برای CS6 نیز در دسترس است :
Camera Raw 8.4 Macintosh
Camera Raw 8.4 Windows
و برای CC :
Camera Raw 8.4.1 Macintosh
Camera Raw 8.4.1 Windows
اما احتمالا باید با فیلترشکن دانلود کنید
با عرض سلام خدمت اساتید محترم، اعضای محترم و مسئولین مستقیم فروم
بنده مدتی است که در حال مطالعه منابع مختلف سایت عکاسی هستم و چند وقت اخیر رو هم به مبحث نورپردازی استودیویی پرداختم.
چندی پیش با استفاده از نور پنجره شمالی به عنوان نور اصلی و یک سافت باکس 60*40 به عنوان نور پرکننده که عملکرد همزمان چتر و سافت باکس رو با استفاده از فلاش رو دوربینی کانن انجام میده، یک پرتره رو عکاسی کردم. به لحاظ نور و ادیت مشکل خاصی نداشتم ولی خنده دارترین بخش قضیه که منو کمی گیج کرده اینه که فایل خام رو در فتوشاپ CSS ادیت کردم در فضای رنگی خود فتوشاپ 1998. رنگ بندی عکس درست بود تا اینکه خروجی JPG گرفتم.
خروجی JPG در محیط نرم افزار پیش فرض کانن برای ادیت RAW فضای رنگی مشابه میده اما در viewer ی مثل ACDsee فضای رنگی رو میده که وقتی برای اولین بار عکس رو از فرمت CR2 در َadobe camera raw باز میکنید.
اگه ممکنه منبعی رو بهم پیشنهاد کنید نمیدونم اینجا جای درستی بود که مطرح کردم سوالم رو یا نه.
با سپاس
پی نوشت: هم اکنون درحال مطالعه کتاب عکاسی با فرمت RAW برای نوابغ (!) هستم.
راه حل اول مشکل شما : موقع تهیه فایل jpeg نهایی، فضای رنگی فایل را sRGB کنید.
راه حل دوم مشکل شما : برای آنکه AdobeRGB را به درستی در نرمافزارهای مختلف و سیستم عامل ببینید، باید ویندوزتان از لحاظ سیستم مدیریت رنگ تنظیم شده باشد و نرمافزارهای مورد نظرتان نیز فضاهای رنگی را بشناسند و قادر به نمایش انها باشند.
اما همان راه حل اول راحتتر خواهد بود چون معمولا نیازی ندارید که فایل JPEG با فضای AdobeRGB را داشته باشید و یا منتشر کنید
من فایل ها را در دوربین هم RAW و هم JPEG ذخیره میکنم
فایل JPEG را که باز میکنم تغییرات نیاز کمی دارد اما ترجیح میدهم همین تغییرات را در فایل RAW انجام بدم و خروجی بگیرم
ولی فایل های RAW چون خام هستن برای اینکه شکل فایل JPEG دوربین بشن خیلی تغییرات میخواهند که کلی وقت میگیره
چکار کنم که فایل RAW را که باز میکنم دقیقا شبیه فایل JPEG باشه از لحاظ نور و رنگ و...
اونجا راحت میتونم اون تغییرات ساده را بدهم
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
RAW نگیرید و همان JPEG را استفاده کنید.
فکر کنم من خوب توضیح ندادم.
مثلا ببینید یک عکس گرفتم همه چی در فایل جی پگ خوبه فقط یک جایی مثلا اوراکسپوزه .
حالا اگه من فایل راو. را باز کنم اصلا به خوشرنگی و شارپی و .. فایل جی پگ نیست باید کلی باهاش ور برم شبیه فایل جی پگ بشه از لحاظ خوشرنگی بعد نوار ریکاوری را کنی بکشم تا درست شه.
من میخوام فایل راو را که باز میکنم دیگه نخواد اون تغییرات را بدم دقیقا شبیه فایل جی پگ باشه بعد فقط مثلا ریکاوری را یکم تغییر بدم.
نمیدونم درست توضیح دادم؟؟
فایل راو را با asdsee باز میکنم دقیقا از لحاظ رنگ شبیه فایل جی پگ هست.
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
به طور کلی راو به معنی خام است و پردازشی بر روی آن صورت نگرفته است.اگر منظورتان این است که به نرم افزاری هر دو مدل فایل را بدهیم و راو را به طور خودکار مانند جی پگ تغییر دهد... تا آنجایی که من میدانم امکان چنین کاری وجود ندارد. ولی معمولا عکاس ها قبل از شروع عکاسی صفحاتی را به دست مدل میدهند که خاکستری ۵۰ درصد و باقی رنگها در آن موجود است و به وسیله این کارت ها ادیت تمامی عکسهای آن ست را از نظر اشباع رنگ اصلاح میکنند که بسیار فرایند ادیت را تسریع میکند.
در مجموع راو دست عکاس را برای ادیت باز میگذارد و امکان رفع خطا در زمان عکاسی را از بین میبرد..حال شما اگر علاقه ای به این اصلاحات ندارید میتوانید از جی پگ استفاده کنید.
درود
به عبارتی تنظیماتی که در دوربین خود انجام داده اید ACR به آنها وفادار نمیماند و
یکسری کارهای ناخواسته روش انجام داده و شما باید وقتی را صرف بفرمایید تا به خروجی
اولیه قبل از وارد کردن به ACR برسید...
فایل خام خود را با Capture NX 2 باز کنید دیگر چنین مشکلی نخواهید داشت.
پاینده باشید