سلام دوستان
برنامه Capture One 7 نصب کردم ولی موقعی که بصورت trial وارد نرم افزار میشم بعد از چند ثانیه خود به خود نرم افزار بسته میشه
دوستان کسی سریال نامبر Capture One 7 رو داره
جلال پارسا
دانلود Capture One Pro 7.1.5 Build 17 x64 - ویرایش تصاویر دیجیتال
من نصبش نکردم ولی فایل رجیستر هم باهاش هست. نباید مشکلی داشته باشه.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
دوستان من فتوشاپ پورتابل دارم فکر کنم اخرین ورژن رو دانلود کردم بخاطر اینکه چند سیستم استفاده میکنم پورتابل خیلی راحتترم سبک هم هستش
اما مشکلی داره فرمت raw دوربین d3300 رو ساپورت نمیکنه اخرین پلاگین رو هم دانلود کردم اما روی نسخه پورتابل کار نمیده
دوستان ایا نظری راهنمایی دارند؟
ممنون
سلام
دوستان راهی هست که بشه پروفایل لنز 23 اف 1.4 فوجی رو به acr اضافه کنم
اخرین ورژن acrرو هم نصب کردم بازم نتونستم پیداش کنم.
جلال پارسا
اگر Adobe عرضه کرده باشه میتونید فایلش رو جستجو کنید و دانلود کنید ، از قسمتی که فتوشاپ رو نصب کردید یک لنز فوجی رو در ویندوز سرچ کنید ، محل رو که پیدا کردید فایل رو به همون قسمت انتقال بدید.
با یکی از پلاگین های خود فتوشاپ هم بنده حضور ذهن ندارم ولی از اون طریق هم امکانش هست.
از نرم افزار DXO Pro optic هم میتونید استفاده کنید که با توجه به Exif عکس ها اقدام به دانلود پروفایل می کند.
سلام
من دقیقا این مشکل رو با دوربین نیکون D5300 دارم
گاهی عکسی که بصورت jpge هست بسیار زیبا هست اما برای تغییرات جزئی روی فایل خام نیاز هست که کلی دستکاری کنم که شاید هیچ وقت شبیه jpge اولیه نشه !
نکته مهم :
ضمنا من یه دوربین nex-5 سونی هم دارم که روی اون دوربین چنین مشکلی ندارم
یعنی عکس خام و عکس jpge دقیقا عین هم هستن و در صورتی که عکسی نیاز به ویرایش داشت ، میرم عکس خامش رو باز میکنم ( دقیقا شبیه jpge ) و تغییرات لازم رو اعمال میکنم
سوالم اینه که روی دوربین نیکون چیکار باید بکنم که فایل خام و jpge دقیقا شبیه هم باشند ؟
تنها راهش استفاده از برنامه RAW خود نیکون است .
وقتی شما از فایل JPEG خروجی میگیرید طبیعی است که دارید خروجی پروسسور و نرمافزار اختصاصی دوربین را میبینید ولی آن را با هر برنامه RAW دیگری مثل ACR باز میکنید ، دارید خوانش آن نرمافزار از اطلاعات خام دوربین را میبینید .
اگر میخواهید این دو یکی باشند ، چارهای ندارید از برنامههای تخصصی خود نیکون استفاده کنید . مانند Capture NX