سلام
دوست عزیز برنامه فتوشاپ انقدر گسترده و پیچیده هست که شما نمی تونید این انتظار رو داشته باشید که خیلی سریع اون رو یاد بگیرید.مخصوصا تکنیکهای اصلاحی و روتوش که لازمه یادگیری اونها آشنایی با بسیاری از منوها و ابزارهای فتوشاپ هست. پس به این فکر نباشید که بتونید فقط یه قسمت رو یاد بگیرید و کارتون راه بیفته(منظورم این هست که تمام مواردی که شما یاد بگیرید پیوسته و لازم و ملزوم همدیگر هستند)
اما در مورد کلاس،من خودم خیلی توصیه نمی کنم.مواردی رو که معمولا در کلاسها آموزش می دهند همون چیزهایی هست که شما در کتاب ها و فیلم های آموزشی می بینید.البته نمی گم که کلاس ها اصلا خوب نیستند،اما شما با هزینه کمتر هم می تونید به مقصود خودتون برسید.برای چیزی که شما مد نظرتون هست کتاب ها و فیلم های بسیاری خوبی در بازار وجود داره که می تونید از اونها استفاده کنیدواما این نکته رو اصلا فراموش نکنید که برای یاد گیری خوب این نرم افزار بیشتر از هر چیز تمرین و به زبان عامیانه (سر و کله زدن) با اون لازم هست:biggrin: )
پ ن: چون نمی دونم معرفی کتاب و سی دی های آموزشی مطابق با قوانین سایت باشه یا نه نام چند تا از اونها رو براتون در پیغام خصوصی می فرستم.