من در خود ACR گزینه ای را برای لود کردن تنظیمات دوربین پیدا نکردم. اما در نرم افزار Digital photo professional (نرم افزار خود کنون) عکس ها با همان Style ای که در دوربین تعریف کرده اید نمایش داده می شوند و می شود خروجی گرفت. اما سوالی که برایم مطرح است این است که اگر خروجی دوربین برای شما مهم است چرا JPG نمی گیرید؟ و اگر فرمت خام برای شما مهم است، چرا Preset را به جای اینکه در داخل دوربین بسازید در ACR نمی سازید تا روی هر عکسی که خواستید اعمال کنید؟
چقدر خوبه این نرم افزار Digital photo professional !
دست شما درد نکنه آقا مهدی مشکل من رو بر طرف کردید .از سایت کنون دانلود کردم . نرم افزار چند کاره و مفیدیه . تا حالا ازش استفاده نکرده بودم حتی اسمش هم نشنیده بودم .
امیر آقا در جواب شما عرض کنم که برای یک تکلیف دانشگاهی به من گفتند که سیاه و سفید عکاسی کنم و اعمال فیلتر کنم . منم تصمیم گرفتم راه میانبر نرم و کاری که ازم خواسته شده رو انجام بدم . اما چون همیشه raw عکاسی میکنم و raw+ jpg عکس نمیگیرم ، بنا به عادت همیشگی ، تنظیمات دوربین بر روی raw بود . و وقتی خواستم عکسها رو ادیت کنم به این مشکلی که خدمتتون عرض کردم برخورد کردم که به لطف شما دوستان برطرف شد .
امیر نادری
سلام
دوستان کسی سریال نامبر یا کرک Capture NX 2 داره
جلال پارسا
بهترین نزم افزار تبدیل فایل های raw چه نرم افزاریه؟ البته برای مبتدی ها که کار کردن باهاش اسون هم باشه
جلال پارسا
adobe camera raw رو نصب کردم ولی دوربین من رو ساپورت نمیکنه nikon d5200