سلام
من امروز فتوشاپ CC2015 رو نصب کردم ولی ورژن ACR 8.0 بود .
سوال اینه که مگه نباید آخرین ورژن ACR روی فتوشاپ2015 نصب باشه؟
سلام
من امروز فتوشاپ CC2015 رو نصب کردم ولی ورژن ACR 8.0 بود .
سوال اینه که مگه نباید آخرین ورژن ACR روی فتوشاپ2015 نصب باشه؟
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
سلام
من هم CS6 رو كه نصب كردم اصلا ACR همراه باهاش نصب نشد و ACR رو جداگانه دانلود و نصب كردم. كلا اينطور نيست كه تصور كنيد اگر آخرين ورژن فتوشاپ رو نصب كنيد آخرين ورژن ACR هم همراهش نصب بشه. شايد سي دي شما اينطور بوده كه همراه با نصب فتوشاپ ACR 8.0 هم نصب بشه وگرنه مقوله نصب ACR ربطي به نرم افزار اصلي فتوشاپ نداره.
این سوال اخیرا مطرح شده است. من هم آن را برای دوربین های کنون می پرسم.
راهی هست که خروجی Jpeg دوربین از خروچی raw آن شبیه سازی شود؟ برای مثال RAW+JPEG و در مدی خاص مانند سیاه و سفید عکاسی کرده ایم. عکس های JPEG را پاک کرده ایم و حالا می خواهیم مشابه خروجی دوربین را از فایل raw بازیابی کنیم.
صرفنظر از اینکه این کار کاربردی و یا منطقی است یا خیر. این سوال برای من بیشتر جنبه کنجکاوی دارد تا کاربردی.
بله امکانش هست ، اگر از لایت روم یا ACR برای باز کردن فایل های Raw استفاده میکنید قسمت آخر Camera Calibration میتونید پروفایل های تصویر خود دوربین رو انتخاب کنید.
اگر سیاه سفید مد نظرتونه Monochrome رو انتخاب کنید.
به شخصه اکثر مواقع Camera Standard رو به Adobe Standard که پیشفرض هست ترجیح میدم.
کلا فایل Raw فایلی دست نخورده و دستور پذیر هست ، برای دستور دادن نیاز به ایجاد یک فایل Xmp در کنار آن دارد که خود دوربین ایجاد نمیکند.
اگر به صورت Raw + Jpeg عکاسی کردید تا جایی که به خاطر دارم یکسری نرم افزار موجود هست که با توجه به فایل Jpeg همان تغییرات رو در فایل Raw شبیه سازی میکنند.
سلام دوستان
من تازه کارم...
برای آموزش فایل RAW و ادیت عکس ها در فتوشاپ چه مرجع آموزشی رو پیشنهاد میکنین؟
نسخه 9.4 ACR عرضه شد.New Camera Support in Camera Raw 9.4
تغییرات نسبت به نسخه قبلی :
- Fujifilm X70
- Fujifilm X-E2S
- Fujifilm X-Pro2
- Leica M (Typ 262)
- Leica X-U (Typ 113)
- Panasonic DMC-ZS60 (DMC-TZ80, DMC-TZ81, DMC-TZ85)
- Phase One IQ150
- Sony ILCA-68 (A68)
Additional Updates in Camera Raw 9.4
- Nikon 1 J4 Camera matching profile support added
- The panorama merging process should complete roughly twice as fast as ACR 6.3
- Improved quality when applying Auto Straighten and Upright “Level” mode.
- Metadata is added to merged panoramas to support Photoshop’s Adaptive Wide Angle filter
- DNG Converter 9.4 now supports HiDPI displays on Mac
Fixed Bugs and Other Changes:
- Fixed issue where vertical panoramas created using Merge could appear with the wrong orientation.
- Addressed a bug that would ignore model-specific custom default settings for some cameras, including some Leica and Sony models.
- Corrected occasional crash using Crop tool after a Merge operation completed.
- Fixed an issue where state of HSL controls would be rendered incorrectly in GPU mode when applying Contrast or Saturation local control adjustments.
- Addressed the issue of the SIGMA 50mm f1.4 ART lens incorrectly identified as Zeiss Milvus 50mm f1.4.
Adobe Lightroom CC 2015.4, Lightroom 6.4 and ACR 9.4 now available for download: Digital Photography Review
ممنون
اینم یه لینک دانلود :Adobe Camera Raw 9.4 / DNG Converter 9.4 Final Win / Mac دانلود رایگان نرم افزار - SoftGozar.com - سافت گذر
جلال پارسا