با سلام
آیا در نسخه CS6 و در قسمت stacking ، آیتم create smart object حذف شده ؟ در نسخه ای که من استفاده می کنم که این طور است !
با سلام
آیا در نسخه CS6 و در قسمت stacking ، آیتم create smart object حذف شده ؟ در نسخه ای که من استفاده می کنم که این طور است !
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
پیمان خان، فتوشاپ شما Extended هست؟
اگر نیست فکر می کنم باید به Extended ارتقاء بدید
ولی برای من از این مسیر جواب میده:
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
ویرایش به چه صورت انجام گرفته در دو تصویر زیر به گفته عکاس فتومونتاژی هم در کار نبوده
IMG_5020x.jpg
IMG_5020w.jpg
هادی . م
سلام
دو حالت میتونه باشه:
1- همین عکس را با استفاده از زبانه ی Recovery در برنامه ACR جزییات آسمانش رو برگرداند و سپس روی کنتراست و نور و رنگ عکس کار کرده باشد
2- استفاده از MultiShooting و تلفیق عکسها با استفاده Exposure Fusion یا HDR (کاری که اکثر عکاسان برای رسیدن به حداکثر Dynamic Range انجام میدهند)و سپس روی کنتراست و رنگ و نور کار کند.
شاد باشید......
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
تو اين عکس هم سايه ها مشکل داره
اگر منبع رو رو پنجره کوچيک فرض کنيم که از نور روی ديوار اينطور به نظر مياد
اول اينکه سايه دست روی ديوار نيست
روی زانو ها بايد نور شديد باشه (به نسبت چیزی که روی دسته مبل و ديوار ديده ميشه )
صورت از چشم به بعد, پشت 2 دست ، شونه دست چپ بايد تو سايه باشه
نور هم تو عکس اصلی از بالای سمت چپ به پايينه و توی اديت تقريباً از چپ به راست شده اما کف اتاق هنوز اثر نور قبلی رو داره
بهترين حالت که اکثرا واسه پوستر های تبليغاتی استفاده ميکنن اينه که يه عکس تو همون شرايط بگيريد که احتياج به دستکاری کمتری داشته باشه
(مخصوصاً واسه عکس های اکشن و ورزشی)
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
...
هادی جان شما عکس اصلی رو دارین یا با همین عکس دارین ویرایش می کنین
داود معانی
خوب البته که فایل JPG با این حد فشردگی قابلیت احیای زیادی نداره، ولی با یه ادیت سردستی تقریبا مطابق چیزی که جناب اقبالی فرمودند در ACR و کمی هم دستکاری در فوتوشاپ (بیشتر برای ایجاد سایه روشن های روی زمین و فلر گوشه کادر) [در کل یکی دو دقیقه] میشه به این نتیجه رسید:
IMG_5020x1.jpg
ویرایش توسط davoud maani : Sunday 19 May 2013 در ساعت 18:00
داود معانی