صفحه 15 از 37 نخستنخست ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 141 تا 150 , از مجموع 362
Like Tree1205تشکر

موضوع: عكس هاي ويرايش شده

كاربر بسیار فعال ajjadesa آواتار ها
    تشکر کرده
    2486

پیش فرض پاسخ: عكس هاي ويرايش شده

تو صفحه 10 هست قسمت 2 تا 4
    اینم لینکش
    http://www.akkasee.com/forum/showthr...t=3345&page=10
    Gmd تشکر می‌کند.
    سجاد عبدالهی
    Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG

كاربر بسیار فعال
    مقام اصلی ماگوشه خراباتست-خداش خیردهادآنکه این عمارت ک
    تشکر کرده
    1927

وقتی که میخواید پس زمینه یک عکس رو تغییر بدید باید ابتدا افراد رو انتخاب کنید و بعد اونها رو توی یک پس رمینه دلخواه قرار بدید ولی مشکل ترین قسمت ها انتخاب موهاست و معمولا اگر بخوایم از ابزارهای Lasso و Pen استفاده کنیم اونوقت عکس ما بسیار مصنوعی خواهد شد

اینجا یکی از روشهای متداول شرح داده میشه که آسانترین روش در جدا سازی موها حساب میشه . نتیجه فوق العاده نیست ولی در برابر زحمت کمی که میکشیم کاملا قابل قبوله . در قسمت های بعد حالت های بهتری معرفی میشن

من عکس زیر رو در نظر گرفتم

ابتدا با یک ابزار معمولی مثل polygonal Lasso دور تا دور سوژه و موها رو انتخاب کنید ولی در هنگام انتخاب موها دقت کنید هیچ قسمتی رو که دارای رنگ پس زمینه است انتخاب نکنید انتخاب من به شکل زیر بوده . اگر خوب دقت کنید متوجه میشید که من انتخاب رو فقط به قسمت هایی که مو در اونها پر پشت بوده محدود کردم و اگر قسمتی از پس زمینه توی موها معلوم بوده , من اون قسمت از موها رو انتخاب نکردم

اکنون سوژه رو در پس زمینه ای که مایلید کپی کنید ولی دقت کنید که لایه اون جدا باشه
    مثل شکل زیر

اکنون در حالی که لایه بالایی یعنی لایه محتوی موها فعاله ابزار Smodge رو با تنظیمات زیر انتخاب کنید

و طبق فلش نشان داده شده در شکل زیر شروع به کشیدن کنید . در واقع ما داریم مو میسازیم .

اونقدر این حرکت رو تکرار کنید تا به حالت طبیعی برسیم

خب اگه دستهاتون عادت کنه , میتونید پیچش های زیبایی به موها بدید و اونها رو طبیعی تر کنید. فکر میکنم این سومین روشی بود که برای جدا کردن مو از پس زمینه در این تاپیک گفته شد
    zarei677، reza_Bahman، kamyar و 8 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال
    مقام اصلی ماگوشه خراباتست-خداش خیردهادآنکه این عمارت ک
    تشکر کرده
    1927

راستش خیلی سخته که در مورد روشهای روتوش شناور یا
    Float Method
    صحبت کرد و راه حل قطعی ارائه داد. ایجاد پوست طلایی هم که در رسته ویرایش های Fashion قرار میگیره حالت شناور داره در واقع منظورم اینه که راه و روشی که برای یک عکس ارائه میشه ممکنه برای عکس دیگه کارایی نداشته باشه .

از طرفی وقتی از عکاسی Fashion صحبت میکنیم باید دانست که این نوع عکاسی قدمتی طولانی داره و نحوه عکس برداری در این نوع عکس ها گاهی متفاوت و همراه با انواع و اقسام بازتابنده های رنگی است . بازتابنده های نقره ای و طلایی و سفید به طور زیاد در این نوع عکاسی به کار میره و اونچه که شما در بعضی عکس ها می بینید نه بواسطه روتوش یا فتوشاپ بلکه بوسیله این بازتابنده ها بوجود میاد . پس نباید تصور کنید هر چیز غیر طبیعی که در عکس می بینید بعد از عکس برداری بوجود اومده . بسیاری از این حالت ها در حین عکس برداری بوجود میاد. استفاده غیر متعارف از وایت بالانس میتونه حالت های رویایی زیبایی رو برای شما بوجود بیاره

برای پرتره ها میتوان یک دسته بندی کلی قرار داد که به شرح زیر خواهد بود

برای کودکان و خانم هایی که پوست روشن دارن بهتره از روش رویایی کردن استفاده کنید که آموزشش چند صفحه قبل داده شد

برای زنانی که پوست تیره دارند یا نور پردازی به گونه ای بوده که صورت و بدن حالت تیره به خود گرفته میتوان از روش Gold Fashion استفاده کرد که ما در این خودآموز قصد آموزش این روش رو داریم

برای مردان معمولا یا از روش Golden Fashion استفاده میشه یا چند روش دیگه هست که بعدا اونها رو شرح میدیم

پس بهتره قبل از شروع به کارتون نگاه کنید و روشن یا تیره بودن پوست رو مد نظر قرار بدید
    ما برای پوست های روشن و مخصوصا برای خانم ها بیش از 20 نوع مختلف ویرایش میتونیم انجام بدیم مثل روش فرشته و یا روش هایی که قبلا گفته شد و یا بعدا خواهیم گفت

فعلا روش Golden Fashion رو شروع میکنیم
    همونطور که در ابتدا گفتم , این روش برای پوست های برنزه , کمی تیره , و یا با نور پردازی تیره انجام میشه و کمی حالت شناور داره یعنی در هر قسمت باید شخصا دست به انتخاب بزنید ولی من در اینجا یک پوست روشن رو در نظر گرفتم.فقط قبل از شروع باید بگم که در طلایی کردن نباید اغراق به خرج بدید

من عکس زیر رو برای این ویرایش در نظر گرفتم

دکمه های Ctrl + J رو فشار بدید تا از لایه موجود یک کپی تهیه بشه . اکنون لایه های شما باید شبیه عکس زیر باشه

دومین کار اینه که به پالت کانال ها برید و بررسی کنید که کدام کانال ها برای سیاه و سفید کردن عکس بهتر عمل میکنند .روی تک تک کانال ها کلیک کنید تا ببینید کدوم کانال حالت بهتر و برای کار ما موثر تره . من برای عکس خودم کانال های سبز و آبی رو ترجیح میدم . پس از اینکه در مورد کانال ها تصمیم گرفتم مجددا روی بالاترین کانال یعنی کانال ترکیبی کلیک میکنم تا عکس رو به صورت رنگی ببینم و به پالت لایه بر میگردیم

اطمینان داشته باشید که در پالت لایه ها , لایه بالایی فعاله . سپس به مسیر Image / Adjustment / Channel Mixer
    برید و ابتدا گزینه Monochrome رو فعال کنید و بعد بر اساس کانال های رنگی که قبلا انتخاب کردید عمل کنید یعنی لغزنده اون کانال ها دارای مقادیر بیشتر خواهد بود من چون در عکسم کانال های سبز و آبی رو انتخاب کردم به همین جهت کادر و لغزنده ها رو به صورت زیر تنظیم کردم

سپس کادر رو OK کنید

اکنون باید یک لایه جدید درست کنیم . پس دکمه های Shift + CTRL + Alt + N رو با هم فشار بدید تا یک لایه جدید ایجاد بشه . پالت شما باید شبیه عکس زیر باشه

اکنون باید شما باید پوست و صورت و کلا اونچه که از بدن دیده میشه انتخاب کنید . اینکه از چه روش برای انتخاب استفاده میکنید به خود شما مربوط میشه و در اینجا هم مجال شرح اون نیست . انتخاب من رو در عکس زیر میبینید

اکنون روی رنگ Forground کلیک کنید و یک رنگ از محدوده طلایی مثل
    9d7a3c
    انتخاب کنید و قسمتهای انتخاب شده رو با این رنگ بپوشانید
    عکس شما باید شبیه به عکس زیر شده باشه

اکنون حالت آمیختگی و میزان opacity این لایه رو مطابق شکل زیر تنظیم کنید

دکمه های CTRL+E
    رو فشار بدید تا لایه رنگ شما با لایه سیاه و سفید شما یکی بشه و حالا حالت آمیختگی و میزان Opacity این لایه رو هم طبق شکل زیر تنظیم کنید

در اینجا میتونید دستور Ctrl + U رو اجرا کنید و میزان اشباع رو کمی پائین تر بیارید

کار اولیه اینجا تموم میشه ولی طبق نیازهاتون میتونید دومرتبه از Ctrl + E استفاده کنید تا تمام لایه های شما یکی بشه و سپس دستور
    Image / Adjustment / Highlight - Shaddow
    استفاده کنید و بر حسب نیاز میزان روشنایی و تاریکی قسمت ها مختلف عکس رو تنظیم کنید . من از تنظیمات زیر استفاده کردم

اگر هنوز راضی نشدید در پائین پالت لایه ها رو دکمه Adjustment Layer کلیک کرده و گزینه PhotoFilter رو انتخاب کنید

و در پالت باز شده هم فیلتر Warm Filter رو انتخاب کنید و طبق عکس زیر عمل کرده و بعد کادر رو Ok کنید

اکنون عکس نهایی باید شبیه عکس زیر باشه

* نکته : اگر ویرایش رو روی پوست های روشن انجام میدید مثل عکس من ,سعی کنید میزان تیرگی پوست زیاد نشه ولی اگه روی پوست های برنزه یا خیلی تیره مثل سیاه پوست ها کار میکنید میتونید از رنگهای طلایی تیره تر با Opacity بالاتر استفاده کنید تا پوست مورد نظر مثل طلا بدرخشه

هر کدام از لایه هایی که ایجاد کردیم میتونن بعدا به کار گرفته بشند
    سیاه و سفید کردن لایه به این علت بود که بعدا بتونیم به دو جهت ازش استفاده کنیم . یکی اینکه هنگام رنگ آمیزی پوست با رنگ طلایی و یکی کردن اون با لایه سیاه و سفید اختلاف بین بدن و لباس و اصولا سایر قسمت های عکس زیاد بشه
    دوم اینکه اگر لایه دوم رو هنوز بالایه اول یکی نکرده اید میتونید با Blur کردن لایه دوم به یک حالت رویایی برسید که به اون بازتاب رویایی یا Dream Reflection میگن

روش های دیگه ای هم وجود داره . مثلا از لایه اول یک کپی تهیه کرده و حالت آمیختگی اون رو Overlay بذاریم و میزان Opacity اون رو 50 در صد یا کمتر بذاریم و سپس از لایه تنظیم Photo Filter طبق تونچه در بالا گفته شد استفاده کنیم

و البته چندین و چند روش برای تغییر رنگ پوست وجود داره که بعدا به اونها هم میرسیم
    zarei677، A_Maddah، bf  و 8 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر فعال bf  آواتار ها
    تشکر کرده
    964

در اين عنوان معمولا شاهد آموزشهاي جناب دلباز هستيم، من قصد داشتم در مورد يک تجربه ابتدايي يا فضولي در امر ويرايش مطلبي طرح کنم ... اگر اين تاپيک مناسبي نباشد و دوستان موافق باشند آن را به عنوان ديگري منتقل ميکنم

... انعکاس آسمان در روي برکه و ني هاي در آمده از آب توجه من را جلب کرده بود. دوست داشتم تصويري وايد از آسمان و انعکاس آن داشته باشم اما نه لنز و دوربين متناسب با اين کار در دسترس بود و نه سه پايه براي دستيابي به رنج ديناميکي مورد نظر!
    اين بود که تصميم گرفتم در اين عکس به نيمه پاييني تمرکز کنم و با درج پررنگ انعکاس براي آسمان به رويا متوصل شوم.

1:

2:
    http://www.aks.akkasee.com/photo_full.php?photo_id=7759

3:
    http://www.aks.akkasee.com/photo_full.php?photo_id=9174

براي نمايش بهتر ايده نياز به ساختن آسمان داشتم و اين کار را به شيوه "ماست مالي" با استفاده از ابزار healing brush و clone stamp و قلم موي ريز smudge edge و قلم موهاي درشت blur و doge انجام دادم.با وجود اينکه در ساخت آسمان دقت و ظرافت زيادي به کار نبردم و در نمونه کوچک عکس اين کار را انجام دادم، بازهم وقت گير بود. هدف فريب بيننده نبود و ايده را تا حدودي نمايش ميداد. اما هدفم از طرح اين تجربه پرسش اين نکته است که راه معقولانه حذف فرياد علفها و ساختن آسماني زيباتر و تميزتر چيست؟
    ویرایش توسط bf  : Sunday 1 July 2007 در ساعت 23:05

كاربر آشنا mor-bar-ahm1 آواتار ها
    تشکر کرده
    9

Wink پاسخ: عكس هاي ويرايش شده

سلام دلباز جان و همه دوستان
    در حال دیدن آین بخش بودم و از دیدن آنها حسابی لذت بردم و بر خودم واجب دونستم که از همه دوستان بخصوص دلباز عزیز تشکر کنم و انشاءالله این روند همچنان ادامه پیدا کنه و کمک کنه به ما برای پیشرفت در کارهامون.
    یه خواهش:
    در اکثر موارد دوستان عکسها را به همراه آموزش کامل آن و مرحله به مرحله بوده به جزء موارد اندک اگه ممکنه در حد امکان عکسهای ویرایش شده را با آموزش کامل مرحله به مرحله قرار بدهند.
    باز هم تشکر

كاربر فعال Doncorleone آواتار ها
    تشکر کرده
    325

نادر و amirgolabi تشکر می‌کنند.
    محمد منتظری

تشکر کرده
    325

افکت فیلم 300

کد:
    http://www.rickdavidson.com/2007/04/30/visual-effects-in-the-style-of-300
    amirgolabi تشکر می‌کند.
    محمد منتظری

تشکر کرده
    325

افکت فیلم A Scanner Darkly

کد:
    http://www.illustratortechniques.com/imitating-a-scanner-darkly.html
    amirgolabi تشکر می‌کند.
    محمد منتظری

تشکر کرده
    325

Indie Movie Look

کد:
    http://www.artcone.com/photoshop-tutorials/achieve_the_indie_movie_look.html
    amirgolabi تشکر می‌کند.
    محمد منتظری

تشکر کرده
    325

Make A Romantic Movie Poster

کد:
    http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/photo-blend/
    amirgolabi تشکر می‌کند.
    محمد منتظری

صفحه 15 از 37 نخستنخست ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 ... آخرینآخرین