با سلام
در حالت RAW پسوند عکسها RAW است؟
در جالت RAW عکاسی میکنم اما با پسوند CR2 ذخیر میشود
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
سلام
اصطلاح raw به کلیه فرمت های خام دوربین ها در برندهای مختلف گفته می شود.
به عبارت ساده تر این فایل همان خروجی مستقیم سنسور است که کمترین پردازش روی آن انجام گرفته است.
اگر بخواهید به خوبی درک کنید این فایل را همان نگاتیو دیجیتال بدانید معادل همان نگاتیوها در عکاسی فیلمی قدیمی
هریک از برندها برای ثبت فرمت خام دوربین هایشان از پسوند خاصی استفاده می کنند.
3FR Hasselblad
DCR, K25, KDC Kodak
CR2 Canon
NEF Nikon
ORF Olympus
PEF Pentax
RW2 Panasonic
ARW, SRF, SR2 Sony
داود معانی
عمل نویزگیری در کدام مرحله پردازش باید انجام شود؟ اول کار یا اخر کار؟
با تشکر از اساتید گرام
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
اعمال یک سری تنظیمات می تواند نویزهای تصویر را زیاد کند. مثلا منحنی Curve در کم کردن کنتراست، نویز قسمت های سایه، و در زیاد کردن کنتراست، نویز قسمت های روشن رو افزایش می دهد. یا فرآیند Tone Mapping چه در HDR واقعی و چه XDR فرآیندی نویز ساز است و نویز های موجود را تشدید می کنند، به این دلیل یک کاهش نویز اولیه ضروری است.
در صورت زیاد بودن نویز تصویر اولیه، پیشنهاد می کنم در انتهای کار نیز به صورت موضعی روی Surface های تصویر نویز گیری کنید. برای این منظور می توانید از ماسک لبه ها استفاده کنید که به اختصار می توانید از روش زیر استفاده کنید:
1. به قسمت کانال ها بروید و از بین کانال قرمز و سبز یکی که دیتیل بهتری دارد انتخاب کنید. (کانال آبی معمولا خودش نویزی است.)
2. یک لایه جدید از عکس نهایی درست کنید.
3. کانال را به عنوان ماسک روی عکس اعمال کنید. برای این منظور راه های زیادی وجود دارد. یکی اش این است که روی کانال مربوط با نگه داشتن کنترل کلیک کنید، به پالت اصلی برگردید و گزینه ماسک را بزنید.
4. از منوی Filter>Stylize>Find Edges استفاده کنید.
5. برای از بین بردن نویز های احتمالی در ماسک از Blur>Gaussian Blur استفاده کنید (مقادیر پایین تر از 1)
6. ماسک تهیه شده را با گزینه Refine mask (کنتراست و Shift Edges) بهینه کنید.
7. نویزگیری را اعمال کنید.
برای شارپ کردن لبه ها هم می تواید تا مرحله 6 پیش برید، مرحله 7 CTRL+I را بزنید و در مرحله 8 شارپسازی را اعمال کنید.
کراپ 400%
پیشنهاد می کنم عکس ها را ذخیره کنید، در فتوشاپ به صورت لایه های روی هم باز کنید و تغییرات را با فعال و غیر فعال کردن لایه ها بهتر مشاهده کنید.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید . سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
یک سری عکس بصورت سیاه و سفید عکاسی کردم و در حین عکاسی ، فیلترهای رنگی را اعمال کردم .
چون عکسها را بصورت raw گرفتم ، وقتی اونها رو در camera raw باز میکنم بصورت رنگی نشون میده .
لطفا بفرمایید چطور میتونم این عکسها رو مستقیما به jpg تبدیل کنم و دیگه نیازی نباشه که دوباره اونها رو در فتوشاپ سیاه و سفید کنم و اعمال فیلتر کنم .
درود
دوست گرامی وقتی بصورت Raw عکاسی میکنید یعنی از دوربین تقاضای ثبت عکس بصورت خام رو دارید.. به همین دلیل فایل های Raw هیچ فیلتر و شارپنسی روی دوربین نمیپذیرند.
اگر میخواهید بر روی عکس هایتان روی دوربین فیلتر اعمال کنید باید بصورت Jpg عکاسی کنید...یا اگر به فایل Raw آن احتیاج دارید (که فکر نمیکنم احتیاج داشته باشید) میتوانید هم فرمت Raw و Jpg رو همزمان انتخاب و استفاده کنید..
در حال حاضر فایل هایی که در اختیار دارید همه خام هستند و نمیتوانید بدون طی کردن مراحل ویرایش به عکس هایی با همان فیلتر های مورد نظرتون دست پیدا کنید.
موفق و پیروز
نرم افزاری هست که من از همین سایت عکاسی پیدا کردم با نام instant jpeg from raw که در واقع فایل jpeg که درون فایل raw قرار داره و در مانیتور دوربین قابل مشاهده هست رو از اون استخراج میکنه . اما مشکلی که داره یکی اینکه قسمتی از اطلاعات اگزیف رو از بین میبره و از اون مهمتر اینکه از کیفیت عکس کاسته میشه .
لطفا اگر نرم افزار دیگه ای در این زمینه هست که بتونه jpeg رو از raw به همون صورت که عکاسی کردم ( سیاه و سفید ) استخراج کنه معرفی بفرمایید
امیر نادری