صفحه 43 از 58 نخستنخست ... 33 39 40 41 42 43 44 45 46 47 53 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 421 تا 430 , از مجموع 572
Like Tree1223تشکر

موضوع: پردازش و تبديل فايلهاي RAW

كاربر فعال M.Meghdari آواتار ها
    تشکر کرده
    8725

ممنونم جناب دکتر از نوشته مفیدتون
    من این DNG Converter 7.2 رو دانلود کردم و تعدادی فایل NEF هم تبدیل کردم و چون DNG ها با CS5 و ACR 6.4 باز نمیشدند! ناچاراً به CS6 و ACR 7 کوچیدم!
    (البته این امکان که با ورژن های پایین تر تبدیل کنم وجود داشت ولی Lossy غیر فعال میشد!)
    کاهش حجم با امکان Lossy خیلی خوب صورت میگیره اما نکته ای بهش برخوردم اینه که وقتی از Lossy و یا مگاپیکسل های پائینتر استفاده میشه فایل ایجاد شده به صورت تامبنیل نمایش داده نمیشه. کدک های مخصوص DNG نصب شده و حتی Zoner Photo Studio14 هم DNG های کاهش حجم یافته رو نمایش نمی داد.
    اما با برداشتن تیک Lossy تامبنیل ها نمایش داده میشدند.
    لازم به ذکره که Adobe bridge فایل های DNG Lossy رو هم نمایش میده!
    ehsan+ تشکر می‌کند.

كاربر آشنا savalangh آواتار ها
    تشکر کرده
    261

واقعن اين تبديل به DNG نجات دهنده بود، مرسي از راهنماييتون
    در مورد دوستمون آقاي M.Meghdari ، شما ميتونيد ورژن سازگار با ACR را در قسمت change preferences مشخص بكنيد كه مثلن با انتخاب camera raw 6.6 and later فايل DNG نهاييتون با فتوشاپ CS5 سازگار ميشه و احتياجي به تعويض فتوشاپتون هم نبود :)

بازم ممنون
    ساوالان

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Meghdari نمایش پست ها
    ممنونم جناب دکتر از نوشته مفیدتون
    من این DNG Converter 7.2 رو دانلود کردم و تعدادی فایل NEF هم تبدیل کردم و چون DNG ها با CS5 و ACR 6.4 باز نمیشدند! ناچاراً به CS6 و ACR 7 کوچیدم!
    (البته این امکان که با ورژن های پایین تر تبدیل کنم وجود داشت ولی Lossy غیر فعال میشد!)
    کاهش حجم با امکان Lossy خیلی خوب صورت میگیره اما نکته ای بهش برخوردم اینه که وقتی از Lossy و یا مگاپیکسل های پائینتر استفاده میشه فایل ایجاد شده به صورت تامبنیل نمایش داده نمیشه. کدک های مخصوص DNG نصب شده و حتی Zoner Photo Studio14 هم DNG های کاهش حجم یافته رو نمایش نمی داد.
    اما با برداشتن تیک Lossy تامبنیل ها نمایش داده میشدند.
    لازم به ذکره که Adobe bridge فایل های DNG Lossy رو هم نمایش میده!
    سلام
    بله. فعلا Thumbnailهای Lossy DNG در سیستم عامل نمایش داده نمی‌شوند. اما احتمالا بزودی کدک‌های جدیدی برای این فایلها منتشر خواهد شد. هم برای ویندوز و هم برای مک.
    M.Meghdari تشکر می‌کند.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

جناب روشن مقایسه‌ای نسبت به NEF Lossy & Lossless از لحاظ حجم و کیفیت انجام دادید؟
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

سلام
    در یک تست فوری که انجام دادم، فشرده سازی lossy داخل دوربین نیکون، حدود ۲۰ درصد کاهش حجم ایجاد کرد و در مقابل، DNG Lossy حدود ۸۰ درصد.
    فکر می‌کنم کاهش حجم در DNG حدود ۶۰ تا ۸۰ درصد باشد.

البته این مقادیر کاملا بستگی به نوع عکس دارند. اما احتمالا میزان کاهش حجم در DNG خیلی بیشتر خواهد بود.

فایلهای خام فوجی را از حدود ۲۰ مگابایت به ۳.۲ مگابایت می‌رساند.
    در مورد مقایسه کیفیت: نیاز به بررسی های دقیقتری دارد.
    بین فایل خام اصلی و Lossy DNG نتوانستم تفاوتی بیابم. حداقل در مورد
    جزئیات یا میزان احیاء مناطق هایلایت یا پاسخ به تغییرات Curve مشابه فایل اصلی بودند. شاید در احیاء خیلی شدید، تفاوت ایجاد شود. اما نیاز به تست دارد.

بین فایل Lossy NEF و Lossy DNG از لحاظ کیفیت تفاوتی نیافتم. باز هم نیاز به بررسی های بیشتر و دقیقتری دارد.
    Arash، Amir Mohebi، adeliry و 13 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

كاربر جديد
    تشکر کرده
    10

سلام دوستان من با نرم افزار CAMERA RAW که کار می کنم و بعد از ادیت عکسم رو به صورت جی پگ یا تیف سیو می کنم موقع پریویو رنگها بهم میریزه و من واسه نمایش کارهام مجبورم عکسم رو تو فتوشاپ باز کنم که تو هر سیستمی فتوشاپ نیست اصولا . ممنون میشم توضیح بدید ایراد چیه و چطور میشه رفعش کرد . مرسی

كاربر ويژه shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    6919

نقل قول نوشته اصلی توسط kianoosh نمایش پست ها
    سلام دوستان من با نرم افزار CAMERA RAW که کار می کنم و بعد از ادیت عکسم رو به صورت جی پگ یا تیف سیو می کنم موقع پریویو رنگها بهم میریزه و من واسه نمایش کارهام مجبورم عکسم رو تو فتوشاپ باز کنم که تو هر سیستمی فتوشاپ نیست اصولا . ممنون میشم توضیح بدید ایراد چیه و چطور میشه رفعش کرد . مرسی
    مطمئن شوید که فضای رنگی در دوربین شما چیست یعنی sRGB یا Adobe RGB یا ... است بنده طبق تجربه شخصی و عمومی بودن sRGB همیشه از این فضای رنگی استفاده میکنم
    بعد از اینکه مطمئن شدید فضای رنگی دوربین چیست باید در ACR همان فضای رنگی را انتخاب کنید ، وقتی ACR باز است در پایین ترین قسمت آن ، متن آبی رنگی نوشته شده که در عکس زیر مشخص است روی آن کلیک کنید
    12.jpg

منوی زیر باز میشود که در آن میتوانید فضای رنگی را انتخاب کنید در اینجا فضای رنگی دوربین من sRGB است و بنده هم در ACR آنرا انتخاب کرده ام
    13.jpg

اگر از sRGB استفاده کنید مشکل تغییر رنگ در مانیتورهای مختلف را نخواهید داشت.
    mh.noori، kianoosh و Dariush Chegini تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    10

نقل قول نوشته اصلی توسط shahbazi نمایش پست ها
    مطمئن شوید که فضای رنگی در دوربین شما چیست یعنی sRGB یا Adobe RGB یا ... است بنده طبق تجربه شخصی و عمومی بودن sRGB همیشه از این فضای رنگی استفاده میکنم
    بعد از اینکه مطمئن شدید فضای رنگی دوربین چیست باید در ACR همان فضای رنگی را انتخاب کنید ، وقتی ACR باز است در پایین ترین قسمت آن ، متن آبی رنگی نوشته شده که در عکس زیر مشخص است روی آن کلیک کنید
    12.jpg

منوی زیر باز میشود که در آن میتوانید فضای رنگی را انتخاب کنید در اینجا فضای رنگی دوربین من sRGB است و بنده هم در ACR آنرا انتخاب کرده ام
    13.jpg

اگر از sRGB استفاده کنید مشکل تغییر رنگ در مانیتورهای مختلف را نخواهید داشت.

مرسی از پاسخ . یعنی علت بروز این مشکل یکی نبودن فضای رنگی دوربین با ACR است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

كاربر فعال AmirS آواتار ها
    تشکر کرده
    1291

خیر، در اون قسمتی که دوستمون نشون دادن، ما تعیین می‌کنید که فایل خروجی چه فضای رنگی داشته باشه... و ADOBE RGB هرچند فضای کامل‌تری‌ه، ولی اولا خیلی از مانیتور های ارزون قیمت تمان نمایش‌ش رو ندارن! و ثانیا همه برنامه‌های نمایش عکس (و مرورگرهای اینترنتی) ازش پشتیبانی نمی‌کنن!
    به همین خاطر وقتی فایل رو با در این فضا ذخیره می‌کنید، ممکنه بعدا در نمایش‌ش مشکل پیش بیاد...
    البته هر زمانی که بخوایید می تونید فضای رنگی عکس رو در برنامه ای که هردو فضا رو پشتیبانی می کنه، تغییر بدید؛ ولی اگه از فضای کامل‌تر به فضای ضعیف‌تر برید، بخشی از اطلاعات عکس از دست میره و اگه دوباره برگردید، دیگه اونا رو ندارید...
    به همین خاطر معمولا پیشنهاد میشه که با Adobe RGB کار کنید و وقتی موقع گرفتن خروجی نهایی شد، اگه قرار مقصد جایی باشه که اون رو نمیشناسه، به sRGB تبدیلش کنید.
    پ.ن: فکر نمی کنم تو ایران جایی باشه... ولی اگه لابراتواری بتونه با Adobe RGB کار کنه، حتی برای چاپ هم این فضا رو پیشنهاد می‌کنن.
    ehsaniran، Walkman، shahbazi و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    6919

نقل قول نوشته اصلی توسط kianoosh نمایش پست ها
    مرسی از پاسخ . یعنی علت بروز این مشکل یکی نبودن فضای رنگی دوربین با ACR است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    احتمال زياد بله مشكل مربوط به فضاي رنگي ميشود
    همانطور كه دوستمان عرض كردن Adobe RGB بهتر است و اطلاعات رنگي بيشتري ذخيره ميكند اما بعضي از برنامه ها ، مانيتورها و مرورگرها با آن مشكل داشتن و رنگها را آنطور كه بايد باشن نشان نميدادن و دردسر ساز بود از آن موقع من از sRGB استفاده ميكنم و مشكل خاصي با آن ندارم.
    خروجي كه از خود فتوشاپ گرفته ميشود از همه مهم تر است در صورتي كه فضاي فتوشاپ sRGB باشد مشكل تفاوت رنگ در مانيتورهاي مختلف نخواهيد داشت.
    AmirS و Dariush Chegini تشکر می‌کنند.

صفحه 43 از 58 نخستنخست ... 33 39 40 41 42 43 44 45 46 47 53 ... آخرینآخرین