نويد جان همونطور كه گفتم،من تا چند وقت پيش اين مشكل رو نداشتم. جديدا اين مشكل پيش آمده. اين سنگيني در اجرا اينقدر شديده كه عملا" استفاده از پلاگين ها (مثلا Color efex) رو كاملا" غير ممكن كرده.
بنا به دليلي ( خودم هم هنوز نميدونم) اسم درايوي كه عكسامو توش ذخيره ميكردم از H به E تغيير كرده.
يعني در حال حاضر عكسام در درايو E هست و درايو H ام شده دي وي دي رام.
خب نتيجه اينكه وقتي كاتالوگم رو import كردم و تموم شد همشون بدون preview بوده و اصلا نشون داده نميشه و فقط در گوشه بالا و سمت راست هر عكس يك علامت ? وجود داره كه وقتي ميرم روش مي نويسه photo is misiing و وقتي روش كليك ميكنم انگار غير فعاله. ( قبلا از طريق همين علامت سوال تغيير آدرس عكس رو به لايت روم ميفهموندم )
عكس ها قبلا در كاتالوگم در درايو H تعريف شده بود ولي الان در E هستند. چطور ميتونم تغييرش بدم و بهش بگم كه برو از درايو E بخون؟
شرمنده اگه سوال تكراريه ولي به كمك سبزتان نيازمندم.
وقتی تو وضعیت library هستید، روی فولدرها تون تو نوار سمت چپ کلیک راست کنید؛ یه گزینه ای برای تغییر فولدر داره... اگه اشتباه نکنم update this folder's location یا چیزی شبیه به این!؟
بعد یه پنجره باز میشه و آدرس جدید اون فولدر رو ازتون میپرسه.
سلام
احتمالا پارتیشن بندی ویندوز را عوض کرده و یا پارتیشن ها را پاک کرده ولی در هنگام نصب ویندوز فقط پارتیشین C را ساخته و فرمت کرده اید. سپس پس از نصب سیستم عامل بقیه پارتیشن ها را ساخته و آنها را فرمت کرده اید.
در هر صورت روش همانی است که امیر خان گفتند.
اما اگر به آرایش قبلی دیسک ها عادت داشته اید میتوانید با مراجعه به Control Panel > Administrative Tools > Disk Management نام درایو ها (Drive Letter) را تغییر بدهید.
امروز بعد از مدتها استفاده از لایت رووم 3 متوجه شدم که گزینه Lens Correction رو در این نرم افزار ندارم . البته قبلا برای اعمال LC از ACR استفاده میکردم .چطوری میشه اوون رو اضافه کرد
نسخه ۳.۱ به بعد ( تا جایی که یادم می آید) این ویژگی را دارند. نسخه لایت رومتان احتمالا ۳ است.
ممنون جناب روشن بزودی به 3.1 ارتقا میدم