکل دیگه هم من تو عکسهام دارم و اون اینه که بعد از لول کردن عکسها تو لایت روم و انتقال آنها به فتوشاپ مقداری
اختلاف رنگ بین عکسی که تو لایت روم دیده میشهو همون عکس تو فتوشاپ هست و در واقع تو فتوشاپ کمی عکس آبی
تره و این در حالیه که کالر اسپیس هر دو نرم افزار روی SRGB هست و این کمی آزار دهنده استاگر در مورد حل این مشکل من رو
راهنمایی کنید ممنون میشم
در مورد این مشکل هم فکر کنم ۱۰-۱۱ باری در فروم صحبت شده است.
اشکال هم بر میگردد به پروفایلی که در Color management ویندوز تان ( در قسمت Display Properties) برای مانیتور انتخاب کردهاید. و باید آن را به sRGB کنید.
پی نوشت برای دوستانی که در زمینه Color management اطلاعات بیشتری دارند:
این که چرا لایت روم مشکل پیدا نمیکند و فتوشاپ مشکل پیدا می کند بخاطر تفاوت سیستم مدیریت رنگ این دو نرمافزار است. لایتروم اساسا چیزی به نام working Color space ندارد و تبدیل های لازم را برای نمایش عکسها خودبخود انجام می دهد. درست بر خلاف فتوشاپ که دارای Working color space است و تحت تاثیر تنظیمات مدیریت رنگ سیستم.
با سلام خدمت دكتر روشن
آيا نرم افزار مشابهي هست كه بتواند كاتالوگ لايت روم را بازكند؟ اگر مجاني باشد بهتر...
زينليان همدان عيد هم مبارك.