Untitled.jpg
فلش قرمز : پانل Layer
فلش نارنجی : Opacity
فلش زرد : Blending Mode
حتم دارم با هوش و استعدادی که دارید ، تا من برم امتحانم رو بدم و بیام ، روش Mask گذاری روی لایه هارو هم یاد گرفتید
Untitled.jpg
فلش قرمز : پانل Layer
فلش نارنجی : Opacity
فلش زرد : Blending Mode
حتم دارم با هوش و استعدادی که دارید ، تا من برم امتحانم رو بدم و بیام ، روش Mask گذاری روی لایه هارو هم یاد گرفتید
سلام...
موردی برایم پیش اومده که شاید مطرح کردن اون در اینجا عجیب باشه... ولی به کمک نیاز مندم.
تعدادی از عکس های راو دوربین (دی800) رو با کمراراو 7.4 ادیت و بعد هم مقداری توی فتوشاپ ادیت اضافه کردم. سیستم رنگی که در فتوشاپ داشتم rgb color و رنگها مشکلی در نمایش ندارند. در حین بازدد فایل جی پی جی ذخیره شده پس از ادیت، اگر فایل رو با فتوشاپ، لایتروم، Paint، Photos windows 8 یا همون نرم افزار دیفالت ویندوز باز کنم رنگها مشابه فتوشاپ و مناسب هستند.... اما اگر با ACDsee باز کنم یا با برنامه دیفالت ویندوز به صورت فول اسکین به تماشا بپرازم رنگها خیلی کمرنگ و بد رنگ میشود.....!
مانده ام چه اتفاقی میوفاتد!!!
راهنمایی نبود؟ :(
لازم به ذکره فقط 5-6 عکس به این صورت شدند و بقیه مجموعه با اینکه با شرایط مشایهی ادیت شدند مشکلی نداشتند.
از اونجایی که تابحال چنین مشکلی برای خودم پیش نیومده ، نمیتونم راه حل دقیقی بهتون بگم.
ولی یکسری راه حل میگم، انشاالله مشکلتون حل بشه...
1. لغزنده کیفیت را تا فیهاخالدون بالا ببرید!
01.jpg
2. از نرم افزار دیگری برای نمایش slide show تصاویر استفاده کنید.
یاحق
برای سیو با بالاترین کیفیت ممکن سیو کردم.
نگرانی جهت نگاه کردن عکسها ندارم... بیشتر نگران چاپ هستم... چون با بعضی نرم افزار ها اینجوری دیده میشود ممکن است در چاپ هم همینطور باشد :(