یادمه قبلا برای راهنمایی های اشتباه ، کارت های زرد و قرمز در نظر گرفته میشد . خود من هم یک بار از اونها بهره مند شدم . ( گفتار نابجا یا غیر فنی )
پس لطفا اگر اطلاعات کافی ندارید راهنمایی غلط نکنید . اینطور بقیه تصور میکنن که پاسخ سوال کاربر داده شده در صورتی که اینطور نیست .
سپاسگزار
امیر نادری
منظور من به شما نبود آقا مهدی ، صفحه ی قبل مدنظرم بود . ایشان به ضرس قاطع اعلام میکنن که چنین امکانی فراهم نیست در صورتی که این خلاف واقع هست . در پست قبلی هم عرض کردم .
آقا مهدی لطفا اگر زحمتی نیست نام یکی از نرم افزارهایی که قابلیت این کار رو دارن بفرمایید . لطفا پست شماره 498 این تاپیک ( صفحه ی قبل ) رو مطالعه بفرمایید .
سپاسگزارم
امیر نادری
ممنون آقا مهدی
ولی قصد من دیدن نیست . میخوام همون چیزی که گرفتم رو بصورت jpeg استخراج کنم . در ACDSee هم میتونم به همون صورت که عکسها رو گرفتم ببینم ( سیاه و سفید )ولی نمیتونم همون رو استخراج کنم . مشکل اینجاست که وقتی فایل cr2 رو در camera raw باز میکنم رنگی نشون میده و انگار نه انگار که من سیاه و سفید گرفتم و روش فیلتر اعمال کردم .
امیر نادری
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )